Kirjoittaja Aihe: 2.0 CFHC voimakas huohotus  (Luettu 680 kertaa)

Poissa mtalo

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 11
    • Profiili
2.0 CFHC voimakas huohotus
« : 27.09.18 - klo:18:40 »
Tänään töistä tullessa ihmettelin kummallista naputusta, joka kuului paikallaan ollessaan. Aukaisin konepellin ja huomasin auton huohottavan aika reilusti öljykorkista. Siis höyryä nousi reippaasti vaikka korkki oli kiinni. Autolla oli ajettu rauhallista ajoa 30km ennen tätä. Sammutin auton ja noin puolen tunnin jälkeen kävin ottamassa tämän videon:
https://drive.google.com/file/d/1qHDPVThkS9-7loDBEhy9tyopNXAgv8m8/view?usp=drivesdk

Onko tämä normaalia? Lueskelin, että nämä saattaa huohottaa voimakkaasti, mutta se on aika suhteellista...

Lisäksi öljykorkki oli likainen, siinä oli jotain ryyniä (vähän kuin hiekkaa), lisäksi oli jokin pari senttiä pitkä tikku. Korkki oli kuitenkin ihan musta, eikä siinä ollut mitään vaahtoa/limaa.

Öljymäärä oli vähän vajaa puolivälin ja paisuntasäiliössä oli nestettä puoliväliin. Öljy on ihan ok, nestettä saattaa hävinneen inan verta, en muista koska olen sen edellisen kerran tsekannut.

Öljyn vaihto on kyllä ajankohtainen, aika on mennyt vähän jo yli. Auto seisoi aika kauan autoliikkeessä, minkä vuoksi en pitänyt tuota aikaa niin kriittisenä. Auto on siis Octavia 4x4 vm. 2011 ja ajettu 147tkm.

Voisko nuo roskat tulla hajonneesta öljysuodattimesta? Mitkään öljy tai mikään muu varoitusvalo ei ole vilkutellut mitään.

Tuosta naputuksesta vielä. Se ei varmaan liity tähän muuhun tarinaan mitenkään. Mutta naputus loppuu, kun kytkintä painaa vähäsen. Ei tarvitse painaa niin, että irrottaisi. Mistähän se voi johtua?

 
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi