Tärkeää tietoa VAG kuskille - TVS ENGINEERING ohjelmamuutokset ja DSG muunnokset

Aloittaja Futurez.Fi, 24.09.23 - klo:20:17

« edellinen - seuraava »

Futurez.FiFuturez.Fi, valikoituja erikoisosia jo parin vuosikymmenen ajan.

Futurez Oy (2432636-3)
www.futurez.fi
puh. 09-31575960
e-mail. info @ futurez.fi
VAG harrastajan herkkua - kuuluisat TVS Engineeringin muutokset Audi, Seat, Skoda, Volkswagen ja Cupra moottoreihin sekä voimansiirtoihin.


Mikä?
Monelle yhtään pidempään VAG laitteiden kanssa harrastaneelle, TVS on tullut matkan varrella vastaan. Kyseessä on mainittuun kalustoon erikoistunut talo, joka kehittää ja toteuttaa alan korkealaatuisimpia ohjelmamuutoksia sekä VAG moottoreihin - että eritoten DSG voimansiirtoon. Tämän ohella valikoimaan kuuluvat korkelaatuiset voimansiirron hardware päivitykset, konversiosarjat, ja muut erikoisemmat toteutukset joista monet ovat etenkin kilpakäyttöön suunnattuja.

"Mutta onhan noita softia ja lootasoftia" - on harhaan johtava lause jonka kohdalla on syytä ottaa happea ja tutustua tarkemmin mistä tässä yhteydessä puhutaan.

TVS on tullut useimmille tutuksi DSG voimansiirtojen muutoksista, joissa vaihteiston toiminta on kehitetty perusjärjestelmästä alkaen kauttaaltaan paremmaksi. Tuloksena on kestävyyttä, mukavuutta, äärimmäisen nopeat ja tarkat vaihdot sekä kuskille ja autolle tarkasti mukautettu voimansiirron toiminta lukuisilla kätevillä lisämausteilla ja -toiminnoilla.

Valmistajan kotisivut: https://tvsengineering.com/en/


Kenelle?

Ratkaisuja löytyy hyvin eri pulmiin. Moottorin osalta tarinan juoni on sivistynyt ja turvallinen säätö jolla rutistetaan asiakkaan toivoma tehomäärä ulos oikeaoppisesti ilman vilunkipeliä. Ei muunnettuja vääntötietoja, ei poistettuja turvamekanismeja tai tarpeettomia riskejä.

Voimansiirron osalta tyypillinen asiakas voi olla yhtälailla tökeröön DSG toimintaan kyllästynyt taksikuski joka sijoittaa viisaasti työmukavuuteensa, tai puhdas kilpuri josta tarpeen on puristaa viimeiset kymmenykset rata-ajoista.

Ammattitaidolla säädetystä voimalinjasta ei ole paluuta tehtaan toteutukseen, eikä tavan "lootasoftaan" joita alalla saattaa kohdata.


Miten ja missä?

Kaikki muutokset suoritetaan yrityksemme toimipisteellä Vantaalla, jossa säädämme ja rakennamme kalustoa täysipäiväisesti korkeiden laatustandardien mukaisesti.

Suoritettavat muutokset testataan, todennetaan ja trimmataan auto- ja tapauskohtaisesti.

TVS vieraita meillä on ollut ilo vastaanottaa pohjoisinta Suomea, ja aina muita Pohjoismaita ja Baltiaa myöten - kaikille löytyy yhtälailla kuppi kuumaa ja sympaattinen kottero alle sijaisautojemme rivistä.  :)


Mistä lisätietoa?

Tutustu kokoamaamme pieneen infopakettiimme toimipisteemme kotisivuilla, ota yhteyttä, ja suunnitellaan ehta premium paketti myös sinun autollesi.

Lisätietoa TVS voimansiirron päivityksistä: https://www.ecuhelsinki.fi/tvs

Ystävällisin terveisin,
Futurez / ECU Helsinki tiimi


Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy