Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« Uusin viesti kirjoittanut HS100 tänään kello 18:14 »
Loppui autosta ensimmäisen kerran lasinpesuneste, mitään varoitusta ei ilmaantunut missään vaiheessa. Onko tosiaan niin että tässä uudessa sukupolvessa ei ”alhainen lasinpesuneste” huomautusta ole?
2
Golf VIII (20-) / Vs: Golf 8 viat, häiriöt ja niiden korjaus
« Uusin viesti kirjoittanut broz tänään kello 17:42 »
Tänään sitten töistä paluu matkalla, olin ajellut noin 10km ja sitten ilmesty näyttöön 6 ilmoitusta perä jälkeen: SOS, Front assist, travel assist, lane assist, liikennemerkkien tunnistus ja Ennakoiva matkustajien turvajärjestelmä rajoittunut. Ilmoitukset ei hävinnyt kotimatkalla enään. Koti pihaan päästyäni laitoin auton lataukseen ja flekti alkoi huutamaan täysillä. Otin sit piuhan pois ja käyn testaamassa uudestaan myöhemmin. Tuulilasi ja etututkat oli puhtaat.

Aiemmilla kerroilla on tullut aika ajoin tota SOS, travel assist ja front assist virhettä, mutta silloin ne on myös lähtenyt 2-3min sisällä pois.

Pitänee varmaan olla taas huoltoon yhteydessä noiden takia. SOS ja travel assistin takia auto on ollut joskus viime vuonna huollossa.

3
Altea (04-) / Seat Altea XL sammuilee
« Uusin viesti kirjoittanut Apachil tänään kello 17:38 »
Auttakaas nyt miestä mäessä.. Ostin keväällä tollasen altean (-07) ja kymmenen päivää kauppojen jälkeen auto sammui kera kauheen käryn. Käry oli vähä sekoitus sähköä ja jtn muuta. No hinuri kun saapui tunnin päästä, niin auto lähtikin käyntiin ja kävi ihan normaalisti. Auto kuitenkin hinattiin korjaamolle. Diagnoosina ainoastaan kaikkien hehkujen epäkunto. Hehkut vaihdettiin ja autoa tutkittiin, että mikä aiheutti käryn ja sammumisen. Mitään muuta ei kuitenkaan löytynyt. Muutaman päivän päästä auto jälleen sammui, nyt ei kuitenkaan mitään käryjä. Vähän aikaa kun odotteli niin lähti taas käyntiin.. Vika ei edelleenkään ole hävinnyt minnekkään. Välillä auto sammuilee muutamien kilometrien välein, välillä pääsee muutaman päivänkin ilman sammumisia. Käytin uudelleen korjaamolla ja saatiin vikakoodi P1698. Eli ohjauspylvään ohjausmoduuli. Vaihoin ton moduulin, mutta vika ei edelleenkään poistunut. Edelleen herjaa tota samaa koodia. Olen vaihtanut releitä uusiin ja tsekannut sulakkeita, mikäli joku ylikuumenee ja sen takia äkkäilisi, mutta ei apuja.. Sen verran oon päässy etenemään, että huomasin että jos auto sammuu, niin kun käyttää konetilasta löytyvää relettä (ehkä ecun rele?) vähän aikaa irti ja laittaa takaisin, niin lähtee välittömästi käyntiin. Johtonippuja oon yrittänyt tutkia, sen käryn takia mutta ainakaan vielä ei ole mitään löytynyt. Ilmeisesti näissä tyyppivikana, johtosarjaviat? Tietäs vaan että mistä ne yleensä menee.. Nyt alkaa vaan jo motivaatio loppumaan ku tuota saanu koko kesän roplata yhtään edistymättä, et antakaa hyviä vinkkejä mistä vikaa seuraavaks kahtelis.. Ja onko muuten normi, et autoliikkeellä ei olis mitään korvausvelvollisuutta tällaisessa tilanteessa? Tosiaan 10 päivää kauppojen jälkeen alko ongelmat..
4
Superb III (15-) / Vs: Superb iV (PHEV)
« Uusin viesti kirjoittanut sakal83 tänään kello 17:34 »
Sattuisiko kenelläkään olla Skodan lisävarusteluetteloa vuodelta 2020? Valitin huollolle että etulasin-lämmitin ei mene päälle äpistä niin huolto sanoo että koko autossa ei ole etulasin-lämmitintä. Varustetaso L&K.
Ikinä en ole varmaan reagoinut onko sitä vaiko eikö kun Connect ei tyyliin ikinä ole toiminut. Ja sitten en ole miettinyt sulattiko ikkunan tuuletin vai etulasinlämmitin.
Kyllä siinä etulasinlämmitin pitäisi olla.
Mikset mene autoon ja paina sitä ilmastointivalikon alta päälle ja testaa?
Äpistä en osaa sanoa, kun sitä murheenkryyniä itsellä ei ole ;D
5
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: 1.8t AEB nokkapyörä
« Uusin viesti kirjoittanut Tekno tänään kello 16:56 »
Oisko tästä kuvasta mitään hyötyä?ÄLKÄÄ laittako sokkona tämän kuvan mukaan.

Allekirjoittanut teki niin, sen kummempia ajattelematta ja lopputuloksena kiila murtui rattaasta (kaareutuu sillä tavalla että vähän ennen "loppua" särkyy). Kyseessä samannäköinen ratas, molemminpuolin ajoitusmerkit, mutta sepä olisi kuulunut laittaa osanumerot moottoriinpäin ja merkitsemätön puoli ulospäin. Kyseessä Audi A4 -99 1.8T. Uutta ratasta hankkimaan ja kohti uusia pettymyksiä...

Yleensä tulee otettua puhelimella kuvat kaikesta ennen purkamista, nyt sattui jäämään väliin.
6
Tiguan II (16-) / Vs: Volkswagen Tiguan bensa / diesel / eHybrid 2021 ->
« Uusin viesti kirjoittanut Ärripurri tänään kello 16:00 »
Lainaus
Edelleen mietin että mitä varten tällästä hybridiä pitää käyttää tyhjäkäyntiä? Auton kaikki toiminnot kuitenkin toimii täysin ilman bensamoottotin pyörittämistä ja jos bensakonetta jostain syystä tarvitaan niin se osaa itse käynnistyä...
Onhan se hyvä joskus kuunnella myös polttomoottorin ääntä. Siis auto paikoillaan ja konepelti auki.
7
Hifi ja multimedia / Vs: VW Golf Variant -06 soittimen vaihto?
« Uusin viesti kirjoittanut Tos® tänään kello 15:16 »
Kuva ei aukea.
Menu-näppäin voi olla myös setup, mitä näitä nyt on.
Pitkä painallus avaa piilovalikon, josta näkee antennien tilan ja signaalin tason.
8
Foorumin yleiset asiat / Vs: Opetuspoljin 2016 Fabiaan?
« Uusin viesti kirjoittanut seppotaas tänään kello 15:15 »
Saa sen asenettua kyllä helposti itse, puuilo motonet noita ainakin löytyy. Ratti-akselin läpiviennistä löytynee paikka mihin sen jarrupolkimen vaijerin saa kiinni.
Vänkärin puolelle lattiaan sellainen levy johon polkimen saa tukevasti kiinni esim vesivanerista tai alumiinista. Tuo levy sitten kiinni koelaudan alle ja penkin kiinnikeisiin, ei jää autoon jälkiä. Huomioi että DSG/Automaatti autolla ajokokeen tekemällä tulee korttiin rajoitus, manuaalivaihteisella ei voi ajella.
9
Hifi ja multimedia / Vs: VW Golf Variant -06 soittimen vaihto?
« Uusin viesti kirjoittanut Venttiseiska tänään kello 15:13 »
Toinen antenni on joko takalasissa lämpövastuksen seassa tai farkussa takasivulaseissa.
Alkuperäinen soitin käyttää siis molempia, jos toinen antenni tarjoaa paremman signaalin, radio käyttää tätä.

Saat antennien tiedot näkyville painamalla menu-nappia pitkään.

Menu-näppäin???

https://rahti4193.kuvat.fi/kuvat/Diipadaapaa/IMG_20220929_184751.jpg
10
Superb III (15-) / Vs: Superb iV (PHEV)
« Uusin viesti kirjoittanut Mr.Moon tänään kello 15:02 »
Sattuisiko kenelläkään olla Skodan lisävarusteluetteloa vuodelta 2020? Valitin huollolle että etulasin-lämmitin ei mene päälle äpistä niin huolto sanoo että koko autossa ei ole etulasin-lämmitintä. Varustetaso L&K.
Ikinä en ole varmaan reagoinut onko sitä vaiko eikö kun Connect ei tyyliin ikinä ole toiminut. Ja sitten en ole miettinyt sulattiko ikkunan tuuletin vai etulasinlämmitin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10


www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi