Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Seamaster

Sivuja: [1]
1
Fabia III (14-) / Fabia kojelauta ritisee
« : 20.05.19 - klo:21:57 »
-19 mallin Fabiassa ärsyttävä ritinä kojelaudan keskisuulakkeiden tienoilta, rätinä ei tule itse suulakkeista vaan kauempaa sisältä, tuntuu että ritinä tulee vasta kun ilmastointi työntänyt kylmää ilmaa noin 30 minuuttia, ihan kuin joku muovi siellä kovettuisi kylmästä ja alkaisi rätistä, onko kukaan törmännyt vastaavaan Fabiassaan?

2
Fabia III (14-) / Fabia -19 MirrorLink
« : 10.05.19 - klo:08:22 »
Mikähän on kun en saa MirrorLinkillä puhelinta näkyviin (esim navi) auton näyttöön, ostin juuri auton uutena ja liikkeessä myyjä laittoi puhelimeni ja hyvin toimi. Mielestäni en ole asetuksiin tms koskenut, mutta kun liitä Iphonea piuhalla autoon niin herjaa aina, kts kuva, ja en saa vaan navia näkymään, tai muutakaan apsia


3
A4 B9 (14-) / B9 äänet
« : 07.07.17 - klo:12:43 »
Kysyisin, onkohan tuossa allekirjoituksen kulkineessa kovemmin kiihdytettäessä sporttiäänet kojelaudan keskikaiuttimen kautta, meinaan kun kuulostaa niin sporttiselta kiihdytyksissä, aivan kun äänet tulisi kaiuttimesta keskeltä?, edellinen 1.4 TFSI A3 lähinnä huusi tuskaisesti kovemmilla kierroksilla....tuo vinkuu kun Ferrari :-)

Tyytyväinen olen laitteeseen noin muuten, toki vasta 2 viikkoa ollut auto mulla, ostin vähän ajetun esittelyauton ja hienoilla varusteilla, hintakin oli jo kivasti uutta halvempi. Ovethan tuossa sirisi, mutta vein saman tien AC:hen jossa nitinöitten poisto onnistui kerta laakista

Sivuja: [1]Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy