Kokemuksia Toledosta

Aloittaja Vankka, 14.05.13 - klo:13:02

« edellinen - seuraava »

TDiih

Lainaus käyttäjältä: Lalli - 07.02.19 - klo:14:10
1.2 Tsi nyt ajeltu 3v2kk ja 69tkm mittarissa. Ensimmäinen vikavalo syttyi eilen, "tarkista oikea ajovalo" ja polttimohan sieltä oli palanut. Onkos näissä H7 vai mikä? Ohjekirja ei kerro asiaa mitä hiukan hämmästelin...

Mutta tosiaan tämän pahempia murheita ei ole ollut, kop kop.

Polttimon tyyppi lukee useasti umpion lasin yläpinnassa, eli siinä pinnassa mikä jää nokkapellin alle piiloon. En tiedä päteekö tämän kohdalla, mutta useassa autossa näin ainakin on ollut.
ID.3 Pro Performance Life 150 kW 58 kWh
Audi A4 1.8T Avant B7 eFlexFuel
Octavia BKD DSG
VW Golf 1.9 TDI -98

Lalli

Lasissa ei lukenut mitään polttimoista, umpion reunassa mustassa muovissa oli jotain numeroita mutta en osannut ainakaan tulkita mitään polttimoon viittaava. Sain äherrettyä poltimon irti (olipa taas hankalaa vaikka tilaa periaatteessa on) niin H7 se oli.
Toledo 1.2 Tsi

Peukkis

Kuuluisiko Toledossa olla nämä alemmat painikkeet valaistu?habarovski

Lainaus käyttäjältä: Popo - 12.09.18 - klo:21:27
Tuolla "Jakoketju-ketjussa" oli tänään vankkaa väittöä, että nämä uudemmat ketju-TSIt ovat sananmukaisesti "samaa paskaa kuin ennenkin". Tosin en kysymälläkään saanut tähän muuta vahvistusta kuin väitön, että alkavat pärähtää käynistyksessä, kun 100 tkm lähestyy  ja ovat vielä vähän ajettuja, että siksi ei vikaraportteja ole tullut.

No, 172 tkm on aika pitkä siivu. Pärähtääkö ketju pahasti?

Toledoon tulee seuraavaksi 204tkm. Ketju on käynnistyksen yhteydessä pärissyt milloin mitenkin, joskus ollut jopa hiljainen.
Huollossa olen aina huomauttanut että kuuntelisivat käynnistysääntä "sillä korvalla". Paha sitten sanoa mitä kulisseissa tapahtuu.

Toledo2017

Tuli ostettua Seat Toledo 1,0 TSI 95 Reference vuosimallia 2017. Onko kellään tietoa/kokemusta onnistuuko tähän asentaa Android-soitin ja peruutuskamera?

juhap88

Lainaus käyttäjältä: Peukkis - 24.02.19 - klo:18:27
Kuuluisiko Toledossa olla nämä alemmat painikkeet valaistu?Kyllä omassa 2014cm Toledossa ovat valaistut.

habarovski

297tkm mittarissa, ajanut uudesta asti. Vioittuneita osia:
Tänään vaihdoin MAP-tunnistimen, 19,90, Boschin tuote.
Jotain 60tkm sitten vaihdettu merkkihuollossa jokin muoviosa, haisi bensa aina pysähdyksissä, osa ja työt 110,.

Normihuollot tehty merkkiliikkeessä vuosittain 30tkm välein, siis öljytkin vaihdettu tuossa. Tämä ei ehkä toimisi missään jatkuvassa cityajossa.

Nyt on alkanut vähän tsekkailemaan mitä voi tehdä itse. Tulpat vaihdoin alkuperäismallisiin tällä viikolla. Säästin 110,.
Jos jotakin moitetta voi sanoa, se liittyy käsijarruun. Vaijeri roikkuu milloin minkäkin osan pettämisestä johtuen. Kesällä vaihdettiin sitten jo satulatkin.
Samassa taloudessa 2018 Ibiza. Käsijarrun kiinnitykset vielä naurettavampia. Ei kestä mitään äijämäisiä käsijarrun kiskomisia. Siispä käsijarruun ei Ibizassa ole juuri luottamista.
Muutoin kelpo autoja, luotettavia olleet. Enpä ole mitään virityksiä niihin tehnytkään.
Takakaiuttimet sai karvalakkiToledoon vaikka soittimessa ei faderia löytynyt. Lisäsin soittimeen takakaiuttimet ja kas kummaa, fader-säädöt ilmaantuivat.

Lalli

Lainaus käyttäjältä: habarovski - 08.10.22 - klo:15:39
297tkm mittarissa, ajanut uudesta asti.

On kyllä kunnioitettavat kilometrit :D tuskin tästä maasta löytyy montaa enemmän ajettua Tsi:tä , ainakaan jos yhdellä ketjulla peräti menty. Ehkä tämä oma hihnaversiokin vielä jonkin kilometrin sitten voisi jaksaa kun 130t vasta täynnä.
Toledo 1.2 Tsi

Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy