Kirjoittaja Aihe: Outo vika lisävalojen kytkennässä.  (Luettu 770 kertaa)

Poissa Matula

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 10
    • Profiili
Outo vika lisävalojen kytkennässä.
« : 11.02.20 - klo:13:16 »
Laitoin valmiilla johtosarjalla arctic bright 70w lisävalot (2kpl).
Heräte pitkiltä. Toinen toimii ok mutta toisesta ei pala kaikki ledit.
Testattu toisen valon johdolla sama ongelma.
Lamppu auki kaikki johdot olivat kiinni. Virtalähteellä tai akulla testattuna kaikki palaa.. kun kytkee johtosarjan niin samat ledit pimeenä. Outo vika.. Onko lamppu kumminkin rikki. Vai johtosarja jotenkin viallinen?

Poissa Tos®

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 5.282
    • Profiili
Vs: Outo vika lisävalojen kytkennässä.
« Vastaus #1 : 11.02.20 - klo:14:03 »
Onko ne molemmat valot saman johdon takana?
Riittääkö johdossa paksuus?

https://auton.fi/kaapelin-mitoitus/
Tiguan .:R-Line -16
Golf1 Cabriolet
Polo Coupe -89
Polo Classic C -84
Jetta CL 1.5 Automatic -83
Golf LS -74
Kupla 1300 -73

Poissa Matula

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 10
    • Profiili
Vs: Outo vika lisävalojen kytkennässä.
« Vastaus #2 : 11.02.20 - klo:14:24 »
Pitäisi riittää 500w oli tehonkesto johtosarjassa. Oli alkujaan 50A sulakkeella vaihdettiin pienempään. Lähtee yhdellä johdolla ja haarautuu releen jälkeen. Deutsch liittimet päissä valmiiksi. Relettäkin kokeilin vaihtaa. Sama lamppu takkuaa molemmissa liittimessä mutta toimii suoraan akulta. 

Poissa Matula

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 10
    • Profiili
Vs: Outo vika lisävalojen kytkennässä.
« Vastaus #3 : 12.02.20 - klo:10:22 »
Pakko olla vika itse lampussa. Tarkasti katsoessa takkuavat ledit palaessaan himmeämpiä kuin muut. Onneksi löytyi 1 lamppu vielä myyjältä niin saa takuuseen.

 





Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy