Seat Leon e-Hybrid (PHEV)

Aloittaja pasi, 20.10.20 - klo:14:23

« edellinen - seuraava »

hge

Jonkinlaista ulinaa omakin pitää oikein kylmällä, mutta vaihtaessa en ole huomannut ylimääräistä ääntä. 70tkm ajettu PHEV.
U jelly?

MTT

Kiitos kommenteista! Reklamoin tuosta ulinasta videon kera jälleenmyyjälle ja pyysin kysymään maahantuonnista kommenttia. Olisi pitänyt tutkia korjaamolla testeihin kytkettävien mikrofonien kera. Näitä ei ko. huollon edustajalla ei ole, joten sovittiin että seurataan tilannetta toistaiseksi. Onhan tuota takuuta onneksi jäljellä.
Seat Leon Sportstourer Xcellence e-hybrid 2023
Ex. Seat Leon X-Perience 2015 2.0 TDI 4Drive
      Seat Exeo 2010 2.0 TDI
      Seat Toledo 2003 1.9TDI
      Peugeot 306 1996 1.6 SR
      Peugeot 309 1987 1.6 GR
      Opel Ascona 1988 1.6 LS
      Ford Fiesta 1983 1.0 GX

mickel

Nyt olisi 60 000km huollon aika, 1070 euroa aika kova hinta.

Samalla on myös joku tehdaskampanja. Ymmärrsin että siinä olisi kysymyksessä korkeajänniteakun ruosteensuojaus

AVe

Taitaa ola se akkukotelon vahakäsittely. Itsellä sama kanssa reilu viikon päästä tiistaina kun vien 105tkm huoltoon.
Tänään auto ollu 2 vuotta ajossa ja nyt 102500 mittarissa.

oksa66

Moro, Minulla automaatti-ilmastointi puhaltaa enimmäkseen ikkunoille eikä jalkatilaan tule juurikaan lämpöä. Pyynti lämpötila on ollu 22 astetta automaatilla. Joudun säätämään puhalluksen manuaalisesti etteivät jalat palele.  Varsinkin polvissa ja säärissä tuntuu vetoa. Olen omistanut auton pari kuukautta eli vain pakkaskeleillä ollut käytössä. Onko muilla ollut samankaltaisia ongelmia automaatti-ilmastoinnin kanssa?

miz

Mulla on ollut automaatilla kohta kolme vuotta, ei juurikaan koskaan tarvitse muuttaa mitään, edes lämpötilaa.
Toiminut harvinaisen hienosti.
Ja siellä valikossa on valittu puhallus myös alas?

jopi

Miten valitaan valikosta puhallus myös alas samaan aikaan kun puhallus on automaatilla? Minusta vaikuttaa että nämä on toistensa pois sulkevia vaihtoehtoja.

Ja tosiaan, omassa myös automaatilla ei juuri jalkoja lämmitä vaan pitää erikseen aktivoida se hetkellinen jalkojen lämmitys. Harvoin kyllä sitä silti käytän lähinnä kovilla pakkasilla.
Seat Leon Sportstourer eHybrid FR -21

heller

Lainaus käyttäjältä: miz - 21.01.24 - klo:13:37Mulla on ollut automaatilla kohta kolme vuotta, ei juurikaan koskaan tarvitse muuttaa mitään, edes lämpötilaa.
Toiminut harvinaisen hienosti.
Ja siellä valikossa on valittu puhallus myös alas?
Toki jos valikossa on valittuna suunta alas, ei ole enää automaatilla. Puhalluksen suunta ohjautuu automaagisesti vain, jos et käsin valitse suuntaa.
Octavia RS iV Mamba green
ex. Golf 1.5TSI DSG Hailaini

miz

Tulevan autonvaihdon myötä Leon Sportstourerista otetaan hifit pois ja palautetaan alkuperäiset paikalleen.

Nyt olisi tarve saada Styroxinen säilytyslaatikko tavaratilan kannen alle, kellään kiinnostusta vaihtaa päittäin? Muotoon valettu lasikuitukotelo verhoiltuna jää ylimääräiseksi, nyt 1x8", sopii myös 2x8"..
 

Lisätietoa tuolta myyntiosiosta tai o4o6694455

TeroPee

Kaverin tilaama, mutta pitkän toimitusajan takia lunastamattomaksi jäänyt León e-Hybrid on näköjään Lohjalla nyt myynnissä. Ihan kivan näköinen vaikkakin turhan korkea.

https://beta.nettiauto.com/seat/leon-sportstourer/14119050
Torni hakusessa / bensa-avo-V8 / Q7 4.2 V8 TDI ja muutama muukin hölmö laite.

GranLavida

Tuossa on kyllä hyvät varusteet. Sain jo oman Leon ST E-hybridin samasta paikasta viime lokakuussa ja tyytyväinen autoon kyllä ollut.
Seat Leon Sportstourer PHEV FR -24
Ex. Seat Leon ST 1.0tsi DSG Style Business -17
Ex: VW Gran Lavida 1.4tsi 96kw Luxury -14

65HT

20-22 vm leon plugari suunnitelmissa. Mitä vinkkejä auton valintaan?

miz

Katso K-auton suomeen tuoma ja uutena myyty auto. Niissä on takuu 5v / 100000km vs. tuontiauton 2v.

Huollot tehtynä ja dokumentoituna, eka isompi huolto on 4v / 60.000 km, ml dsg öljyt ja tulpat.

Lerppu86

60tkm huoltoa autoa taitaa pukata täälläkin, 52tkm mittarissa tällähetkellä. Vaihteistoöljy olis ilmeisesti uusittava nyt samassa yhteydessä.

Kyselin piruuttani tarjousta myös k-auton ulkopuolelta. Onko totta että kyseisen automallin vaihteiston suodatinta ei voi vaihtaa ilman koneen ja vaihteiston alas pudottamista? Kuullostaa kyllä jokseenkin ihmeelliseltä  :o

Lerppu86

Ehdinpä tässä asiaa tutkailemaan jo hiukan itsekkin.

Suodatinpanos löytyy vaihdelaatikon päältä. Tämä varmasti hankaloittaa vaihtoa ylhäältä päin koska HV boxit ja kaapeloinnit on juuri suodattimen päällä.

Jos olisin ollut suunnittelemassa autoa niin pyöräkotelosta pahvin alta löytysi asiaa helpottamaan ns. huoltoluukku  ;D

65HT

Eli 4v/60tkm on ensimmäinen isompi huolto. Onko siitä eteenpäin myös sama, joko 4 v tai 60tkm? Välissä vain öljynvaihtohuoltoja?
Miten jakopää? Hinta?

minom

Näyttäisi siltä, että vesi on löytänyt takavalojen sisälle. Täytyy vielä takuuajan sisällä ottaa kuittaus tuosta...

kylpykuula

Lainaus käyttäjältä: Lerppu86 - 24.06.24 - klo:10:3860tkm huoltoa autoa taitaa pukata täälläkin, 52tkm mittarissa tällähetkellä. Vaihteistoöljy olis ilmeisesti uusittava nyt samassa yhteydessä.

Kyselin piruuttani tarjousta myös k-auton ulkopuolelta. Onko totta että kyseisen automallin vaihteiston suodatinta ei voi vaihtaa ilman koneen ja vaihteiston alas pudottamista? Kuullostaa kyllä jokseenkin ihmeelliseltä  :o

Suosittelen käyttää muuta merkkikorjaamoa, kuin K-autoa. Seatin sivujen kautta tarjoaa huoltoa Lohjan autotalolle ja kunnissa esim. Käyttöautoa. Huomattavasti halvempaa ja takuu säilyy.

hge

Itse tuli viime vuonna tehtyä 60tkm huolto. Muistaakseni K-Auto tarjosi jotain aika kovaa summaa tähän, oliko muistaakseni 1300e pintaan. Teetätin muualla 550 eurolla (vein omat moottoriöljyt).
U jelly?

hege

Lainaus käyttäjältä: kylpykuula - 26.06.24 - klo:22:08Suosittelen käyttää muuta merkkikorjaamoa, kuin K-autoa. Seatin sivujen kautta tarjoaa huoltoa Lohjan autotalolle ja kunnissa esim. Käyttöautoa. Huomattavasti halvempaa ja takuu säilyy.
Seatin sivujen laskurin mukaan 60tkm hintahaitarit pyörii noin 890-1030e eri kaupungeissa ilman raitisilmasuodatinta. Ei ole satasen väärti lähteä ajelemaan satoja kilometrejä ainakaan itselle.

Vai saako eri paikoissa parempia tarjouksia tiskin alta?

Lerppu86

#2240
Lainaus käyttäjältä: kylpykuula - 26.06.24 - klo:22:08Suosittelen käyttää muuta merkkikorjaamoa, kuin K-autoa. Seatin sivujen kautta tarjoaa huoltoa Lohjan autotalolle ja kunnissa esim. Käyttöautoa. Huomattavasti halvempaa ja takuu säilyy.

Juu K-autolla hinta olisi ollut 1030e sis. öljyt+suodatin, moottorin ilmansuodatin, raitisilmasuodatin, tulpat ja vaihdelaatikon öljyt.

Takuuhan tosiaan säilyy kunhan vain huolto sisältää huolto-ohjelmaan sisältyvät työt. Käytin auton tällä kertaa Atoy autohuollossa, eikä jäänyt pahaa sanottavaa. Sain selkeän raportin tehdyistä töistä ja ohjelmaan kuuluvista tarkastuksista. Jäi heti sellainen kuva ettei koiteta peitellä mitään vaan kerrotaan reilusti kaikki mitä kerrottavissa on. Merkinnät huollosta sähköiseen huoltokirjaan ja ilmaisen laina auton huollon ajaksi. Olihan tuota joku "koeajolla" polkenut vähän enemmänkin kun kaikki tavarat niin auton sisällä kuin peräkontissa oli ottanut askeleen taaksepäin  ;D

hinta 730e (ei omia aineita)

Kahvilalli

Moi.

FR Leon Sportstourer PHEV harkinnassa ja lähinnä tuon saman ikäisen Octavian välillä arvon. Hyvin samanlaisethan nuo taitaa olla, mutta onko täällä kummatkin ajaneita jotka voisi kertoa omat kokemukset näistä kahdesta? Miten eroaa ajettavuudeltaan?

Itseäni tämä Leon miellyttää silmää enemmän ja tuntuu saavan paremmin varustellun edullisemmin, kuin vastaavan Octavian.

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy