Kirjoittaja Aihe: Tomei:n polttoaineen paineen säädin  (Luettu 5700 kertaa)

Poissa Autodoc

  • Aluevalvoja
  • Tulokas
  • *****
  • Viestejä: 6
    • Profiili
Tomei:n polttoaineen paineen säädin
« : 04.07.16 - klo:13:23 »
Mikäli sinun autollasi on ongelmia polttoaineen paineen säätelyssä, on myös todennäköistä, että autosi kojelaudalla ilmenee useita eri merkkejä ja ilmoituksia. Onko autosi polttoaineen paineen säädin uusittu luotettavilla osilla, kuten esimerkiksi Tomei:n polttoaineen paineen säätimellä, tai muiden laatu valmistajien vastaavilla, jos olet täysin varma että juuri tämä osa on rikkoutunut.

Ehkä mietit itseksesi, "Mitkä ovat merkkejä siitä että polttoaineen paineen säädin tulisi vaihtaa?" Tarkista autosi näiden merkkien varalta:

Tummuneet sytytystulpat

Selvittääksesi ovatko sytytystulpat tummuneet, irrotat ne vain yksi kerrallaan ja tarkastat niiden päät huolellisesti. Jos niiden päät ovat nokiset, se voi olla merkki siitä että polttoaineen paineen säädin on huonossa kunnossa.  Mikäli löydät yhden tai useampia tummuneita sytytystullpia, se tarkoittaa että moottori öljyä on palanut nokisessa päässä. Opi korjata autosi tämä video.

Jos sinun täytyy uusia polttoaineen paineen säädin, on suositeltavaa vaihtaa myös sytytysystulpat samalla.

Jos et kuitenkaan koe tätä tarpeelliseksi, sinun pitää silti irrottaa ne, ja putsata ne huolella ennen kuin asetat ne takaisin paikoileen. Jos autosi moottori käy silti huonosti, silloin on kannattavinta hankkia vain uudet.

Autosi moottori ei käy tasaisesti

Jos autosi moottori ei käy tasaisesti kun kierroksia ei lasketa tai nosteta,  ja sanotaanpa että se puhkii ja pihisee ihan kuin se olisi tukehtumassa, autosi paineensäädin ei todennäköisesti toimi niin kuin sen pitäisi-Ongelmia käynnistyksessä.

Toinen ongelma joka on merkki polttoaineen paineen säätimen viallisesta toiminnasta ovat moottorin käynnistymisen ongelmat. Joissakin tapauksissa paineen säädin saattaa käynnistyä vasta moottorin käynnistymisen jälkeen

Polttoainetta putkissa

Jos olet  huomannut minkä tahansa edellä mainituista merkeistä autossasi, ja et ole vieläkään vakuuttunut että polttoaineen paineen säädin on huonossa kunnossa, irrota alipaineletku paineen säätimestä silloin kun moottori käy vielä. Jos putkessa näkyy polttoainetta, paineen säädin on rikki.

Voit uusia sen Tomei:n polttoaineen paineen säätimellä, jonka mukana tulee alkuperäis mittari, tai sitten vain ostaa muun merkkisen säätimen joka sopii autoosi.

Osto polttoainetta putkissa auton päälle Autonosatkauppa.fi

 
www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla