Kirjoittaja Aihe: Varaosa24 esittäytyy - Kaikki osat alennetuin hinnoin!  (Luettu 1833 kertaa)

Poissa Varaosa24

  • Aluevalvoja
  • Tulokas
  • *****
  • Viestejä: 2
    • Profiili
    • Varaosa24.fi
Varosa24 foorumin yhteistyökumppanina

Hei kaikille foorumilaisille! Hieno päästä mukaan VAGarenan toimintaan. Tulemme tulevaisuudessa ilmoittamaan täällä erillaisista kampanjoista sekä uutisista Varaosa24 ympärillä. Ensimmäisessä viestissä kuitenkin haluan kertoa pienen infopaketin meistä sekä tarjota foorumilaisille hienon edun näin liittymislahjana.

Varaosa24.fi on toiminut jo vuodesta 2011 auton varaosien verkkokauppana. Varaosien myynti on alkanut Virosta, josta se on laajentunut niin Suomeen kuin Ruotsiinkin. Toimipisteemme tänäkin päivänä on Tallinnassa, josta kaikki tilauksemme tulee nopeasti Postin kuljettamana ympäri maan. Asiakaspalvelu on hoidettu Suomen kielellä niin puhelimitse, sähköpostissa ja chatissä!  :)

Verkkokaupastamme löytyy laaja tuotevalikoima, jossa on yli 500,000 varaosaa. Tuotteita voi helposti etsiä oman auton rekisterinumerolla tai tuotekoodeilla. Tilanteissa, joissa et ole varma osan sopivuudesta autamme mielellämme tarkistaen sopivuuden katalogistamme.

Yritysasiakkaille pystymme tarjoamaan myös alv-vapaan laskutuksen osistamme. Lisätietoa sivuiltamme tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@varaosa24.fi.


-15% kaikista varaosista foorumilaisille!

Näin liittymislahjana haluamme tarjota VAGarenalaisille lisäalennuksen kaikkiin osiin verkkokaupastamme. Kampanja kestää tästä päivästä lähtien aina 15.09 asti! Saadaksesi hyödyn sinun täytyy olla rekisteröitynyt sivuillamme varaosa24.fi, sekä ottaa yhteyttä chatin tai sähköpostin kautta kertoen olevasi VAGarenalta.

Tämä kampanja on voimassa vanhoille sekä uusille asiakkaille. Voit tehdä niin monta tilausta, kuin haluat hyödyntäen etua aina 15.09 asti!

Ystävällisin terveisin,

Varaosa24 tiimi

info@varaosa24.fi
Varaosa24.fi

Uudet sekä edulliset varaosat autoosi luotettavasti verkosta jo vuodesta 2011.

www.varaosa24.fi

 
www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla