Kirjoittaja Aihe: Audi A3 e-Tron lämmitys  (Luettu 1297 kertaa)

Poissa JKK

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 140
    • Profiili
Audi A3 e-Tron lämmitys
« : 18.01.19 - klo:00:45 »
Ostin 2015-mallisen e-Tronin ja kokemusta on e-autoista edellisestä e-Golfista, joka oli hyvin varusteltu jo vakiona. Saan e-Tronin käyttööni viikon kuluttua.

Onkos tässä e-Tronissa mahdollisuus ajastaa sisätilojen esilämmitys auton oman lämmitysjärjestelmän avulla? Ilman että tarvitsee asentaa webastoa tai sisätilan lämppäriä? Onko tämä toiminto vakiona kaikissa e-Troneissa? Auton "Timer"-valikosta löytyi kyllä kohta nimeltä "air-condition". Mutta tarkoittaako tuo ainoastaan auton viilennystä ajastetusti? Vai onko kyseessä toiminto, jolla voi ajastaa ns. pyyntilämpötilan sekä talvella että kesällä? ts. jos ajastan lähtöajaksi klo.8:00 niin pyrkiikö auto lämmittämään sisätilat valmiiksi tuohon kellonaikaan? e-Golfissa tämä esilämmitys kyllä toimi, mutta ei ollut kovinkaan tehokas. Ja auton piti olla kytkettynä oikeaan 16A latausasemaan, jotta lämpeni millään tavalla.

Toimiiko e-Tronissa sisätilojen lämmitys täysin sähkövastuksien avulla? Vai kiertääkö vesi kennon kautta kuten tavallisessa autossa?
*** RossTech USB-HEX V2 Unlimited & VCDS palvelua Järvenpäässä.
Piuhan/läppärin vuokraus onnistuu PK-seudulla jopa kotiintoimituksella ***

- Audi A5 Coupe 3,0TDi
- Audi A3 e-Tron
- Renault Megane II 1,6 16V

 


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy