Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Golf IV (97–03) / Vs: Golf IV - Mistä ostaa Polttoainepumppu / yksikkö ??
« Uusin viesti kirjoittanut tuomas_eronen tänään kello 19:27 »
Moikka,

Onko foorumilaisilla hyviä ideoita mistä ostaa polttoainepumppu / polttoaineensyöttöyksikkö? Tuntuu jostain syystä vaikeilta osilta löytää vaikka luulisi olevan perus kulutus osia

Google tarjoaa "Autonvaraosat24" tyylisiä vaihtoehtoja jotka vaikuttavat epämääräisiltä ja saaneet huonoa palautetta..


Autonvaraosat24.fi sivustoa olen käyttänyt vuosia. Halpa ja aina on tullut nopeasti ja mitä on pitänyt. Autodoc.com lukee paketeissa mitä sieltä tulee, yli 150€ ostokset ilman postikuluja ja jos sinne rekkautuu niin usein pyörii vielä alennuskampanjat. Lähinnä oon kulutusosia tilannut, mutta mihinkä se siittä muuttuisi.
12
Passat 3C (05–10) / Vs: Kansi vaihdettu, ei käynnisty
« Uusin viesti kirjoittanut Jultsu tänään kello 19:21 »
Hehkun vilkkuminen on sellainen yleisvikavalo tän konsernin vehkeissä, ei kerro suoranaisesti vielä mitään tarkempaa.

Kerrohan hivenen enemmän että mitä autolle on tehty, ja onko korjaustoimenpiteistä ensimmäinen (sekä viimeinen) ollut akun miinusjohdon ruuvaaminen?
13
Golf IV (97–03) / Vs: Golf IV - Mistä ostaa Polttoainepumppu / yksikkö ??
« Uusin viesti kirjoittanut Jultsu tänään kello 19:17 »
Epäiletkö siis itse sivustoja jossa tavaraa kaupitellaan vai niitä merkkejä joilta noita PA-pumppuja on kaupan?

PA-pumppu ei kyllä perinteisesti ole kulutusosa, harvemmin noita joutuu vaihtamaan useammin kuin esim. kansipahveja tai turboja.
14
Passat B8 (14-) / Vs: Passat B8 jälkiasennussoittimet, onko niitä?
« Uusin viesti kirjoittanut Matts tänään kello 19:01 »
B6 :ssa, siihen saa 10" jossa ei enää vanhaa kehystä tarvitse. Kait se tuohon uudempaankin joskus tehdään.
15
Golf IV (97–03) / Golf IV - Mistä ostaa Polttoainepumppu / yksikkö ??
« Uusin viesti kirjoittanut Aakoo47 tänään kello 18:58 »
Moikka,

Onko foorumilaisilla hyviä ideoita mistä ostaa polttoainepumppu / polttoaineensyöttöyksikkö? Tuntuu jostain syystä vaikeilta osilta löytää vaikka luulisi olevan perus kulutus osia

Google tarjoaa "Autonvaraosat24" tyylisiä vaihtoehtoja jotka vaikuttavat epämääräisiltä ja saaneet huonoa palautetta..
16
Octavia III (13-) / Octavia III - 1.2TSI koneen öljynkulutus ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut villeem tänään kello 18:39 »
Oma 2014 vuosimallia oleva Octavia alkoi yhtäkkiä kuluttamaan öljyä n. 140-150 tienoilla. Nyt auto makaa huollossa. Ensimmäisenä "arvauksena" vaihtoivat sylinterikannen - ei muutosta tilanteeseen. Öljyä menee siis n. 0.6 - 0.7 l tuhannella kilometrilla. Seuraava "arvaus" on turbon vaihto. Tekivät painetestit ja sylintereillä tuntui olevan riittävät paineet. Turbon välyksissä jotain pientä poikkeamaa ja siksi veikkaavat nyt sitä.

Maahantuoja maksoi eka rempasta 65%, itselle jäi maksettavaa tonni. Nyt turbon vaihdosta ehdottavat maksettavaksi 80% osasta mutta työstä ei mitään - tulossa 700 euron remppa eikä mitään takuuta että homma korjaantuu. Auto siis 4v vanha ja takuuhuolloissa käytetty.

Onko kokemusta vastaavasta viasta 1.2 TSI koneista (öljynkulutus ei pitänyt olla ongelma tämän koneen kanssa)? Lisäksi, onko kokemusta maahantuojan vastaantulosta?

Ei kyllä voi käsittää että tässä arvailemalla edetään ja laskut senku paukkuu. Mitä tehtävissä? Ajattelin olla kuluttajasuojaan yhteydessä.
17
A4 B9 (14-) / Vs: B9 kummallisuuksia - ei välttämättä vikoja
« Uusin viesti kirjoittanut Santa93 tänään kello 18:37 »
Niin tuossa ”pari senttiä” ylempänä laitoin 1.10 jo tarkat ohjeet kuinka SS disabloidaan B9:ssä helposti vcds:llä. Toimii ainakin itsellä hienosti.
18
Passat B7 (11-14) / Vs: Highline jalkatilavalot
« Uusin viesti kirjoittanut Joheko tänään kello 18:34 »
Tämä alkaa olla jo vanha juttu mutta nostetaan kun ei ole enemmälti kommentoitu.

Jalkatilavalojen (ambientevalaistuksen osana) kirkkauden säätö tapahtuu 0-100 % säädöllä ajotietokoneen valikosta.

Samaan pakettiin kuuluvien ovien listojen valaistusrivit ovat voimakkuudeltaan erittäin himmeät, että niiden kokeilu tai näkeminen jää kyllä tuonne talvikauteen. Himmeys johtunee siitä että niiden lienee tarkoitus palaa myös ajon aikana kuten kaikkien namikoiden ja kattokonsolin pimeävalaisun lisukkeena.
Onko nuista ovien listojen valaistuksesta kellään havaintoja? itsellä ne ei ainakaan pala eikä syty vaikka laittaa jalkatilavalot täysille. saa kyllä palamaan obdelevenillä output testillä mutta miten muuten?
19
Joo, tuttua tarinaa. Hauskaa tässä oli minusta se, että liikkeen yläkerrassa, vaihtoautohallissa makaa vuoden ikäinen 30tkm ajettu bensa-RS, joka ei sitten maahantuojalle / liikkeelle kelvannutkaan vertailukohteeksi minun tapauksessa.
20
Joo, unohtui kirjoittaa, että sopeutus/asetusten nollaus tehtiin jo ekalla kerralla. Ja kuten JJambs:lla, tuntui kuin se olis hetkellisesti auttanut, mutta nopeasti ongelmat palasi. Mulla kyllä merkkiliike totesi ekalla kerralla, että vaihto kakkoselta kolmoselle oli hiukan töksähtävä, mutta kun mitään vikakoodeja ei ollut ja sopeutus tehtiin, niin päätettiin katsoa tilannetta. Tokalla kerralla sitten mainitsivat myös tuosta, että lähtö on hiukan töksähtävä (mutta ei mitenkään erityisesti nyt tuosta 2-3 tai 4-3 vaihdosta, vaikka se pahempi on). un mitään vikakoodeja ei oo, eikä pidemmässä ajossa kerätyssä datassakaan näkynyt tehtaan mukaan mitään outoa, niin hankala se on sanoa missä vika.

Tuota toiseen vastaavaan vertaamista mullekin nyt seuraavas ehdotettiin. Olisivat jo viimeksikin sen tehneet (pari viikkoa sitten), mutta kun ei ollut liikkeessä yhtään sellaista. Eikä kuulemma nytkään. Pitänee itsekin kysyä maahantuojalta.

Tuo toisenlaiseen autoon vertaaminen ei oikein käy. Tai siis mulle kyllä käy mainiosti ja Kodiaqin kanssa totesin heti ensi metreistä lähtien, että tässä on ihan eri vaihteisto (vaikka siis sama) kuin mulla. Niin pehmeästi se toimi. Mutta huoltoneuvoja vain väisteli sen toteamalla, että ei voi millään verrata kun on eri auto. Aikoinaan Multitronicin nykimiset kokeneena tiedän kyllä täsmälleen milloin vaihteisto toimii epänormaalisti.   
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi