UUTTA: Volkswagen Golf MK7.5 GTI / R / TCR korinosat ZAERO Designilta

Aloittaja Futurez.Fi, 19.03.23 - klo:13:40

« edellinen - seuraava »

Futurez.FiFuturez.Fi, valikoituja erikoisosia jo parin vuosikymmenen ajan.

Futurez Oy (2432636-3)
www.futurez.fi
puh. 09-31575960
e-mail. info @ futurez.fi

ZAERO DESIGN on pieni, saksalainen firma joka on tehnyt aiemmin hyvin rajatulla valikoimalla BMW mallien helmoja, diffuusoreita ja splittereitä. Nämä ovat sillä puolella saaneet nimeä koska hinta on huomattavan edullinen suhteessa siihen mitä sillä saa. Nyt on Volkswagenin vuoro.

Saksanpojat päättivät laajentaa ensimmäisenä Golfin koriin, ja voidaan olettaa että samalla tyylillä jatketaan myös niiden osalta. :) Näitä saadaan pian hyllykamaksi nopeaan toimitukseen, osassa tuotteista voi tilanteesta riippuen olla ajoittaisia pausseja toimituksissa koska pienen valmistajan tuotantomäärätkin ovat melko pieniä kerrallaan.

Palikat tuppaavat muista saman hintaluokan kamppeista poiketen sopimaan priimasti vakiopaikkoihin ja klipseihin kiinni hyvin "OEM hengessä" ja laatu sekä mitoitus on ollut jetsulleen kerta toisen jälkeen. Tämä on huomattu myös omin kätösin, kun lippoja on Vantaan toimipisteellä laiteltu paikkaansa projektien mausteena.

Esimerkkinä sivuhelmat, joita ei turailla itseporautuvilla ruuveilla tai muilla patenteilla, vaan ne kiinnittyvät alkuperäisiin kiinnityspaikkoihin ja sauma tiivistetään siivulla 3M koriteippiä.Kurkkaa tarkemmin uudet mallit ja kuvia niistä klikkaamalla alta:
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy