Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Kodiaq (16-) / Vs: Skoda connect
« Uusin viesti kirjoittanut jamo75 eilen kello 19:44 »
en saanut KE autoon lainkaan yhteyttä, TO toimi ilman mitään kikkailuja normaalisti. kyllä ne ongelmat on siellä skoda connectin puolella, ios muuten ei kysy mitään, webastokin on sormen jälken takana

Karoq-kuskilla viimeisin appsin päivitys sotki homman niin, että piti aina kirjautua uudelleen.
Tänään kokeilin tuota poista ja asenna-temppua ja sehän auttoi :)
Kiitos vinkistä!
12
Passat 3C (05–10) / Vs: 2.0tdi huonohko käynnistyvyys
« Uusin viesti kirjoittanut maketsu83 eilen kello 19:25 »
Tandempumpun lähtönatsa vuotaa juuresta.
13
Hiukkasloukku on kerran irrotettu mutta siittä on n 2 vuotta

Voisko siittä vetoakselista lähtä tommonen paukahdus? Se ei ole äänenä tosiaan hiljentynyt mutta sen vaikutus eri tilanteissa kyllä vähentyi huollon jälkeen.
14
Onhan se vetoakselin pultti varmasti kireällä? Niin kireälle kun tavallisella räikällä saa ja sitten vielä puoli kierrosta päälle. Semmoisen metrin mittaisen tangon siihen saa laittaa jatkoksi että menee ohjeen mukaan. Räikkää ei enää tuossa lopullisessa kiristyksessä kannata käyttää, se ei välttämättä kestä.

Apurungon joutuu irrottamaan/löystyttämään esim jos hammastangon vaihtaa. Taisi olla tarpeen myös jos hiukkassuodattimen vaihtaa? Tai turbon? Joka tapauksessa syitä on monia ja se irrotus on itseasiassa hyvinkin helppo operaatio sähköisen ohjaustehostimen ansiosta.
15
Golf VII (12-) / Vs: Golf GTE - Pistokehybridi
« Uusin viesti kirjoittanut Liikkuvapallo gte eilen kello 18:13 »
Normaalisti minullakin menee nyt kesäaikaan 13-14 kWh/100km ilmastointi päällä kohtalaisessa ruuhkassa (kun ei lähde liikkeeseen millää auringon lämmittämällä saunalämpötilalla; siis esijäähdytys tai webaston tuuletus ennen starttia). Tuo 14 kWh/100km tarjoaa siis tuon 50 km rangen keskimäärin. Heti kun nopeus nousee yli 60 km/h niin kulutus kasvaa 1-2 kWh/100km.

Kunnon ruuhkissa kulutus noin 14-15 kWh/100 km. Tässä siis huomattava ero polttomoottoriin. Hidas matkanopeus ruuhkissa on gtelle niin mukavaa ja toimivaa eikä pysähdyksetkään nosta juurikaan kulutusta. Oiva kaupunkipirssi siis...

Itsellä alla tehdasasenteiset 195 conti ecocontact5 16" ja Astanan vanteilla jotka samat kuin egolfissa. Nämä kyllä miellyttävät ja ilmeisesti hyvin rullailee. Talvi kummeiksi tuli nokialaiset 225 ja 17" kitkat eli saas nähdä miten kulutus niillä sitten aikanaan...
16
Moottori ja voimansiirto / Vs: TSI öljynkulutusmittaus
« Uusin viesti kirjoittanut Exeo2011 eilen kello 17:44 »

Pithääpi olla aika tarkat mittaussysteemit tai hevetinmoinen kulutus, jos se selviää 100 km ajomatkalla. Normaalikulutus on alle 1,5 l/15000 km, jos moottori on kunnossa. Kun alkaa mennä enemmän, niin jotakin on pielessä.

Joo, tuo 100 km:n lisämittaus tuli puskista sen jälkeen kun lupasivat että saan ajaa itse tarvittavan ajomäärän. En siihen halunnut suostua juuri epätarkkuuden takia ja siksi etten halua että turhia ajellaan mun bensoilla. Tehtaan ohje joten pakko tehdä. Uusi ohje on kuulemma asiakaalle edullisempi ja parempi kun vika voi selvitä nopeasti. Siitä tulee kuulemma säästöä kun ajetaan 100 km 1000 km:n sijaan. Ei oikein auennut mitä säästän kun he ajaa mun autolla ja bensoilla 100 km.   
17
Moottori ja voimansiirto / Vs: TSI öljynkulutusmittaus
« Uusin viesti kirjoittanut Exeo2011 eilen kello 17:33 »
Terve,

MInkä ikäinen auto kyseessä? Itellä 1.2TSI vm.14 jolla ajettu nyt 144tkm ja parin kuukauden sisään öljynkulutus on noussut huomattavasti menee about 1l/800km. Auto on menossa Länsiautolle öljynkulutusmittaukseen, jonka hinta on 350€ onkohan tuosta mahdollisuus saada jotain hyvitettyäkin?? Auton olen ostanut uutena heiltä ja kaikki huollot on heillä ajanmukaisesti tehty..

Kiinnostaa muutenkin että mistä kaikesta tuo öljynkulutus voi johtua?

Auto 2011 ajettu n. 138 tkm. Kuluttajasuojalain mukaan vianselvityskulut kuuluu myyjälle. Laakkonen halusi multakin ensin maksun mittauksesta, josta saisi takaisin hyvitysprosentin mukaisesti. Hyvitysprosentista en saanut tarkkaa arviota, sanoivat että voisi olla n. 50% (ei sitova). Vaikutti liian epämääräiseltä ja kyselin sitten kuluttajaneuvojalta. Sitten sovittiin (väännön jälkeen), että maksan vain öljyt.

TM:ssä oli marraskuussa juttu 1.8/2.0 TSI moottoreista. Siinä kuvataan aika tarkkaan mitä niissä on vikana. 1.2 TSI en tiedä kuinka tarkkaan se on samanlainen kuin isommat.
18
Moottori ja voimansiirto / Vs: TSI öljynkulutusmittaus
« Uusin viesti kirjoittanut Exeo2011 eilen kello 17:19 »
Jos asiakaspalvelu on huonoa eikä minkäänlaista arviota kustannuksista saa, niin en enempää tuhlaisi aikaani kyseisessä paikassa.

Onko sitten 0,6-0,7 l/1000km edes paha kulutus? Korjaussummalla ostaa aika paljon öljyä.. mutta mitattu kulutus selviää sitten myöhemmin.

Sitten sellainen tuli mieleen, antaako tuore öljy edes todenmukaista kulutuslukemaa? Öljy kun vanhenee, sen ominaisuudet muuttuvat.

--------------

Eka forumi, kun joka postausta ennen pitää syötää kirjaimia ja vastailla kysymykseen renkaiden määrästä(!?)

virhevastuun takia pitää antaa myyjälle mahdollisuus todeta vika ja sitten korjata se (jos vika löytyy). Nythän auto on Laakkosen mielestä öljynkulutuksen suhteen kunnossa.

Sama tullut mieleen itsellekin, uutta öljyä käytetään kuulemma tehtaan ohjeen takia. Varmaan uutta öljyä kuluu vähemmän, mutta kuinka paljon vähemmän saa nähdä.
19
Myydään / Continental ContiVikingContact 5 kitkarenkaat
« Uusin viesti kirjoittanut kankee eilen kello 16:37 »
Kaupan kitkarenkaat Continental ContiVikingContact 5
225/45/17. Pintaa 4-6.5mm. Paistettu 49/12.
Toiseksi paras vuoden 2012 kitkarengastestissä.
Ei vanteita, pelkät renkaat.
Vain nouto ja käteinen.
H. 50€

Linkki nettiosiin: https://www.nettivaraosa.com/rengassarjat/2627271

Kai Kangasniemi
kai.kangasniemi@gmail.com
Puh. 0400766213
Ylöjärvi
20
Fabia III (14-) / Vs: Fabia III VCDS-koodausta
« Uusin viesti kirjoittanut Tadvare eilen kello 16:36 »
Oliko joku saanut start/stopin koodailtua pois päältä? Miten onnistuit?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi