Kirjoittaja Aihe: Android Auton ja Apple Carplayn toimivuus ja käyttäjäkokemukset?  (Luettu 219712 kertaa)

Poissa Sokota09

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 1.170
    • Profiili
Kyllä se sinne on edelleen saatavilla, pitää laittaa sovelluksen asetuksista päälle/pois.


Poissa KopiK

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 83
    • Profiili
Scalan langaton AA toimii noin joka toinen päivän kuin unelma: yhteys syntyy automaattisesti 100-200 metrin ajon jälkeen
Mutta sitten ne muut noin joka toiset päivät yhteyttä ei saa päälle millään, ei auta auton/puhelimen/AA:n/WLANin/Bluetoothin uudelleenkäynnistykset eikä käsin yhdistämispyynnöt. Vaikka mitä tekisi ja vähän itkisikin niin ei onnistu. Sitten kun vaan luovuttaa, niin seuraavana päivänä (joskus samanakin pitemmän tauon jälkeen) taas yhdistää automaattisesti ilman mitään ongelmia.

Onko muilla moista ja ennen kaikkea keinoa, jolla tuon jumin saisi pois? Ärsyttävää, kun joskus tarvitsisi navia ja sitten sitä ei saa millään ilveellä päälle kun yhteyttä ei synny.

Auton softa on päivitetty viime heinäkuussa, kun Android10:n päivittymisen jälkeen ei pelannut lainkaan. Päivitys auttoi silloin. Puhelin on Samsung S10, jos sillä merkitystä.
Scala 1.5 TSI DSG -20
ex Octavia Combi 1.8 TSI DSG -14
ex-Octavia Combi 1.8 TSI DSG -12

Poissa dosetti

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 1.968
    • Profiili
Scalan langaton AA toimii noin joka toinen päivän kuin unelma: yhteys syntyy automaattisesti 100-200 metrin ajon jälkeen
Mutta sitten ne muut noin joka toiset päivät yhteyttä ei saa päälle millään, ei auta auton/puhelimen/AA:n/WLANin/Bluetoothin uudelleenkäynnistykset eikä käsin yhdistämispyynnöt. Vaikka mitä tekisi ja vähän itkisikin niin ei onnistu. Sitten kun vaan luovuttaa, niin seuraavana päivänä (joskus samanakin pitemmän tauon jälkeen) taas yhdistää automaattisesti ilman mitään ongelmia.

Onko muilla moista ja ennen kaikkea keinoa, jolla tuon jumin saisi pois? Ärsyttävää, kun joskus tarvitsisi navia ja sitten sitä ei saa millään ilveellä päälle kun yhteyttä ei synny.

Auton softa on päivitetty viime heinäkuussa, kun Android10:n päivittymisen jälkeen ei pelannut lainkaan. Päivitys auttoi silloin. Puhelin on Samsung S10, jos sillä merkitystä.

Olet varmaan unohtanut AA:sta auton ja palauttanut tehdasasetukset molemmista päistä? Tyhmäähän tommonen on jos ei vaan toimi kuin junan vessa. Viimeisimmän puhelimen käyttispäivityksen jälkeen johdollinenkin versio yhdistyy todella hitaasti vanhaan verrattuna. Ehtii ajella kilometrin kun yhdistyy ja eihän se ole kiva jos lähdet navigoimaan heti lähdöstä.

Poissa vws

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 160
    • Profiili
Täällä Octavia -19 naviradiolla. Langallinen AA käytössä ja hieman ärsyttää kun noin joka toinen kertaa tekee sen, että ilmoittaa ettei saa yhteyttä, kun painaa ruudusta jotain ok tms ja sen jälkeen android auto (ruudusta), varoittaa tietojen siirrosta ja kun sen hyväksyy, yhdistyy. Muistelisin, että noin 4-5 kertaa pitää ruudusta jotain tökätä ennen kuin yhdistyy. Välillä, käytännössä vain, jos lyhyt aikaväli edelliseen yhdistämiseen, yhdistyy automaagisesti noin 15 sekunnissa.
Samaa ongelmaa ei ollut -15 touranissa tai -15 octaviassa.
Octavia LB 1.0 Style 2019

ex: Touran 1.4 TSi 2016, Octavia Combi 1.6 TDi 4x4 Elegance 2015, Yeti 1.2 TSi Experience 2012, Golf Variant 1.4 TSi Comfortline 2009

 




Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy