Seatti paskana...

Aloittaja pat05, 06.07.24 - klo:14:34

« edellinen - seuraava »

pat05

saako suomesta tilattua wv pultteja ja nokkaakselin laakerin kannen mikä menee virranjanajaan suoraan kiinni mitkä menisi 1.6 6K ibizan kanteen?

Jultsu

Yleisesti; kyllä. Juuri tähän autoon ja moottoriin liittyen: voi olla vähän heikompaa, kyseessä kuitenkin 30 vuotta vanha pirssi, volkkari on varmaan tiputtanut valtaosan varaosista pois tuotannosta jo 20 vuotta sitten.

En äkkiseltään kyllä löytänyt etkasta mitään tuonne päinkään olevaa osaa mistään räjäytyskuvista, onko sinulla kuvaa missä noita romuja olisi?
Omasta mielestäni Jultsu on pieni mies, jolla on ainainen tarve öykkäröidä. -mikey

pat05

sain pultinpuolikkaan revittyä kannakkeesta irti, enään nokka-akselin tiiviste ja venttiilikopan pultti on puutteessa käyn aamulla katsomassa motonetista tiivistettä ja wolkkarin merkkiliikkeestä pulttia, jos sitä ei löydy niin on iso brobleema meitsillä pultin ssarjanumero on 030103531d ja en mistään salossa olevista liikkeistä ole löytänyt ja jos sen tilaa ulkomailta hinta on parikymppiä ja odotus aika kuukauden... :-\

Jultsu

#3
Mielenkiintoisen näköinen kikkare. Tuollaisia pultin kaltaisia osia ei kyllä löydäkään mistään automarketeista, ne pitää tilata joko marmorilta tai sitten jostain kauppapaikasta joka tilaa osia suoraan saksasta tukkureilta.

Jos saat kaivettua osanumerot muillekin romuille niin ipartsin kautta varmaan saa edukkaammin kuin suoraan marmorilta:

https://iparts.fi/parts/search/030103531D


edit. eihän se tiiviste ole tässä samassa räjäytyskuvassa missä tuo pulttikin on? https://www.lllparts.co.uk/product/030103531D/socket-head-bolt-with-br-hexagon-socket-head
Omasta mielestäni Jultsu on pieni mies, jolla on ainainen tarve öykkäröidä. -mikey

tex-

https://www.ffp.fi/viewtopic.php?f=10&t=224629
Olisiko tuossa ilmoituksen koneessa tarvittavat osat?
VW Polo R-Line 1,5 Evo -20
ex VW Golf GTI 8v -86
ex VW Polo Comfortline 1.2 tsi -15

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy