Kirjoittaja Aihe: Merkkikohtaiset ja yleismalliset viritys- ja tuning-osat — Vauhtiveikot.fi  (Luettu 3281 kertaa)

Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Vauhtiveikot.fi on palveleva autojen viritys- ja tuning-osien verkkokauppa. Laaja yli 17 000 tuotenimikkeen valikoimamme kattaa osia vanhoilta tutulta merkeiltä, kuten Eibach:ilta, K&N:ltä ja Lazer:ilta, sekä alan uudemmilta tulokkailta, kuten Maxspeedingrodsilta. Tarjoamme tuotteita myös useista eri hintaluokista.

→ Kilpailukykyiset hinnat
→ Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin
→ Toimitukset pääsääntöisesti noin viikossa perillä. Tarkemmat toimitusajat löydät sivustolta.


Pyydä tarvittaessa apua sopivan osan valintaan viestillä info@vauhtiveikot.fi. Liitä viestiin myös autosi rekisterinumero.


Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Syksy tulee vauhdilla ja illat pimenee! Nyt on loistava aika laittaa käyttöautot kuntoon pimeitä vuodenaikoja varten ja täydentää autotallien tuunaushyllyjä viritystarvikkeilla! Hämärtyvien iltojen aikaan on mukava siirtyä tallin puolelle hommiin ja jatkaa viritysprojekteja. Näihin tarpeisiin löydät tarvikkeet meiltä!

Moottorin viritysprojekteihin sopii erinomaisesti Maxpeedingrodsin viritysturbot ja elinikäisellä takuulla varustetut H-profiilin kiertokanget!Syksyä kohden mennessä on hyvä laittaa auton ajettavuus ja turvallisuus kuntoon. Eibachin alustasarjoilla laitat ajo-ominaisuudet kohdilleen käyttäen huippulaatuisia osia. Eibachin ja Bilsteinin yhteistyössä toteuttamat B12 Pro-Kit ja B12 Sportline alustasarjat on varma valinta, kun alustalta halutaan hyvää ajettavuutta, mutta myös käyttömukavuutta.Lisää valotehoa pimeille tieosuuksille saat Lazerin laadukkailla lisävalopaneeleilla! Lazerin kaikki lisävalot toimitetaan 5 vuoden takuulla ja valoista löytyvän tieliikennehyväksynnän ansiosta voit käyttää lisävaloja tieliikenteessä.Tule tutustumaan valikoimaamme ja ole ajoissa varustautuneena tulevaan syksyyn!

Mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyä!
- Vauhtiveikot.fi

Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Autoprojektit alkavat pikkuhiljaa siirtymään tallin ovien sisäpuolelle kylmempien ilmojen edestä. Tämähän tarkoittaa vain hyvää mahdollisuutta virittää ja tuunata harrastepelejä rauhassa!

Valikoimastamme löytyy monenlaista sopivaa tuotetta tallipuuhasteluihin. Alustaa voit parannella esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisilla Maxpeedingrodsin korkeus- ja jäykkyyssäädettävillä alustasarjoilla!

Maxpeedingrods alustasarjat


Moottorin virittämiseen löytyy turboja, downpipeja ja monia muita tarpeellisia projektitarvikkeita! Löydät niihin suorat linkin kuvien yläpuolelta.

Downpipet                                                      Turbot                                      Tarvikkeet


Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Mukavaa loppusyksyä!
- Vauhtiveikot.fi

Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Viritysinto on usein tyrehtymätön, mutta uskomme meidän valikoimastamme löytyvän tarpeelliset auton viritysosat useammankin viritystarpeisiin. Meiltä saat kaikki yli 150€ tuotteet ilman toimituskuluja! Valikoimassamme on paljon Maxspeedingrods -tuotteita, jotka tunnetaan niiden hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Audin viritysosat ovat todella suosittuja verkkokaupassamme, etenkin tuotteet 1.8T moottorille. Miksipä ei olisi. Tuosta moottoritilavuudeltaan pienestä moottorista on mahdollista saada isoja tehoja irti melko pienelläkin summalla.

K04-015 turboahdin 1.8T moottorille on suosittu hinta-laatusuhteensa ja virityspotentiaalinsa takia. Se sopii moneen Audin ja Volkswagenin 1.8T moottoriin, tarkat yhteensopivuudet löydät sivuiltamme edellä mainitusta linkistä.

Turbot kaipaavat kaverikseen paremmin virtaavan downpipen ja siihenkin meiltä löytyy ratkaisuja. Maxspeedingrodsin 3″ downpipe on yhteensopiva 1996-2006 Audi A3 ja Audi TT:n kanssa. Tämä downpipe on katalysaattoriton ja parantaa tehoja ja kaasuvastetta. Downpipen hinta on 164€.

Välijäähdytin on kriittinen osa teholisäystä. Viileä ilma on tiiviimpää ja sitä kautta tehokkaampaa. Meiltä löytyy esimerkiksi Maxspeedingrodsin kolmen tuuman yleismallinen välijäähdytin, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Hinnaltaan vain 198€ ja toimitus kuuluu luonnollisesti hintaan.Käy tutustumassa meidän kasvavaan valikoimaan, jossa on tällä hetkellä lähes 20 000 tuotetta! Mikäli sinulla tulee kysyttävää myymistämme tuotteista tai verkkokaupastamme, vastaamme mieluusti! Meidät tavoittaa info@vauhtiveikot.fi tai numerosta 0503112250 (myös Whatsapp).

Toivotamme onnistuneita viritysprojekteja ja mukavaa talvea!
- Vauhtiveikot.fi

Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Alustan osat joutuvat koville varsinkin täällä pohjoisen olosuhteissa. Laajennamme verkkokauppaamme jatkuvasti ja siksi olemmekin lisänneet tuotevalikoimaan mallikohtaisia ilmajousituksen varaosia! Panostamme aina hyvään hinta-laatusuhteeseen ja valikoimaan lisätyt ilmajousituksen varaosat ovat myös lisätty sitä kriteeriä noudattaen.

Klikkaa tästä päästäksesi suoraan ilmajousituksen varaosien pariin verkkokaupassamme.Ilmajousituksen varaosilla on vuoden takuu! Toimitusaika on noin viikon ja asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään, mikäli tarvitset apua soveltuvuuden varmistamisessa!

Virittämisen ohella säännöllisen huoltamisen tarve korostuu. Valikoimassamme on nyt myös ajoitustyökalusarjoja lukuisille automalleille ja niiden valikoima laajenee jatkuvasti! Voit tarkastaa tästä, mikäli sinun autollesi ajoitustyökalut on jo saatavilla!
Meidät tavoittaa info@vauhtiveikot.fi tai numerosta 0503112250 (myös Whatsapp).

Mukavaa loppukevättä!
- Vauhtiveikot.fi

Poissa vauhtiveikot

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 6
  • Profiili
Jatkuvasti laajenevaan valikoimaamme on nyt lisätty kolme uutta yleismallista tuotetta: öljynkeruusäiliö, polttoaineen paineensäädin ja öljynjäähdytinsarja. Pääset tutustumaan niihin tarkemmin tästä. Kyseiset tuotteet soveltuvat suurimpaan osaan autoista.

Öljynkeruusäiliömme on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja mukana tulee myös asennussarja. Öljynkeruusäiliö on yksi parhaista moottorin kuntoa ylläpitävistä modifikaatioista, mitä voit tehdä autoosi. Öljynkeruusäiliö kerää öljyn, joka muuten päätyisi imusarjan kautta sylintereihin aiheuttaen kulutuksen nousua, tehon menetystä ja osien nopeampaa kulumista. Älä siis jahkaile vaan tartu tuumasta toimeen ja asenna öljynkeruusäiliö!- Vauhtiveikot.fi

 www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi