Kirjoittaja Aihe: Tummennuskalvot.fi - Viileyttä Skyfolin tummennuskalvoilla  (Luettu 464 kertaa)

Poissa Digibadger

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 10
    • Profiili
Olemme nyt Skyfol -tummennuskalvojen virallinen maahantuoja! Skyfol tarjoaa kolmea auton ikkunoiden tummennuskalvoa, jotka ovat varusteltuja hyvillä asennusominaisuuksilla, kilpailukykyisellä hinnalla ja tehokkaalla lämmöntorjunnalla.

Skyfol PerformX: Keskipaksu auringonsuojakalvo, jolla on näkymätön metallikerros, jonka avulla kalvo torjuu lämpösäteilyä. Kalvon hyvän muotoutuvuuden ja antistaattisuuden ansiosta kalvo on helppo asentaa. Tämä auringonsuojakalvo ei haalistu tai värjäänny ajan kanssa, minkä vuoksi sille voidaan antaa 10 vuoden takuu haalistumisen, kuplimisen ja irtoamisen osalta. PerformX sopii niin harrastajalle kuin ammattilaiselle.

Skyfol Shark HP Pro: Shark HP Pro on nopea ja helppo asentaa sen hyvän kutistuvuuden ja tarttuvuuden ansiosta. Nopean asennettavuus tekee Shark HP Pro:sta ammattilaisen valinnan. Shark HP Pro on myös metallisoitu tummennuskalvo, jonka vuoksi sillä on hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet. Hyvän tarttuvuuden ansiosta Skyfol Shark HP Pro:n voi asentaa myös lämmitinraudallisiin ikkunoihin.

Skyfol BabyGuard: BabyGuard on Skyfolin lippulaivatuote, joka on valmistettu lasten etu edellä. BabyGuardin tärkein ominaisuus on sen kyky pitää lasinsirpaleet yhdessä lasin hajotessa. Monikerroksisuuden, kalvon paksuuden sekä kovan liimapinnan ansiosta kalvo pitää lasinsirpaleet paikallaan ikkunan särkyessä. BabyGuard torjuu myös parhaimmillaan jopa 70% kaikesta lämpösäteilystä. Tummennuskalvon keraamisuuden ansiosta se kerää lämmön itseensä estäen lämmön pääsyn sisälle.

Tutustu valikoimaamme ja Skyfolin tuotteisiin täällä.


 www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi