Kirjoittaja Aihe: Yliteippaus.fi - OptiCont autoteipit  (Luettu 4465 kertaa)

Poissa Digibadger

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Yliteippaus.fi - OptiCont autoteipit
« : 08.09.19 - klo:20:18 »
Yliteippaus.fi verkkokaupasta saat tilattua nopealla toimituksella ilmakanavoituja OptiCont autoteippejä, sekä muita autokalvoja asennusvälineitä unohtamatta.

Sivustolta löydät myös kattavan suomenkielisen oppaan auton yliteippaukseen.

Poissa Digibadger

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: Yliteippaus.fi - OptiCont autoteipit
« Vastaus #1 : 01.03.20 - klo:13:44 »
PÄIVITYS: Valikoimaamme on talven aikana lisätty Global-auringonsuojakalvot, OptiCont Candy -autoteippisarja sekä Mactac ColourWrap -autoteippisarja.

Global-tummennuskalvot valmistetaan aina liimasta alkaen Globalin omana tuotantona, joten kalvojen laatu on erittäin tasainen. Global in kalvot ovat myös teknisiltä ominaisuuksiltaan, sekä asennuksen helppoudeltaan huippuluokkaa. Metallisoitu Global HP Charcoal on antistaattinen ja varustettu erittäin hyvillä lämpösäteilyn torjunta ominaisuuksilla. Nanokeraaminen Global QDP Ceramic puolestaan yltää erinomaiseen lämpösäteilyn torjuntaan jo hyvin vaalealla, esim. 70% valonläpäisevyydellä varustetulla kalvolla.

OptiCont Candy sarjan autoteipit ovat ilmakanavoituja ja uudelleen asemoitavia Candy teippejä, jotka sopivat mainiosti auton yliteippaamiseen. Sarjassa on yhdeksän toinen toistaan herkullisempaa väriä.

Mactac on nykyään maineikkaan yhdysvaltalaisen Avery Dennisonin omistama yhtiö. ColourWrap -sarjan teipit ovat laadukkaita valukalvoja, jotka on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi asentaa. Nämä teipit venyvät erinomaisesti, ovat erittäin luotettavia ja lisäksi ne kestävät pitkään myös ulkokäytössä - jopa 8 vuotta.

Meiltä kysellään jatkuvasti asennuksia, joten olemme aloittaneet yhteistyön asentamoiden kanssa. Esittelemme ammattitaitoisten sopimusasentajiemme palveluita verkkosivujemme Asennuspalvelut -osiossa.


Teippi: OptiCont Candy Fluorinkeltainen
Tummennuskalvot: 3M Black Shade
Asentaja: Autofix HelppiTeippi: OptiCont 2.0 Mattamusta
Tummennuskalvot: 3M Black Shade
Asentaja: Autofix Helppi


 
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy