Kirjoittaja Aihe: Raitisilmasuodattimen vaihto aktiivihiileen  (Luettu 4700 kertaa)

Poissa Exxu

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 13
    • Profiili
Raitisilmasuodattimen vaihto aktiivihiileen
« : 22.04.13 - klo:15:20 »


Tervehdys taas!

Tällä kertaa hyvin simppeli kysymys. Eli millainen operaatio raitisilmasuodattimen vaihto on? ja onko kenelläkään tiedossa linkkiä, mistä näkisi missä se sijaitsee? No suurin piirtein toki tiedän, mutta joutuuko paljonkin tiivisteitä kiskomaan pois jne?

Niin, onko teillä automaatti-ilmastoinnin kanssa samaa ongelmaa/ominaisuutta kuin minulla, eli vaikka ottaa automaatin pois ja naputtelee puhallusta pienemmälle, niin ilmastointilaite kuitenkin kohta säätää Itse sitä nopeutta kovemmalle?! On nimittäin ärsyttävä ominaisuus.!
Varsinkin kun tuo on vanhan audin paneeli siinä ilmastointilaitteessa..sinänsä tykkään sen ulkonäöstä, mutta pienet namiskat eivät ole niitä mukavimpia käyttää.

Lastutuksen kanssa edelleen mietintämyssy päässä..periaatteessa kiinnostaa, mutta jotenkin edelleen mietityttää takuuasiat.

Ai niin, onko täällä Tamperelaisia Exeon omistajia? Meinaan meillä Manssessa Exeoita ei näy käytännössä ollenkaan! Muutama ST tullut vastaan. Huvittavaa miten Audi kuskit menevät sekaisin kun näkevät Exeon. Moni katsonut pitkään, varmaan ihmetellyt että hetkinen, mikä auto toi oli :D

-Exxu-

 


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy