Kirjoittaja Aihe: UUTUUS! Concaver-vanteet. Paree tsekata...  (Luettu 490 kertaa)

Poissa Modificars

  • Aluevalvoja
  • Tulokas
  • *****
  • Viestejä: 41
    • Profiili
UUTUUS! Concaver-vanteet. Paree tsekata...
« : 19.02.20 - klo:17:53 »
Vannevalikoimaan saapui Concaver. Nimensä mukaisesti concavea tarjolla.

Concaver vanteet - The Wheel Reinvented
Concaver on kirsikka kakun päällä vannemarkkinoilla. Päämääränä tuoda markkinoille huippulaatua, kestävyyttä järkevään hintaan ja tyydyttää vaativimmankin autoharrastajan vannetarpeet. Vanteiden laatu tulee osittain intohimosta tuotetta kohtaan, jolloin ei oikoteitä tuotannossa tehdä. Myös kokemus ja tiukka laadunvalvonta tuottaa lopuksi huipputuotteen, jonka jokainen yksityiskohta on hiottu äärimmilleen. Onhan Concaver-alumiinivanteet tarkoitettu autoilijoille, joille vanteen laatu, ulkonäkö ja kestävyys on ykkösijalla.

Concaver-vannesarjat suunniteltu ulkonäkö ykkösijalla
Vanteet on suunniteltu alan osaajien toimesta, joilla on kokemusta yleisesti visuaalisesta suunnittelusta ja myös autoalalta. Concaver osaltaan seuraa alan trendejä ja myös pyrkii kehittämään omaa. Tällä konseptilla saadaan juuri Sinua varten vannemalleja, jotka näyttävät todellä hyviltä oli autosi melkein mikä tahansa. Concaverilla otetaan myös huomioon nykyinen ja tuleva autokanta ja pyritään vanteesta tekemään sellainen, jotka sopivat mahdollisimman moneen autoon. Monta eri pultijakoa, halkaisijaa, leveyttä ja offset-skaalaa. Nämä kaikki on otettu jo vannemallin suunnittelussa huomioon.

Concaver-vanneprofiilit - performance, mid, deep, extreme
Concaver-vanteiden suunnittelussa on nimensä mukaisesti kiinnitetty vanteen keskustan syvyyteen, puhekielessä yksinkertaisesti concaveen. Riippuen mallista, halkaisijasta ja leveydestä, on tarjolla 2-4 concave-mallia "flätimmästä" performance-profiilista aina syvimpään extreme-profiiliin. Oli autosi tavallinen kulkine, kalliimman luokan perheauto tai luxusmallia oleva urheiluauto, takaamme, että autosi ulkonäkö nousee aivan uudelle tasolle Concaver-vanteilla.


Tervetuloa ostoksille

terveisin,
Modificars
KANGASALA
p. 050 543 2393
https://modificars.fi

 

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy