Kirjoittaja Aihe: VAGarena.fi - SMF versio 2.0.3 - ohjeita uusiin toimintoihin  (Luettu 31651 kertaa)

Poissa Karvis

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 10.741
    • Profiili
Päivityksen myötä VAGarenalle on saatu muutamia uusia ja kaivattujakin toimintoja, tässä lyhyet ohjeet toimintojen aktivoimiseksi.

Kaverilistat:

Lisäämällä käyttäjiä kaverilistallesi näet helposti ketkä kavereistasi on paikalla, kaverin nimi näkyy läsnäolijoiden listassa lihavoituna. Voit myös estää yksityisviestien lähettämisen kaikilta muilta paitsi kavereiltasi ja ylläpidolta.


Voit lisätä kavereita listalle kahdella tavalla.

1. Mene haluamasi käyttäjän profiiliin ja klikkaa sieltä [Lisää kaverilistaan]

2. Mene omaan profiiliisi ja valitse sieltä Muokkaa profiilia ja valitse avautuvasta valikosta Kaverit/estolista...

Avautuvasta näkymästä voit helposti muokata kaverilistaasi, listan alapuolella olevasta hakukentästä voit myös helposti hakea käyttäjiä ja lisätä heitä kaverilistallesi.
 
Yksityisviestien asetukset pääset muuttamaan seuraavasti, Profiili->Muokkaa profiilia ja valitse avautuvasta valikosta Yksityisviestintä. Valitse kohdan Ota vastaan yksityisviestejä alasvetovalikosta Vain kaverit ja ylläpitäjät.


Esto/Ingnorelista:

Lisäämällä käyttäjiä estolistalle voit estää heidän kirjoittamien viestien näkymisen keskusteluketjussa, voit myös estää heitä lähettämästä sinulle yksityisiä viestejä. Estetyn käyttäjän viesti näkyy kuitenkin toisen käyttäjän tekemässä lainauksessa normaalisti.

Estetyn käyttäjän viesti näkyy ketjussa kuvan mukaisella tavalla:

Halutessasi saat viestin sisällön näkymään klikkaamalla Näytä viesti.


Saat lisättyä käyttäjiä estolistalle seuraavalla tavalla:

Profiili->Muokkaa profiilia ja valitset avautuvasta listasta Kaverit/Estolista->Muokkaa estolistaa.

Nyt olet estolista sivulla. Kirjoita haluamasi käyttäjän nimi Lisää estolistalle-otsikon alla olevaan kenttään, järjestelmä alkaa ehdottelemaan käyttäjiä kun olet kirjoittanut kenttään 3 kirjainta. Valitse haluamasi käyttäjän nimi listasta ja klikkaa Lisää.

Samalla sivulla voit myös poistaa käyttäjiä estolistalta klikkaamalla nimen perässä olevaa punaista ruksia.

Oletuksena myös yksityisviestit on estettynä estolistalla olevilta käyttäjiltä, halutessasi voit kuitenkin sallia yksityisviestit seuraavasti:
Valitse Profiili->Muokkaa profiilia ja valitse avautuvasta valikosta Yksityisviestintä. Valitse kohdan Ota vastaan yksityisviestejä alasvetovalikosta Kaikki jäsenet.


Pikavastausikkuna:

Halutessasi voit ottaa käyttöön pikavastausikkunan, pikavastausikkuna tulee näkyviin viestiketjun loppuun. Pikavastausikkunan ollessa käytössä myös lainaukset lisätään pikavastaukseen, hymiöt ja muotoilut eivät ole valittavissa painikkeista mutta ne toimivat normaalisti jos muistat niiden tagit. Esikatselu avautuu normaaliin vastausikkunaan, tällöin voit myös valita erikoistoimintoja pikapainikkeista.

Saat pikavastauksen käyttöön seuraavasti:

Profiili->Muokkaa profiilia->Keskustelualueen asetukset-> Käytä pikavastausta keskusteluissa: valitse alasvetovalikosta joko näytä kutistuneena tai näytä kokonaan. Oletuksena pikavastaus on poissa käytöstä=Älä näytä ollenkaan.


Kuvien upottaminen viesteihin:

VAGarenan päivitys SMF 2.0.3 versioon toi muutoksen myös viestiin upotetun kuvan näkymiseen.

Nyt kuva näkyy maksimissaan 480px levyisenä, eli se skaalautuu kuvasuhteen säilyttäen enintään tuohon leveyteen. Klikkaamalla kuvan yläpuolella näkyvää ilmoitusta kuvan koon muutoksesta, kuva avautuu uuteen ikkunaan/välilehteen alkuperäisessä koossaan. Tästä eteenpäin upotettavan kuvan kokoa ei tarvitse välttämättä itse säätää pienemmäksi, näin alunperin suurtakin kuvaa on mahdollista katsella täysikokoisena.


VAGarena.fi - Ylläpito
Skoda Superb 2.0TDI Ambition GreenTec

ex.Ocu hb 1.8TSI -11,Yeti 1.2TSI -10,Ocu Combi 1.6FSI -05

 

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy