Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - vasara

Sivuja: [1]
1
Kodiaq (16-) / Yleistä Kodiaqista
« : 30.08.16 - klo:16:09 »
Kodiaqin sisältä joitain kuvia.. peräloota näyttää hyvän kokoiselta.
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2017-skoda-kodiaq-interior-revealed-ahead-berlin-debut

2
Tiguan (07-17) / Tiguan 2014 / 2015
« : 10.05.13 - klo:14:32 »
VW Cross Blue konsepti..
http://www.autoblog.com/2013/04/20/volkswagen-crossblue-coupe-concept-shanghai-2013/

AutoBildin mukaan "Tutkielman kaltainen muotoilu realisoituu ensimmäiseksi seuraavan sukupolven Tiguan- mallissa vuoden 2014 lopulla"

3
Onko kellään tarkempaa tietoa mitä muovilaatua yleensä käytetään auton moottoritilan muoviosissa (suojamuovit, filtterikotelot ..)?

4
Moottori ja voimansiirto / Audi 3.2 FSI
« : 15.05.12 - klo:10:44 »
Onko otsikon mukaisesta koneesta kokemuksia? Lähinnä kiinnostaa onko ollut ongelmia?

5
Yeti / Yeti Facelift
« : 20.01.12 - klo:15:13 »
Aika vähän muuttuu. XL / Maxi versiosta ei mitään uutta?


6
Yeti / Yeti äänieristys
« : 18.07.11 - klo:22:21 »
Pientä mökkipuuhastelua. Etuoviin laitoin Dynamat Xtremeä peltipintoihin ja muovipaneeleihin. Muovipaneeleihin lisäksi 8mm ja 4mm spleniä. Takaoviin tuli laitettua Dynamatin päälle vähän spleniä myös peltipintojen puolelle. Paikoitellen tuota Spleniä on useampi kerros päällekkäin. 100% peittoa en lähtenyt edes yrittämään, varsinkaan Dynamatilla. Ovet tuli hiljaisemmiksi ja ikäänkuin laadukkaamman oloisiksi :)
Stereot soi todella paljon paremmin. Tein testejä vaimennettu ovi vs. vaimentamaton ja ero oli selkeä. Mielestäni Yetin 8 kaiuttimen äänentoisto on nyt parempi kuin entisten Audieni Bose seteissä.. tätähän en enää pysty todentamaan, mutta tuntuma on sellainen. Bose seteissähän subbari oli melko onneton ja varsinkin bassopuolen toisto on nyt napakampaa ja puhtaampaa.
Laitoin Dynamattia myös konepeltiin alkuperäisen äänisuojan alle.. tämä homma jäi vielä vähän kesken.
Saas nähdä mitä kaikkea vielä jaksaa purkaa.
7
Skoda / Skoda merkistä irtoaa pinta
« : 30.06.11 - klo:00:28 »
Perusteellisen liuotinpesun jälkeen huomasin, että Yetin takaluukun Skoda-merkin pintamuovin alle oli mennyt vettä. Näkyy semmoisina selvinä valkoisina läikkinä merkin reunoilla.
Ensinnäkin kysymys.. Onko kyseessä jokin suojakalvo jonka voi repiä pois? (vanteiden merkeissä tämmöset oli, mutta tämä vaikuttaa paksummalta kalvolta)
En viitsinyt alkaa repimään muovia pois merkistä, koska oli aavistus, että lähtee tekstit mukana. Britti-saitilla valittelivat samaa ilmiötä Skoda- merkeissä, joten lienee ihan valmistusvika?

8
Land Rover / Land Rover/Range Rover
« : 10.04.11 - klo:11:35 »
Maukkaan näköinen Range pikkumaasturi.
http://www.landrover.com/us/en/rr/range-rover-evoque/build/

9
Puhdistelin pyyhkijän sulkia ja hämmästys.. Yetin tuulilasinpyyhkijän varsia ei voi nostaa pystyyn ala-asennossa? Sulat ja varsi jää nokkapellin takaosan 'alle' ja jos vartta kääntää ulospäin se osuu nokkapeltiin. Onko nuo varret omassa autossani jotenkin väärässä asennossa, vai onko tuommonen suunnittelukukkanen tosiaan päässyt insinööreitä läpi?

10
Yeti / Yeti jälkiasennukset
« : 21.09.10 - klo:09:38 »

Uusi ketju koskien kaikkea Yetiin tehtyjä jälkiasennuksia. Mielellään myös selostus miten tehty, ellei ole aivan itsestäänselvää.

Avauksena kysymys. Onko kukaan tehnyt hifiasennuksia Yetiin? Jatkokysymyksenä virtakaapelin veto konetilasta kabiiniin. Mistä kannattaa vetää? Apukuskin puolella vesikaukalossa on valmiita läpivienti paikkoja, mutta oma ajatus olisi vetää virtakaapeli kuskin puolelta.. ehdotuksia?

Sivuja: [1]


www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi