Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shorepower

Sivuja: [1]
1
Westfalia koukun asennus. Westfalian ohjeen mukaan kuskin jalkatilassa pitäisi olla irtonainen CAN liitin, en sitä sieltä kuintenkaan löydä. Mistä pitäisi seuraavaksi katsoa?
2
A3 8V (12–) / Vs: A3 8V hifien parannus
« : 24.11.21 - klo:19:49 »
Aloitin tämän projektin nyt tilaamalla saksasta "ETON POW 200.2" -setin, jota on ainakin sikäläisissä testeissä kehuttu maininnoilla "sehr gut". Tämä POW-mallisto on vissiin suunniteltu orggiskajareiden korvaajaksi vakiosoittimen perään. Kyseessä on 8" 2-tiesetti. Tähän 8V-mälliinhan näyttää olevan saatavilla 8" adaptereita. Myöhemmin toki asennan jonkun vahvarin.

Ostin saksasta autoon täydellisen beigen värisen nahkasisustuksen mustalla sisäkatolla ja lattiamatolla, joten olen juuri tekemässä autoon sisustanpäivitystä. Jostain syystä Audin "hinnat alkaen" hiirenharmaa kangasisusta on mun makuun järkyttävänä ruma. Tämä hifistys menee tässä samoilla pesuvesillä. Ainoa haaste on pitää auto samaaan aikaan ajokelpoisena  ::) Ei pitänyt karata lapasesta mutta karkasi silti....
Moi, onko sinulla asennuksesta kuvia tai muita neuvoja? Etonin sarja saapui kotiin Saksasta, ja nyt mietityttää miten tweeterit olisi fiksuinta kiinnittää a-pilarin verhoiluun. Ja kytkesitkö molemmat plussat (+3dB) jakosuodattimelta tweeterille?

 Oviin löytyy valmiit adapterit joten sen pitäisi olla kohtuu helppoa.

Kiitos etukäteen!

Sivuja: [1]


www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi