Lukkopultin avain hukassa

Aloittaja golffari_, 20.05.19 - klo:15:13

« edellinen - seuraava »

golffari_

Terve,

Kaverin puolesta kyselen jolla ei ole tunnuksia tänne:

Olisiko jollain hallussa PK-seudulla oheisen liitteen mukaista avainta lukkopulttiin. Kyseessä ilmeisesti malli L530. Poraaminen/hitsaaminen ei ole kuulemma vaihtoehto. Vastakierteellä ei myöskään ole auennut.

Kiitosta etukäteen!


Kjimi

Mikäli lukkopultti on Volkswagenin oma, niin kääntyisin paikallisen VW Centerin puoleen.
Itsellä oli mennyt oma lukkopulttiavain kulmista pyöreäksi, niin VW Airportista löytyi suoraan samanlainen avain jolla pultit saatiin pois.
Skoda Octavia III LB Style Business 1.5 TSI DSG '20
Seat Leon FR 1.4 TSI '14

Ex: Seat Leon FR Business 1.4 TSI ACT DSG '17
      Seat Leon FR 1.8 TSI DSG '13
      VW Golf 1.6 FSI Sportline '05

Geoman

Ainakin tuolla on myytävänä kyseinen avain toimituskuluineen 30 eur ja toimitusaika 4-14 vrk. Ratkaiseva koodi on tuo kirjain L, numero 530 on ilmeisesti toissijainen (vain varmistus koodille L).
VW LOCKING WHEEL BOLT NUT REMOVAL KEY L530
https://www.ebay.ie/itm/VW-New-Locking-Wheel-Nut-Key-With-Letter-L530/143197502494?hash=item21573c7c1e:g:FfgAAOSwvjtcoorW

Ei välttämättä ole saksalainen tuote?

jannekni

Ostin 4 tavan pulttia, ajoin Laakkoselle ja sain suoraan huollon puolelta avainsarjan lainaan. Pihassa vaihdoin pultit tavallisiin. 0e.

Alvari71

Ostettiin talvella Passat ja nyt huomasin, että siinä on lukkopultit. Adapteria ei löydy autosta mistään,siinä vararenkaannstyroxipidikkeessä on sen näköinen pyöreä kolo, että siinä on saattanut olla. Onko myyjällä mitään vastuuta enää hoitaa minulle adapteria, kun en ostohetkellä älynnyt?

o.b.

Jos vaikutat pk-seudulla, niin mulla on volkkareihin aika hyvin noita lukkopulttien avaimia. Myyjän vastuuseen en ota kantaa. Autokauppias ei välttämättä ole siellä top10 listalla kun arvioidaan ammattiryhmän luotettavuutta. Varsinkaan käytettyjen autojen kauppias ;D

Laita kuva lukkopultista, niin katson, löytyykö oikea avain.

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy