Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jortsu

Sivuja: [1] 2
1
Puuilossa oli 10e setti ja pari vuotta kestänyt. Olen kallimpia testannut myös mutta nekin kestää vuoden... Paras olisi hioo ja vetää uv lakka päälle.,mieluiten 2komp.Sitten kestää isältä pojalle tai ainakin paaluun asti. Tossa puuilon setissä tulee myös joku lakka rätti millä viimeistely. Nyt pari vuottamennyt ja pientä jälkeä näkyvissä... Voi olla jäiden rapaamis jälkiä. Täytyy uusia vaan käs. Kun helpompaa/halvempaa kun umpioiden uusinta.

2
Kori ja valot / Vs: Takavaloista liiman poisto
« : 25.06.22 - klo:12:56 »
Juuri näin👍Ainoa millä saa kiiltää on lakka, mieluiten uv suojattu tai hionta helvetin hienolla karkeudella. Ps. Puuilossa alle 10e on pätevä umpioiden hionta setti poraan. Lopuksi tulee joku lakka. Paria noita kokeillut 20-30e settejä mutta paras oli halvin. 😄

3
Itsellä kyllä sellainen muisti kuva et saisi irti ilman iskarien irroitusta.
Pari 4 varianttia ollut ja toiseen uusin sisä lokarin kun oli säleinä. Taisi olla etu sisälokari.
Korjaa toki jos dementia tullut... 😄Luulen et katsuri ainakin huomauttaa aiheesta... Eikä kyllä hyvää tee kun kivet hakkaa ja syksyllä alkaa kukkii ruostetta koko lokarin pelti.

4
Olisiko kuvia lisävalo ledistä ja koiraverkosta?

5
Passat 3C (05–10) / Vs: Passat 3c jalkavalo ongelmaa
« : 12.06.22 - klo:12:51 »
Nähtävästi sulake 15 7,5a on control modulille. Täytyy aloittaa helpoimmasta päästä...
Tosiaan jos joku on koodannut näitä niin vinkkiä saa laittaa... Nim. Ledi malli. Kiitoksia etukäteen

6
Kori ja valot / Vs: H7 LEDit
« : 12.06.22 - klo:12:39 »
Kyllä nää paremmat ledit kuten philips-osram on sen verran hyviä että kun suuntaus on kohdallaan niin ei häikäise vastaantulijaa. Kyllä itseäni jurppii kun vastaan tulija sokaisee täysin.
Niitäkin löytyy enemmän nykyään uudemmissa autoissa.. Joko suuntaukset perseellään tai ei osata tasata valoja kuorman mukaan. Omassa pasuunassa b6 oli niin huonot normi h7 halogenit,
Ettei mitäänrajaa. Näkyvyys oli sen 5m riippumatta halogeneista. Tulitestattua kaikki hintaluokan halogenit. Ongelma passatissa b6 on projektio jonka taaakse valo jää. Nämä lienee suunniteltu xenoneille ei halogeneille.
Kannattaa tosiaan vaihtaa katsastukseen normi polttimot jos ledit... Huomautus rapsahtaa muuten. Toki on katsurista kiinni.

7
Kori ja valot / Vs: Takavaloista liiman poisto
« : 12.06.22 - klo:12:13 »
Älä saatana ksyleeniä laita! Varmasti sulaa muovi alta. Wurhtin pro clean on hyvää liiman ja tarran poistoon eikä vahingoita alla olevaa materiaalia. Asetoni myös no no muoville...
Kerro miten kävi jos kerkesit noilla läträä valoja...?8
Passat 3C (05–10) / Passat 3c jalkavalo ongelmaa
« : 11.06.22 - klo:21:38 »
Asennettuna kufatecin led jalkavalot eteen. ohjeita noudatettu saksalaisella tarkkuudella mut ei pala perkeleet... Okei koodauksessa voi olla vikaa mutta mielestäni nekin sain sählättyä kohdalleen obd11 käyttäen. Mittaristossa säätö toimii, ennen ei sitä ollut. 100% luki jossain et pitää olla jos ledit käytössä. Vikakoodia antaa jalkavaloista 00061 electrial error in circuit.
Onko vinkkejä mistä lähteä etsimään vikaa? Tietty voisi kokeilla vaihtaa normi valot ja kokeilla niillä toimiiko. Minkähän sulakkeen takana jalkavalot ovat? Muuten kaikki sähköt toimii hyvin pasuunassa.

9
Meni perinteisellä tyylillä eli putsaus ja sopeutus päälle. Paskanen oli kyllä...

10
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 11.06.22 - klo:15:10 »
Seuraavaksi oli kai vuorossa pakoputki syyniin…?Jollakin taisi jossain palstalla olla sama ongelma ja syy oli katalysaattorissa joka oli enää ontto kuori.Korjatkaa jos muistan väärin.Jos nyt pakoputkesta ei mitään syytä löydy/tai pakosarjan alusta niin sitten voisi jo veikata sitä ecua…

11
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 11.06.22 - klo:15:02 »
PVC venttiili nakutti kun singeri,sen tosiaan kuulee selkeästi😂Vaikka moottori pörisee vieressä.Kurkottelin tunnustelee öljynkrääjän pikku reikää niin tuntui pieni ilmavirta tulevan siitö.Ei imua…Perkele kun olisi helpolla päässyt jos olisi näissä ollut häikkää.
Tai on tätä nyt väännetty ja tutkittu niin ettei ketään pääse kyllä helpolla😂Sori vaan kaikille.

12
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 10.06.22 - klo:19:37 »
Onko evap purkki sama mikä on pissa pojan ja ohjaustehostimen vieressä musta kanisteri niin siinä kannessa kiinni vai perinteinen letku malli eli letkujen välissä kiinni siinä lähellä?
Kävi mielessä et voisi joo siinäkin olla häikkää ja tulla ilmavuoto hälyäa jos aukeilee miten sattuu.
Oli jotain vidota youtubessa kun vaihtaa sen kanisterin.. Mikähän syy siinä? Täynnä mämmiä?
Mites sit tää öljynkerääjä... Jos tuntuu imua pikku röörissä niin...? Osa vaihtoon vai auto paaluun? 😄

13
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 10.06.22 - klo:19:00 »
Ok. No en olisi hei löytänyt... Täytyy huomenna katsoa jos tytöltä auto joutaa hetkeksi.

14
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.05.22 - klo:22:04 »
Juu löytyy toinenkin...pcv  Öljyn täytöltä seuraa letkua👍

15
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.05.22 - klo:21:55 »
Eli huohotin venttiili ja sen letkut. Eiköhän tuo löydy. Fabiaan joskus vaihtanut muorille samanlaisen. Toinen oli se pcv reikä...

16
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.05.22 - klo:21:39 »
Iso kiitos taas konkareille👍Hyvää tipsiä tulee. Tietysti ajonesto estää kokeilun... 😄Olisi taas pitänyt ajatella. Tuttujuttu. Ei tuo paha investointi ole. Ensin kyllä vielä etsin sen evap venan ja mysteeri reiän... 😜No joo eiköhän löydy kun ajatyksella kattelee. Jostain kun löytyisi kuvaa vielä sijainnista.

17
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.05.22 - klo:16:01 »
Joo pitää tsekkaa. Pystyyköhän odb11 sopeuttaa...? Vai tarviiko? Kaasuläppä ja egr varmaan pitää sopeuttaa...
Tuli mieleen ettei turhaan tilaa niin voisi kysyä muutamalta tutulta onko sama bcb golffi.
Jos käyttää eri ecua kiinni ja testaa...? Olisiko paha homma, mitä siinä pitää ottaa huomioon?

18
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.05.22 - klo:13:14 »
No joo nyt sain vihdoin jarru tehostajan letkun syyniin. Ei halkemia tai muuta näkåyvää. Putsasin, kääntelin ja vääntelin. Ehjä oli koko pätkä. Samat vikakoodit, p1142, p1553, p1504.
Tosiaan obd11 käytössä mut vähän uusi juttu vielä.. Live dataa sieltä saa yms.output testiä.
Jotain kattelin live dataa kun auto kävi tyhjäkäyntiä nätisti ja otin kuva kaappauksia niiltä kanavilta mistä arvoja oli. Tosiaan alkaa epäilyttää ecu jos se perkele pätkii. Voisiko olla mahdollista? Tuli mieleen kun käytin päivityksessä marmorilla kotteron ja 1kk kesti peräti ennen kun alkoi takkuilu taas niin viedä takasin. Tarkastelin kuittia niin sopeutuksia oli tehty kyllä jne. Päivityksestä tai mitään ecuun tai siihen liittyvää eiollut. Kumma homma kun nimenomaan se piti tehdä😄Mitä tommosen ecun vaihto ja sopeutus kustantaa...? Ilman kuittia tietty.

19
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 27.05.22 - klo:22:36 »
Sorry vaan kun ei ole kerennyt tänne (palaamaan astialle). Isä ukon pois meno järjesti puuhaa liiankin kanssa. Eli hyvä syy oli😄
No joo.. Tytön golffia menossa katsomaan taas. Samat oikut on kun ennenkin ja kuulemma nyt kun kelit lämmenneet niin oikuttelee enempi.
Itsellä käytössä obdeleven niin ajattelin jos sillä saisi jotain tietoa irti mitä koneessa tapahtuu.
Siinä on jokin live data kohta niin pitää katsoa saako arvoja irti. En ole paljoa käyttänyt sitä joten katsotaan... Myös tehostajan letkun tsekkaan suurennus lasilla.

20
Et varmaan putsaillut egr venaa tai kaasuläppää?

21
Passat 3C (05–10) / Vs: Auraus kulmat b6
« : 22.05.22 - klo:13:00 »
Joo täytyy melkein kokeilla ite ottaa irti. Halvin tarjous oli 300e mitä sain. No joo tietty joutuu ottaa puukkosahalla sen yhden ylä pultin irti. Uutta osaa tilalle. Youtubessa näytti olevan videota aiheesta.. Nosturilla olisi toki helpompaa kun parkkiksella tunkin kanssa.

22
Joo takaluukut ruostuu eka. Omassa b6 käyty läpi takaluukun kromilista, irti ja maalaus. Rek kilven valot ja lisäjarruvalon nurkat. Hiontaa, ruosteensyöjää, pakkelia ja primer maali lakka. Kannattaa heti tarttua niin pääseevähemmällä. On myös paremman näköinen👍

23
Onko kellään kokemusta kaasuläpän putsauksesta? 2006 passatti kyseessä siis.
Onko samat kikat kuten golf bcb 1.6 läpän kanssa eli piuhan jos irroittaa niin pitää alustaa läppä uusiksi jne? Tai muita kikkoja tai muuta mitä pitää huomioida?

24
Itsellä oli myös huoli tuosta mut kas kummaa eiollut hampaita kulunut. Mikä oli ihme kun orkkis osa vielä kiinni 2006 passatissa. Silloin jo varuiksi katoin niin ei uusi paljoa kustantanut muistaakseni.

25
Passat 3C (05–10) / Vs: Auraus kulmat b6
« : 05.05.22 - klo:13:09 »
No joo ei mennyt putkeen reklamaatio tänään…no saivat ratin suoraan mut ei muuta.
Ei mahtunut rälläkkä väliin et olisi saanut pultit poikki.😂Turhaan vein uusien pulttien kanssa auton.Mutteri irtosi mut pultti ei liiku kuulemma.
Ei voinut kun todeta et antakaa olla..nähtävästi on pultti ja alu keskiö yhtä puuta.
Olisiko ihan tekemätön paikka tunkilla vaihtaa parkissa noita?Puukkosahalla ainakin mahtuu poikkasee pultit.
Kattelin uusia poikittais taka tukivarsia niin näyttää että olisi laakeri mallia kaikki…trodon ja autodocin mitä vilkaisin.onkohan korvaava tuote?Vai olinko ihan sokea..

26
Passat 3C (05–10) / Vs: Auraus kulmat b6
« : 29.04.22 - klo:17:57 »
Joo just.. Toivotaan etteiniin paha case olisi. Ottaa päähän kun ei enää nosturia käytössä niin pääsisi itse kokeilee. Täytyy tosiaan lyödä rasvaa samalla kun kesärenkaat vaihtaa. Auttaa kun saa muhia pulteissa. Tosiaan reklamaatio mielessä meinaan viedä takasin.
Kai se pultti ja puslan alu keskiö on irti toisistaan? Tai pitäisi olla.. Ellei juminut kiinni lämmöstä.

27
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.04.22 - klo:14:14 »
Ok. Tarkastan ensi koko letkun. Meinasin just sitä paksua läpi vienti kumia tehostajassa.
Vaikutti et irtoo helposti... Siis liian helposti😄Mitä nyt vääntelin letkua siinä.
Täytyy joo repästä irti koko letku ja katella lampun alla.
Meinasin et jos ei olisi halkemia tai muuta niin voisi vuotaa juuri läpivienti kumin juuresta. Tuli mieleen ensi hätään vaikka sikaflex tai vastaava jolla kokeilisi tiivistää ensi hätään.

28
Passat 3C (05–10) / Vs: Auraus kulmat b6
« : 29.04.22 - klo:14:05 »
Eli siis lämmitystä ei suositella..? En tullut kysyneeksi lämmitikö toholla vai induktiolla.
Jäi vaan sellanen fiilis ettei mennyt putkeen homma. Sain toki mittaus tulokset ennen ja jälkeen.
Mut siis kyllä ratti pitää suorassa olla ensinnäkin. Täytyy ite laittaa kunnon irroitus öljyt muhimaan ensi viikolla kun vaihdan kesä nakit alle. Viime syksynä kesä renkaat oli kuluneet sisä puolelta, varmaan just miinus camberin takia.
Tosiaan joo mietin että veisikö johonkin muualle säätöön jotka ymmärtää enemmän pasuunan päälle. Mieli kyllä tekisi viedä takasin ja sanoa et katotaanpa uudestaan ne kulmat... 😄

29
Passat 3C (05–10) / Auraus kulmat b6
« : 29.04.22 - klo:11:18 »
Kävin keväällä tarkastuttaa kulmat ad korjaamolla. Taka renkaiden camberit jäi - 2 molempiin kun ei pultit auenneet kuulemma edes lämmittämällä. Loma reissulla huomasin että ratti oli aavistuksen vasemmalle kallellaan. Tilasin uudet epäkesko pultit taakse ja aattelin viedä takasin ja sanoa että korjaa loppuun asti. Tuli mieleen että eikö niiden epäkesko pulttien keskellä oleva pultin pusla ole kumi ja metalli seosta. Ei taida tykätä lämmityksestä.... Eivät uskaltaneet väkisisn vääntää kun ei ollut uusia pultteja viimeksi. Ei kyllä tullut luotettava fiilis... Toki kiireinen rengas sesonki ja kiire vaikutti asiaan. Käsittääksi kaikki kolme epäkesko pulttia esim taka oik vaikuttaa camberiin enemmän ja vähemmän. Onko kokemuksia?

30
Golf IV (97–03) / Vs: Bora 1.6 BCB oikkuilee
« : 29.04.22 - klo:11:06 »
Vappu vkl taas pääsen kurkkii golffia lisää. Saa kesäkumit samalla alle. Sen huomion tein että jarrutehostajan letkun pää, eli se holkki missä letku on kiinni tuntui aika hepposesti olevan kiinni kun letkua tutkin viimeksi. Voisiko jo vuotaa siitä juuresta.. Tietty voisi tiivistää ja kokeilla. Ja tosiaan yritän tehdä perusteellisen vuoto tsekin vihdoin.

Sivuja: [1] 2


www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi