Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - roadless

Sivuja: [1]
1
Transporter T5 (03-) / VW T5 1,9 kannentiiviste
« : 23.04.22 - klo:17:16 »
Otsikon auto vm.-09 305tkm tekee painetta paisariin. Ajaa ylivuodosta nesteet paisarista ulos, lähes tyhjäksi(hälyttää) Kun täyttää nesteen niin selvää kuplimista on nestepinnassa. Lukkopihdeilläkun sulkee isoimman putken mikä säiliön pohjaan tulee, kuplinta loppuu. Taitaa olla selvä tapaus vian osalta. Öljy ei harmaata eikä öljykorkissa möhnää. Onko kuinkakin yleinen vika näissä ja mitä on odotettavissa kun kannen avaa. Millaiseen euronippuun pitää varautua korjaamolle? Kyllä on yksi kalleimpia autoja mitä mulla on ollut...on remppaa piisannut....pitänee ostaa proace

2
Transporter T5 (03-) / T5 webastoon telestart
« : 21.10.20 - klo:17:37 »
Onko kukaan onnistunut asentaan telestart T91 kauko-ohjauksen transporter T5 -09 1,9 webastoon. Minikello on ja siitä pelaa niin kuin pitääkin. Telestarartilla lähtee sisäpuhallin pyöriin ja kelloon teksti tele on, puhaltaa n.10s. ja sammuu. Eli tieto ei mene webastolle asti. W bus johto tutkittu telestart sarjasta ja musta piuha katkaistu niin kun kytkentä ohjeessa neuvotaan. Testattu eri minikelloillakin ette ei pitäisi johtua siitäkään. Ymmällään ollaan? Pitääkö nyt auton tai webaston älyllä käydä jotain muuttamassa vai eikö ole edes mahdollista tuolla auton ns. omalla thermotop c:llä edes kauko- ohjausta toimimaan🙄🤔🤔😢😠😠

3
Transporter T5 (03-) / T5 -09 ilmastointi ym
« : 21.04.18 - klo:11:58 »
Tuollainen 1,9 koneinen -09 vm portteri tuli hankittua. Edellinen onistaja oli teettänyt ilmastointiin jotain remppaa mm.joko venttiili vaihdettu. Ja aiemmin kai lämppärin puhallin. En tiedä kumman remontin jälkeen tullut sellainen vika ettei tule ilmaa niistä keskisuuttimista. Siis kun kääntää vivun siihen kuvaan mistä pitäs puhallus olla vartaloon. Ilmastointi kyllä muuten lykkää kylmää. Voisiko siellä voinut jäädä jotain putkia/läppiä väärin?
Toinen kysymys lukoista. Liukuoven lukko ei meinaa aina aueta kaukosäätimestä. Saa kokeilla montakin kertaa että aukeaa, joskus aukeaa kerrasta. Villoin kun ei aukea niin ei aukea myösköön avaimmella. Onko ns.lukkomoduuli sökö vai mikä neuvoksi?

4
Transporter T5 (03-) / T5 1,9 jakohihna
« : 20.09.14 - klo:22:26 »
Pitkään palstaa seuraneena päätin rekisteröityä...kun tuli kokemuksia portterin jakopäästä.
Potilas siis -05 mallin 1,9 portteri ajettu 270tkm.Alkuviikosta yhdessä ohitustilanteessa tuntui sellainen vaimea nykäisy...Ohitus onnistui mutta oli jotenkin vaisu koko auto,aivan kuin olisi turbo pois pelistä ::) ::)
No auto parkkiin seuraavalle levikkeelle ja kaikki tuntui ok, mitään ylim.ääniä ei kuulunut eikä valoja palanut ::) ::) No sammutin auton...no sitten ei enää käynnistynyt :'( :'(
Auto pajalle ja vikakoodit näytti nokkaakselin asentoanturi vikaa...ei korjaantunut anturin vaihdolla.
Jakopäätä auki...vika löytyi heti.Kiristyspyörästä oli se muovinen rulla lähtenyt vaeltaan sivuttain laakerin päältä.Oli sorvannut itsensä läpi siitä muovisuojastakin ja jako pielessä pari hammasta....Tuuria oli kun ei ollut enempää tai pompauttanut hihnaa kokonaan pois.Nyt auto taas kasassa ja tuntuu toimivan ok. Niin edellisestä hihnan vaihdosta 80tkm,mikäpä tuollaisen aiheuttaa?? Oliko vain maanantaipäivän rulla.. ???

Sivuja: [1]


www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi