Kirjoittaja Aihe: Race.fi: Castrol & Red Line  (Luettu 1028 kertaa)

Poissa Race.Fi

  • Aluevalvoja
  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 1.126
    • Profiili
    • Race.Fi Verkkokauppa
Race.fi: Castrol & Red Line
« : 04.12.14 - klo:15:08 »
Castrol ja Red Line: Voiteluaineet Sinulle joka huolehdit autostasi
Laadukkaat voiteluaineet voitelevat kylmäkäynnistyksestä lähtien aina korkeiden kierrosten vaativiin olosuhteisiin ja korkeisiin pintapaineisiin. Kalliin ja rakennetun moottorin voitelua ei kannata jättää arvailujen varaan, vaan luottaa laatumerkkeihin jotka saat Racelta suoraan hyllystä edullisin hinnoin.

Red Line on tunnettu erityisesti voimansiirrossa jo kulttimaineeseen yltävistä öljyistään. Red Line toimii koska se ei ole valtavirran merkkien tavoin profiloitunut isoille markkinoille, vaan nimenomaan harrastajien ja ammattilaisten vaaitiivin kokoonpainoihin joissa se ei tee kompromissejä. Hyllyvalikoimamme kattaa käytännössä kaikki Red Line öljyt.
Red Line öljyt

Castrol lienee kaikille autoharrastajille tuttu huippumerkki josta erityisesti 10w60 öljyä kuluu asiakkaidemme keskuudessa lavakaupalla joka kaudella. Ei siksi etteikö se pysyisi ns. sisällä, vaan siksi että se on niin hyvää.
Castrol öljyt

Kirsikkana (tai mansikkana) kakun päällä ovat K&N öljynsuodattimet jotka puhdistavat tehokkaasti. K&N:n sloganihan on "the worlds best air filter", mutta se pätee vallan mainiosti myös sen valmistamiin öljynsuodattimiin. Hyvän puhdistustehon lisäksi suodattimissa on ajateltu myös käyttäjää lisäämällä mutterikanta suodattimeen: enään ei tarvitse survoa ruuvaria läpi suodattimesta tai pelata limboa saadakseen suodattimen vaihdettua.
K&N öljynsuodattimetRace Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
www.race.fi
info@race.fi | 020 790 2 790

 

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy