Kirjoittaja Aihe: Eibach kevät alennus kesäkuun 2015 loppuun saakka  (Luettu 8276 kertaa)

Poissa JS-Tuning

 • Aluevalvoja
 • Jäsen
 • *****
 • Viestejä: 132
  • Profiili
Eibach pamauttaa kevät aleen joka kestää kesäkuun 2015 loppuun saakka.
Jos et viime kevään alennusta ehtinyt käyttämään niin älä missaa enään tätä.

Nyt auto kesäkorkeuteen.

Pro-Kit
Pro-Kit on täydellinen valinta useimpiin katuautoihin. Juuri näistä jousista Eibach on tullut tunnetuksi – ne parantavat huomattavasti sekä auton ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä.

Sportline
Sportline on madallusjousisarja todelliselle asianharrastajalle, joka hakee kilpa-automaista ulkonäköä ja parasta mahdollista ajettavuutta. Progressiiviset Sportline-jouset madaltavat auton painopistettä huomattavasti, ja tarjoavat erinomaisen ajomukavuuden ja -ominaisuudet.

B12 Pro-kit
B12 Pro-Kit on täydellinen valinta useimpiin katuautoihin, koska ne huomattavasti parantavat sekä auton ajo-ominaisuuksia että ulkonäköä. Pro-Kit madaltaa auton painopistettä. Matalammalla painopisteellä saadaan aikaan huomattavasti pienemmät korin liikkeet kiihdytettäessä, jarrutettaessa sekä mutkissa. Kokonaisuuteen kuluu Bilstein B8 iskunvaimentimet.

B12 Sportline
B12 Sportline alustasarjojen suunnittelun lähtökohtana on ollut sekä aggressiivisen ulkonäön että samalla parhaan mahdollisen suorituskyvyn yhdistäminen, kuitenkin pitäen mielessä katukäytön vaatimukset. B12 Sportline on tarkasti testattu Bilstein urheiluiskunvaimentimien ja Sportline-jousien yhdistelmä, joka on suunniteltu toimimaan yhtenä sarjana Eibachin B12 Sportline asentamisen jälkeen auton käytös muuttuu herkemmäksi ja tunnokkaammaksi, lisäksi korin kallistelut vähenevät huomattavasti. Eibach B12 Sportline on todellisen asianharrastajan valinta.Kokonaisuuteen kuluu Bilstein B8 iskunvaimentimet.

Pro-Street-S
Pro-Street-S tarjoaa äärimmäisen urheilullisen ajettavuuden ilman isoja uhrauksia ajomukavuuden suhteen. Korkeussäätö mahdollistaa juuri haluamasi madalluksen tason.

Anti-Roll-Kit
Viime silaus alustan uusimiselle on Eibach Anti-Roll-Kit. Pro-Kit ja Sportline –jousisarjat vievät ajo-ominaisuudet jo täysin uudelle tasolle, mutta vaativa kuljettaja voi asentaa Anti-Roll-Kitin, joka tarjoaa lopullisen hienosäädön ajo-ominaisuuksiin.

Pro-Spacer
Eibach Pro-Spacer on erinomainen käytettäväksi Pro-Kitin tai Sportlinen kanssa jos käytettävistä vanteista puuttuu "se jokin."

ERS-Motorsport
Eibach tarjoaa ainutlaatuista ERS-kaksoisjousijärjestelmää. ERS mahdollistaa juuri tarvittavat ominaisuudet tarjoavan progressiivisen jousen luomisen valitsemalla sopivan apu- ja pääjousen yhdistelmän. ERS-kaksoisjousijärjestelmän säädettävyys ja suorituskyky ovat ainutlaatuiset kilpajousien maailmassa.

Pro-Tronic
Viimeisin sana alustateknologiassa on Mercedes-Benzin tietokoneohjattu aktiivijousitus, joka säätää ja kontrolloi alustaa ja ajokorkeutta automaattisesti.


JS-Tuning / 040-7658020
Tornio
www.js-tuning.com
myynti@js-tuning.com

Poissa JS-Tuning

 • Aluevalvoja
 • Jäsen
 • *****
 • Viestejä: 132
  • Profiili
Vs: Eibach kevät alennus kesäkuun 2015 loppuun saakka
« Vastaus #1 : 23.06.15 - klo:14:00 »
Vielä ehtii tarjouksen hyödyntämään.

 
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy