AndroidAuto lakkasi toimimasta Skoda Octavia

Aloittaja SeppoS, 20.02.19 - klo:08:48

« edellinen - seuraava »

SeppoS

Hi

Sainjo aikaa sitten andoid auton futaamaan ihan pienellä kikkailulla -> APKmirror + salli asennukset. Monta päivityskierrostakin meni ihan hyvin. Nyt vuodenvaihteen kieppeillä sydeemi vain lakkasi toimimasta. Kahdesti jo päivitetty AA. Puhelimessa toimii ok, mutta auton näytölle ei tule. Laitelistakin on tyhjentynyt. Mutta puhelin yhdistyy BT-llä ja on käytettävissä Octavian paneelista.

Taannoin vaikeutena oli USB kaapeli. Halvalla pitkällä ei toiminut, mutta lyhyellä pelitti. Nyt ajattelin kaapelin saaneen siipeensä, mutta ei. Ei auttanut letkun viaihtokaan.

Onko joku törmännyt samaan ja ennenkaikkea ratkaissut?

Jasca

#1
Oletko kokeillut poistaa appin kokonaan luurista ja asentaa uusiksi? Minulla tuo auttoi kun AA lopetti pelittämisen. Muistaakseni herjasi jatkuvasti jostain yhteysongelmasta tjsp...

EDIT: Korjataanpa "pikkasen" vastaustani. Ratkaisu olikin soittimen resetointi. http://www.vagarena.fi/index.php?topic=29534.msg642486#msg642486
BMW 330e xDrive M-Sport Touring MY23
Ex: Cupra Ateca DSG 4Drive MY19
Ex: Seat Leon ST Cupra 300 DSG 4Drive MY17
Ex: Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI R-Line MY15
Ex: Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Comfortline MY12
Ex: Skoda Octavia Combi 1.6 FSI Elegance MY08

Pumpeli

Itsellä ei toiminut uusimmalla versiolla, vaan piti ladata summassa sieltä listasta vanhempi versio, niin alko pelittään..

Vinski

Toissa päivänä oli ilmestynyt uusi päivitys. Siinä oli jostain syystä kaksi varianttia puhelimelleni (arm64-v8a -arkkitehtuuri). Valitsin niistä isompi numeroisen version. Ohjelman toiminnassa ei ollut puutteita. En ollut hetkeen päivittänyt. Nyt huomasin, että MySKODAkin oli soittimen näytöltä käytettävissä.

JVR

Minulla AA piti poistaa ja asentaa uudestaan, pelkkä uudelleenasennus ei riittänyt.

Nyt kun luuri päivittyi Android 9:iin toiminta parani huomattavasti, mm. sovellukset aukeaa aina. Android 8 vaati yleensä sen että softa oli valmiiksi auki kun sitä käyttää AA:n kautta, muuten ruutu jäi mustaksi.
Ajossa RS TSI DSG Combi MY19 Rallye Green
ex. -14 1.4TSI Elegance Combi
ex. -10 1.4TSI Ambition Combi

Bonepark

Itsellä oli 2016 RS Octavian kanssa se ongelma että aina välillä lakkasi toimimasta, eikä mikään versio (uusi tai vanha) pelannut.

AA alkoi taas toimimaan kun puhelimeen tuli uusi Firmware päivitys, joskus tässä meni parikin kuukautta ennenkuin firmis päivittyi. Puhelin oli silloin Samsung S5mini, Samsung ymmärtääkseni jakelee aika hitaasti noita päivityksiä luureihinsa, ainakin tuohon S5miniin jakeli. Tämä oli minulla syynä toimimattomuuteen.

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy