Skoda Yeti kytkimessä ilmaa

Aloittaja sonic, 06.07.24 - klo:23:43

« edellinen - seuraava »

sonic

Kytkinpolkimen palautuminen ruvennut pikkuhiljaa huononemaan kunnes ei palautunut enää ollenkaan,ilmaa järjestelmässä runsaasti, ilmailujen jälkeen toimi taas, mutta mitä enemmin kytkintä käyttää niin sen enemmän ilmaa kertyy. No vaihdoin pääsylinterin joka pirun työläs homma kun tuo muoviklipsi olikin mallia kaksiosainen, no vaihtui kuitenkin, mutta mutta homma ei korjautunut, ilmaa tulee järjestelmään edelleen runsaasti, nyt veikkaan tuota putkea joka tuo säiliöltä nesteen pääsylinterille, putki muovia ja päissä jonkinlaiset tiivisteet, ilma menee imutilanteessa tiivisteestä sisään, mutta nestettä ko. kohta ei näyttäisi vuotavan tää tässä vaiheessa veikkaus, onko jollain ollut vastaavaa?

Jultsu

Ettei nyt sitten vaan vuotaisi apusylkästä suoraan vaihdelaatikon koppaan, tuollaisen tapauksen kanssa itse tappelin juuri hetki sitten. Tuon saa diagnosoitua irroittamalla pääsylkyltä tulevan letkun siitä ilmausnipan kohdilta ja pistämällä alipainepumpun sen tilalle ja pumppaamalla alipainetta apusylkän suuntaan, jos ei pidä alipainetta niin ei muuta kuin vallan mukavia vaihdelaatikon irroitteluhetkiä sinnekin suuntaan.
Omasta mielestäni Jultsu on pieni mies, jolla on ainainen tarve öykkäröidä. -mikey

sonic

No niin injektiruiskulla tuolta imuttelin ja nestettä sekä ilmaa oli tarjolla runsaasti, no nyt sitten tarvitsisi naapurustosta osaavaa työvoimaa ja työintoa, taidanpa palata asiaan syyskuussa. eilen kun hommaa aloittelin ja ilmailin tuota järjestelmää, niin tuleva neste oli pikimustaa, joka kertonee, että tiivistekumia irronnut jostakin...vuotojahan ei vielä ole, näkeekö startin irrottamalla käärmekameralla tuonne koppaan vai onko näissäkin se peltilevy välissä...muutoin kiitos hyvästä vianhakuvinkistä.....

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy