Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jontigga

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
León / Vs: Cupra Leon e-hybrid
« : 15.03.23 - klo:21:12 »
Unohtui mainita nelivedon puute. Olisi loistavaa jos cupra plugari mallia saisi myös nelivetona.

2
León / Vs: Cupra Leon e-hybrid
« : 14.03.23 - klo:21:57 »
Mopomiehelle ja miksei muillekin autoa harkitseville omat kokemukset reilun 2 vuoden ja 45 000km jälkeen. Ostin auton 2020 marraskuussa ja toimitus oli joulukuun alkupuolella. Auto oli tulossa autoliikkeelle varastoon, kun tein kaupat.

Plussat:
- vakiovarustelu taso erittäin hyvä. Muutama mainitakseni mukautuva vakkari, peruutuskamera, automaattiset pitkät, DCC, loistavat istuimet ja yleisesti sisätilojen design ja viimeistely hintaluokassaan kärkipäätä
- DCC on loistava, kun voi itse päättää fiiliksen mukaan alustan, ohjauksen ja kaasuvasteen tuntuman. Auto on erittäin mukava ajaa comfort ajotilassa, mutta jos haluaa jämäkämpää menoa niin sport siihen sopiva. Cupra menee jo melkein "ratakireeksi", mutta mukavaa välillä mutkaisella asfalttipätkällä.
- erottuu massasta, jos sen kokee positiiviseksi seikaksi. Cupra logo herättää selvästi liikennevaloissa muissa kuskeissa kilpailuviettiä, vaikka ns. perusautosta kyse  ;D
- taloudellinen niin halutessaan. Oma keskikulutus auton omistusajalta 2,4l/100km + toki sähköt päälle. Tyhjällä akulla tulee ajettua todella vähän.
- riittävän tehokas ja sanoisin "järkevän" tehokas.

Miinukset:
- luvattomat kerrat takuuhuolto käyntejä, mutta ns. lapsusvikoja.
Peruutuskamera linssi irronnut kaksi kertaa ja vaihdettu uuteen. Nyt viimeisin korjaus viime kesänä ja tuli kokonaan uusi varaosanumero kyseiseen osaan. Nyt on pysynyt paikallaan ja kiinnitys sormituntumalla parempi.
Helmikuussa vaihdettiin koko takavalo takuuna uuteen. Umpioiden sisään kertyi vettä ja takavalot paloi miten sattui jos paloi.
2021 talvella latausluukun solenoidi vaihdettiin takuuna, kun lukitustappi jäätyi aina plussakelien vaihtuessa pakkaselle. Samalla kertaa paransivat tuulilasin vedenohjausreittiä kauemmaksi latausluukusta.
Vasen takajarru oli jumiutui viime talvena ja oli kuluttanut jarrupalan aivan loppuun sekä vahingoittanut jarrulevyä. Takuuna vaihdettiin taakse molemmille puolille levyt ja palat.
Päivityksien myötä infortainment on alkanut toimimaan sulavasti. Ensimmäiset 1,5v oli takertelua ja välillä infortainment sammui kesken ajon tai muuten sekoili, mutta pystyi ajamaan ja kun käynnisti auton virrat uudelleen niin kaikki toimi normaalisti.

Edellisen korimallin Leonit on luotettavampia. Omistin niitä yhteensä kolme kappaletta eikä yhdessäkään takuunalaista vikaa.
Silti kokonaisuudessaan olen ollut tyytyväinen autoon. Loistava ajaa, tehoa sopivasti ja edelleen auto näyttää omaan silmään hyvältä.

Arvosana 8,5/10.3
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 09.03.23 - klo:16:11 »
Jousituksesta tai iskunvaimentimista?
Tarkistitko rengaskaaren sisälokarin kunnon, ettei ole hajonnut ja hinkkaa johonkin ajaessa?

4
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 04.03.23 - klo:09:50 »
Itse olen kertaalleen huollattanut Lohjan autotalossa ja hyvää oli palvelu. Sinne sai ajan paljon nopeammin huoltoon ja tosiaan silloin 1,5v sitten hintakin oli 30% halvempi. Ainoa huono puoli on pitkä matka Vantaalta Lohjalle.

5
Leon Mk4 (20-) / Vs: Uusi Seat Leon 2020
« : 04.03.23 - klo:09:43 »
Samaa mieltä. Tosin viimeiset kaksi huoltokäyntiä ovat olleet asiallisia ja tuntuu, että asiakaspalveluun on hieman panostettu enemmän. En tiedä oliko viime kesän reklamoinnilla vaikutusta asiaan. Sain puhelun maahantuojalta, joka pahoitteli tapahtuneita asioita.

6
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 25.02.23 - klo:11:09 »
Kyllä ainakin minulla loppui juuri siinä softa päivitys versiossa takavalojen disco latauksen aikana.

Katsotaan kauan nyt saa ajella ilman takuuhuolto käyntiä. 3 viikkoa sitten vaihdettiin takuuna taakse uudet umpiot. Hirvittää ihan ajatella mk4 sukupolvea ilman takuuta. Ei näistä ainakaan mikään hitti tule käytetyn markkinalle. Mk3 sukupolvi paljon luotettavampi kaikessa. Ymmärtäisin jos uusimmassa sukupolvessa olisi pelkästään softa puolen ongelmia, mutta takuuna vaihdettu umpioita, peruutuskameraa ja takajarrut.

7
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Connect
« : 17.02.23 - klo:21:02 »
Juuri näin. Kohtuutonta alkaa maksaa noita kalliita vuosimaksuja, jos sovellus ei edes toimi. Ehkä ne sais vähän vauhtia enemmän ongelmien korjaamiseen, jos ihmiset reklamoisi.

Vag on kyllä softapuolella valovuoden jäljessä muita autovalmistajia

8
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 11.02.23 - klo:22:06 »
Mennyt aivan naurettavaksi K-auton huolto. Ei se koskaan ole ollut edes hyvä mutta viimeiset pari vuotta ollut kyllä ala arvoista toimintaa.

9
Formentor / Vs: Cupra Formentor
« : 11.02.23 - klo:22:03 »
Mulla vaihdettiin tiistaina takuutyönä cupra leoniin takavalo. Meni kerrankin huolto ongelmitta ja luvatussa aikataulussa. Katsotaan kauan pysyy kosteus pois umpioiden sisältä.

10
León / Vs: Cupra Leon e-hybrid
« : 11.02.23 - klo:21:52 »
Onnittelut uudesta autosta  8) mahtava kyllä tuo punainen väri. Jos olisin tehdastilauksena oman auton ostanut niin punainen olisi tullut.

Minä taas haluaisin nuo vanteet mitkä sulla, mutta ei ole tarjota vaihdossa vastaavia hopeana.

11
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 07.02.23 - klo:14:10 »
Nollautuuko muilla kello epätasaisin väliajoin? Tänään kävi jo toistamiseen tämän talven aikana. Ei ole SEAT Connectia käytössä, jos sillä on mitään merkitystä.

Ei ole kyllä kello koskaan nollautunut eikä edes ole ollut väärässä ajassa.

12
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Connect
« : 03.02.23 - klo:10:45 »
Kokonaiskuvassa minullakin on toiminut ihan hyvin yhteys ja nopeus käskyjen menemisessä perille viimeisen vuoden ajan. Auto ollut kokonaisuudessaan minulla 26kk. Ainoa ongelma on ollut nimenomaan lähtöjen/lämmitysten ajastus, joka toimi ainoastaan ensimmäiset 4kk (2020 joulukuu-2021 kevät). Tämän jälkeen koko ominaisuus on ollut pois käytöstä. Jos laitan auton lämmittämään sovelluksesta suoralla käskyllä niin se toimii ongelmitta ja viimeisen vuoden aikana myös nopeasti alle 10s. Alkuaikoina tuokin käsky kesti todella kauan eikä välttämättä mennyt ensimmäisellä yrittämällä käsky perille saakka.

Ei vaan mene minun ymmärrykseen mikä voi olla ettei ajastustoiminto toimi kun sovellus ja auton yhteys kuitenkin toimii. Jostain foorumilta olen lukenut, että auton "kello" olisi sekaisin mutta ei tietoa mistä sitä pystyisi tarkastamaan. Varsinainen auton "normi" kello on kuitenkin aina oikeassa ajassa.

13
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Connect
« : 02.02.23 - klo:11:55 »
Jos sulla on kätevästi siinä tuen yhteystiedot saatavilla, esim. email-osoite, niin laita tähän. Pitää laittaa sinne palautetta myös.

Alla yhteystiedot. Lokakuusta asti ollaan sähköpostiteltu eikä ole tullut ongelmaan ratkaisua. Yhteensä 14 sähköpostia... Eli ei kannata odottaa liikoja  :D


"Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: seatdigitalsupport@seat.es tai puhelimitse: 00800 4000 2020."

14
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 30.01.23 - klo:15:36 »
Takavaloumpioiden kosteusongelmaa on ilmeisesti ollut muillakin foorumilaisilla. Joulukuun lopussa otin yhteyttä K-autoon (Vantaa airport) ja tilasin huoltoaikaa. Seuraava vapaa huoltoaika oli 25.1.2023.
Yllättäen varaosat eivät saapuneet varattuun huoltoaikaan mennessä, vaan tuli alla oleva ilmoitus muutamaa päivää ennen huoltoa:

"Moi

Meillä on kysely maahantuonnin varaosapuolelle avoimena mutta varmistusta emme ole vielä saaneet toimitusajankohdaksi.
Palaan asiaan heti kun saamme tietoa asiasta."

Kuinka kauan muilla kestänyt varaosien saapuminen? Ärsyttää suunnattomasti ajella, kun takavilkut vilkuttelee miten sattuu ja takavaloista palaa ainoastaan parkkivalot  >:(
Saas nähdä kuinka kauan tällä kertaa kestää ja joutuuko taas itse toimitusaika arvion perään. Peruutuskameraa odoteltiin 6 kuukautta!

 

15
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 30.01.23 - klo:15:31 »
Ajossa akun lataamista bensalla on tullut käytettyä kahden vuoden aikana alle 10 kertaa.
Itse olen käyttänyt vain jos tietää, että auto jää parkkiin paikkaan jossa ei pysty lataamaan ja haluaa esilämmittää auton ennen seuraavaa ajoa tai tosiaan seuraava ajomatka on esim alle 5km niin voi ajaa sen sitten sähköllä eikä tarvitse käynnistää moottoria. Kesällä ei tule käytettyä ollenkaan akun latausta bensalla, kun ei tarvitse esilämmitystä ja moottorikin lämpeää nopeasti lämpimillä keleillä.

16
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 24.01.23 - klo:21:48 »
Autoon tehtiin akun ohjainlaite -kampanja. Samalla sai vihdoin päivityksen infotainmenttiin ja nyt on versio 1898. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä vaikka Carplay 99% ajasta käytössä eikä sen kanssa ole ongelmia ollut.

Kuitenkin huollosta lähtiessä, oli taas takavalossa vika! Syksyllä vaihdettiin koko takavalo uuteen, kun alkoi vilkkua oudosti ja osa ledinauhasta pimeni kokonaan veden päästyä valon sisään. Nyt huollon pihassa vasemman puolen vilkusta takaluukun osuus jäi palamaan, kun auton lukituksen avasi. Myös lukituksen jälkeen tuo paloi reilu minuutin ennen sammumista. Auton valojen ollessa päällä, tuo oli keltaisena muun ledinauhan ollessa punaisena. Kotiin päästyäni tuo pätkä oli jo kokonaan pimeänä. Uutta huoltoaikaa pukkaa kunhan selvittävät ensin huollossa tarvittavat toimenpiteet ja varaosatilanteen. Harmi sinänsä ajella huoltoon aina toista sataa kilometriä.

Täällä täysin sama. Joulukuussa alkoi takavaloillakin joulu eli samaa vikaa kun sinulla. Kosteutta ihan reippaasti koko takavalo umpioiden sisällä. Herjaa myös infortainmentissä ”tarkasta vasen/oikea takavilkku”. Soittelin K-autoon ja seuraava vapaa huoltoaika oli 25.1. Tosin eilen ilmoittivat että varaosat eivät ole vielä tulleet, joten tass siirtyy eteenpäin… mukavaa ajella vilkkuvilla/pimeillä takavaloilla ja kuunnella ”hei ootko huomannu että sulla ei pala takavalot”  ::)

17
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 23.01.23 - klo:19:07 »
Tosta radiokanavien tallennuksista tuli mieleen. Olen tuon toimenpiteen tehnyt varmaan 10 kertaa 2 vuoden aikana.
Tekeekö muilla kovin usein infortainment sitä, että kaikki asetukset katoaa. Alkunäytön omat pikanäppäimet ja liukupalkit, radiokanavat jne. Eli tavallaan koko oma käyttäjätili nollaantuu. Mulla tekee sitä ajoittain useammin ja sit voi mennä puolikin vuotta, että ei tee. Olisi kiva tietää mistä tämäkin johtuu.

18
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Connect
« : 21.01.23 - klo:22:50 »
Täytyy kysäistä taas että millä laitteella käytät connectia?
Mulla on ios appi, eikä mitään ongelmia.
Tämän talven aikana on ollut yksi päivä kun komennot ei menneet läpi eikä suostunut toimimaan ennen uudelleen kirjautumista.

Jotenkin tuntuu että syystä tai toisesta ongelmat on kasautuneet Androidin eri versioille.
Ei tietysti tarkoita että näin saisi olla tai sinulla olisi Android josta ongelmat johtuu.

iphone SE ollut nyt reilu puoli vuotta. Sitä ennen android. Paremmin toimii iphonella, mutta silti ainakin noin kerran kuukaudessa komennot ei mene läpi. Suurin ongelma on lähtöaikojen ajastus connectin kautta. Tämä ominaisuus ei ole toiminut 1,5 vuoteen. Olen asiasta ollut yhteydessä huoltoon, josta ohjasivat connect tukeen. Sieltä tulee vähän väliä sähköpostia, että ”kokeile nyt uudelleen teimme muutoksia bacnet asetuksiin” mutta ei ole auttanut mitään. Varmistavat myös joka sähköpostissa, että on viimeisin ohjelmistoversio käytössä. Lisäksi haluavat kuvakaappauksen mitä sovellus valittaa sekä päivämäärän ja kellonajan.
Pitäisi varmaan ajatella positiivisesti, että edes yrittävät jotain mutta turhauttavaa kun maksullinen palvelu, joka ei toimi. Maahantuoja suostui pienen keskustelun jälkeen tarjoamaan veloituksetta 2v connectia, kun toiimi uutena vain  ensimmäiset 5kk.

19
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon KL, VCDS ym. koodaaminen.
« : 07.01.23 - klo:21:35 »
Löytyykö PK-seudulta tai Uudeltamaalta obd omistajaa ja pätevää henkilöä tekemään muutaman modauksen leon e-hybridiin?
- takavalot palamaan aina päiväajovalojen kanssa
- lane assist aina pois päältä

20
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 07.01.23 - klo:11:46 »
Hinnoissaan on merkkihuollot ainakin PK-seudulla.

Viikko sitten kysyin ja K-auto airportista omilla öljyillä ja raitisilma suodattimella pelkän huollon hinta 195€. Voisi vaihtaa raitisilmasuodattimen itse ja kysyä paljon hinta tippuu  :D

21
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Connect
« : 02.01.23 - klo:13:12 »
Taas tänään ollut aamupäivän connect alhaalla. Ei anna kirjautua…
On se säälittävää, ettei konserni saa tätä appi puolta kuntoon. Aika monta vuotta ollut kuitenkin jo käytössä.

22
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 05.12.22 - klo:08:19 »
Niin näköjään olikin, mulla olikin duunissa noita myös. Toista avainta en ole käyttänyt ollenkaan,
noissa nappiparistoissa on shelf life jotain 10 vuotta, eli siihen ei varmaan tarvi vaihtaa.

Mulla kävi kesällä sama kun mikama83:lla eli kun ns. 1 avain, joka ollut käytössä alkoi herjaamaan patterin vaihtoa niin viikon päästä siitä alkoi herjaamaan myös toinen avain. 2 avainta on käytetty satunnaisia kertoja vain silloin tällöin. Eli epäilen nappipariston shelf life 10 vuotta  :D

23
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 25.10.22 - klo:18:13 »
Miten poruukalla on näkynyt sähköinen kantama täydellä akulla +10c° itsellä cupra näytti 40km ja nyt viileämmällä 37km ja kaverin seat näytti 60km +10c° mietin, että voiko omassa autossa olla akustossa vikaa  ???
Sitten muistelen joskus jonkun kirjoittaneen latausluukun kiinnilaitto ongelmasta, ettei tappi mennyt aina sille tarkoitettuun koloon, jolloin joutuu nostamaan/vetämään luukkua, jotta saa kiinni. Itsellä kyseinen ongelma, joten menikö luukku vaihtoon huollossa, vai saatiinko se muuten korjattua? Pitää infota noista huoltoa, kun menee peruutuskameran korjaukseen ja laadunparannus projektiin ensi kuussa.     :D kiitos valmiiksi vastauksista. ;D

SEAT Leon ehybrid ja cupra Leon/formentor ehybrideissä saman kokoiset akut, mutta eroavat toisistaan softissa. Cuprassa otetaan sähkömoottorista enemmän tehoja ulos eli sen takia on myös hieman pienempi range. Kun katsot ja vertaat valmistajan lupaamia rangeja SEAT Leon vs Cupra Leon niin niissä on muistaakseni 12km range ero. Olisiko ollut seat 60-62km ja Cupra 48-50km. Toki myös edelliset ajot vaikuttavat rangeen mitä ajotietokone näyttää.

Mulla viime talvena vaihdettiin lataus luukusta takuutyönä koko lukitus solenoidi, kun se lukitustappi aina jäätyi plus kelin vaihtuessa pakkaselle. Paransivat samalla vedenpoistoa ettei kertyisi sulamisvesiä ja muuta kosteutta lataus luukun lukituksen lähettyville.

24
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 24.10.22 - klo:17:02 »
Koita laittaa turvavyö kiinni kun poistut. ;D  (mutta kai se avainkin täytyy autoon jättää?)

Ei auta, kokeiltu on. Itseäni ärsyttää myös auton sammuminen. Olen kokeillut jättää vapaalle ja laittaa seisontajarrun, mutta sekään ei auta. Ilmeisesti kuskin penkissä joku sensori, joka tunnistaa painosta onko kuski paikallaan vai ei.

25
Leon Mk4 (20-) / Vs: Seat Leon e-Hybrid (PHEV)
« : 13.10.22 - klo:12:09 »
Asetuksista voi vaihtaa 10-50% välillä akun latauksen tason ennen ajastettua lähtöaikaa. Eli lataa valitsemaan varaustasoon asti heti kun kaapelin laittaa kiinni.  Itselläni talviaikaan asetus 20%, jotta viimeiset 80% ladataan juuri ennen ajastettua lähtöaikaa. Näin ollen akku on lähtöhetkellä mahdollisimman lämmin ja täten sähkönkulutuskin on hieman pienempää.

26
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 28.09.22 - klo:17:38 »
Olitko nimenomaan K-auto Airportissa? Siellä tiskillä harvoin saa palvelua. Silloin sitä palvelua pitäisi nimenomaan saada jos on osissa/komponenteissa toimitus haasteista ja tuntuu, että sinne on aina vähintään 1kk jono ihan perus määräaikaishuoltoon. Jos takuu korjattavaa niin aika menee lähes järjestäen vähintään 2kk päähän.

Tässä K-auton maahantuojan edustajalle suora numero 010 533 8310. Tein kirjallisen reklamaation huollon väliin pitämättömästä palvelusta, takuukorjauksien hitaudesta sekä connect ongelmista niin soitti kyseisestä numerosta heinäkuussa ja pisti pyörät ilmeisesti pyörimään. On meinaan alkanut tulla sijaisautoa ja parempaa palvelua tämän jälkeen :)

27
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 28.09.22 - klo:00:07 »
Kertoivat, että 7 ensimmäistä päivää on omavastuu (sijaisautoa koskeva) takuuta koskevissa korjauksissa ja vielä ei ole oikeutta sijaisautoon. No nyt korjausaika-arvio on (yllätys, yllätys), että 7 päivää menee ennen kuin saan auton.

Voitte käyttää mielikuvitusta mitä mieltä olen asiasta.

Onko sulla Jontigga K-Auton maahantuoma auto?

Ei ole K-auton. Ostettu uutena Käyttöautosta Seinäjoelta, kun siellä sattui olemaan muutaman viikon toimitusajalla 2020 marraskuussa myynnissä. Sen verran paljon ollut takuukäyntejä K-autossa, että siksi antavat sijausautoa herkemmin ja palvelukaan ei ole ollut kovin hyvää josta olen antanut palautetta parikin kertaa. Jos takuu huolto on venynyt pidemmäksi mitä ovat arvioineet niin K-autoon pitää melko usein  itse soittaa ja kysyä mikä tilanne. Pari kertaa olen testannut etten soita ja ei sieltä kukaan ole ollut yhteydessä…

28
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 25.09.22 - klo:23:21 »
Mitä ihmettä eivät tarjonneet sijaisautoa? Kuuluu saada jos päivitys ei onnistunut ongelmitta. Kuitenkin takuun alainen auto ja ”pajalla” monta päivää. Mulle oli varattu k-auton sijaisauto, mutta sitä ei oltu vielä palautettu niin antoivat europcarin kautta seat aronan alle.

29
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 24.09.22 - klo:14:48 »
Itse kysyin K-autosta mitä akun ohjainlaitteesta päivitetään niin eipä osannut henkilö tiskillä sanoa mitään järkevää. Kuulemma normaali päivitys toimenpide. Veikkaanpa että noissa ohjainlaitteissa on juurikin havaittu ongelmaa ettei ne päivity OTA päivityksenä. Toki tämä vain oma veikkaus. Aika herkästi nimittäin omastani vaihtoivat. Sen osasi sanoa että monessa autossa ollut ongelmaa kun päivitetty akun ohjainlaite niin alkaa herjaamaan SOS puhelin vikaa ja myös muita vikavaloja tullut päivityksen jälkeen. Ilmeisesti nämä kaikki johtuvat juurikin akun ohjainlaitteesta. Ehkä päivittävät ja jos ei ilmene vikavaloja etenevät sillä ja ne autot joissa päivitys ei mene läpi tai syttyy vikavaloja —> vaihtavat koko ohjainlaitteen.

30
Leon Mk4 (20-) / Vs: Leon Mk4 (20-) ongelmat ja viat
« : 20.09.22 - klo:19:35 »
Taas oli Leoni 4 päivää K-autossa huollossa. Peruutuskameran korjaus takuuna vihdoin ja viimein 6kk odottelun jälkeen. Lisäksi laadunparannuskampanjana akun ohjainlaitteen päivitys. Tämän takia auto vietti kaksi extra päivää huollossa. Päivitys ei mennyt läpi ja vaihtoivat kokonaan akun ohjainlaitteen. Vähän elin toivossa, että akun ohjainlaitteen vaihto voisi auttaa myös connectin lähtöaikojen toimimattomuuteen. Ei ole toiminut ajastuksien tekeminen viimeiseen 1,5v connectin kautta.

Mutta ai että oli mukavaa saada oma auto Seat arona 1.0 tsi dsg sijausauton jälkeen. Oli melkoisen kova laitos nykimään liikkeelle lähdöissä 3-pyttyinen dsg  ::)

Sivuja: [1] 2 3 ... 6


www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi