Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Skoda / Fekician tyhjäkäynti
« Uusin viesti kirjoittanut fontzu tänään kello 06:57 »
Katsastus edessä ja Felicia -98 1.6 käy tyhjäkäyntiä noin 1100r/m lämpimänä.
Olisiko kaasuläppäkotelo likainen tai mikä sitte on ?
2
Jos tietotekniikka ei ole vahvin puolesi, niin ei minulla ei ole moderaattori oikeuksia ja tuota jargoania voimme jatkaa toisessa ketjussa, johon ilmeisesti sinä et kykene?

Ja jos vielä pari vuotta sitten myynnissä oleva FD-versio on sinun mielestäsi heikko hyödyltään, niin löydät varmaan LVI-AMMATTILAISENA nopeasti VTT:n tulokset uusimman mitsun välillä mitkä Scanoffice on maksanut, niin vertaillaan, kuinka paljon parempi uusi versio on ja voidaan porukalla nauraa? Sen jälkeen voimme miettiä käytänkö vanhan loppuun vai kannattaako sinun logiikallasi vaihtaa uuteen. Ainakin dissaat kovasti öljylämmityksen vaihtamista maalämmöksi, mutta ilmeiseti ILP:n uusiminen kolmen-viiden vuoden välein on sinun mielestäsi järkevää, vaikka kuoletusaika tuollaiselle on noin 5-7 vuoteen. Toki ymmärrän työnantajasi agendan miksi noin tulisi toimia. Kyllähän puhelinkin pitäisi vaihtaa kahden vuoden välein...

Mitä lämmittämiseen tulee, niin meinaatko ettei lämpö siirry tilasta toiseen. Toki jos käyttäjä on idiootti ja pitää huoneiden ovia kiinni kokoajan, niin mikäs siinä  ;D.

Vittu muttä sää oot tyhmä, ei ihme että kaikkien kanssa tuntuu sulla olevan kinaa.
Sulla muuttuu jatkuvasti asia ja kitiset, alkuun oli maalämpöpumppu, se vaihtui yhtäkkiä ilmalämpöpumppuun.
Hansolia kerroin paremmaksi kuin Mitsua, SUN mielestä puhuin jargonia ym ja haukuin sen lyttyyn.
Nyt vanhoja pumppuja moitein heikkotehoiseksi, SINÄ nyt 2v vanhaa pumppua esille ja katsomaan tuloksia että saa nauraa, oikeasti apukoulutasoa.
Öljylämmitys ollut siksi esimerkkinä kun sinä paljon tajuavana etä tajua mitään, yleensä sähkölämmitteisessä on sähköpatterit ja öljylämmitteisessä vesikiertoinen systeemi, näillä mentiin ennen.
Mistä nyt vielä sellaisen vedit että 3-5v välein olisi uusittava ilp?
Ja meillä on toisessa asunnossa ollut 10v ilp, ei ole ovia kiinni niin se lämpö ei kunnolla siirry useamman kulman taakse samassa kerroksessa, se huone missä on sisäyksikkö on kyllä sopivan lämmin , samoin eteinen, keittö jo viileämpi, samoin makkari ja pesuhuoneessa on oltava lämmöt päällä jo vaikka muualla ei tarvitse.
Samoin noi ketkä noita työkseen laittelee sanovat että useampi laite pitäisi olla että toimii kunnolla tuollaisissa tiloissa, Lvi ammattilainen , siitä en tiedä mutta alan töitä pitkään tehnyt
3
Tuo ”maalle” muuttaminen onkin nykyään ihan trendi. Viljellään vaikka porukalla peltoa ;)

 ;D ;D

Suomessakin voitaisiin alkaa käyttämään liitteen mukaisia kylttejä.4
Tuo ”maalle” muuttaminen onkin nykyään ihan trendi. Viljellään vaikka porukalla peltoa ;)
5

JA kyllä asun siten ettei mua pöly haittaa. Ei kotona eikä mökillä eikä tartte edes asua Lapissa (Myös Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa on paljon rauhallista seutua, jos Suomi on tuntematon paikka). Elämä on täynnä valintoja! Kuten se, että ajan talvet nastoilla ja välikelit kitkoilla!

Minä minä minä. Tämä on tullut seöväksi. Viestisi on jatkumoa "muuttakoot keuhkovammaiset maalle. Siellä on tilaa!" -viestille.

Minäkin asun paikassa, jossa ei pölyllä merkitystä ja koko perheellä ei mitään pöly astma... ongelmia. Tunnen silti empatiaa esim. kollegan kahta astmaa sairastavaa lasta kohtaan. Heille muutto ei ihan yksinkertainen asia. Päiväkotiryhmässäkin on ainakin 2 lasta, jotka kärsivät pölystä. Toinen joutuu olemaan välissä rattaissa hengitysongelmien vuoksi.

6
Mitä tulee taas ketjussa aiemmin esitettyyn väitteeseen 'Jos tien pohja on hyvä, ei siihen painaumia tule raskaasta kalustostakaan.'
.. niin tuohan ei pidä paikkaansa. Asfaltin pinta transformoituu pelkän painon vaikutuksesta. Voimakkainta painuminen on uudella asfalttipinnalla, kunnes tien pinta on ajouran kohdalta tiivistynyt kantavammaksi.. ja samalla siihen on tullut ura.

Toinen raskaamman kaluston lisähaitta tulee esiin, kun tien pinta on märkä. Kun vesi pakenee renkaan alta, niin se virtausnopeus on hyvin suuri. Nämä vesisuihkut syövät asfaltin pintaa. Sama ilmiö tietty muillakin autoilla, mutta ei niin voimakkaana.
Tuo huuhteluvaikutus on pahinta nimenomaan paljon liikennöidyillä vahvasti suolatuilla teillä, joissa nastat edesauttaa tavaran irtoamista tiestä. Eli paine asfaltin rakosiin ja imu perään on hyvin vahva kuormittaja tien pintaa kohtaan. Tottakai raskas kalusto mankeloi tietä, en sitä kiellä. Tarkoitin lähinnä sitä, että tien pohja hyvin tehtynä ei anna paljoa myöden raskaan kaluston alla liittyen tuohon "puskuvoimaan".
7
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: Esp ja abs syttyy 2500rpm, tehot hukassa
« Uusin viesti kirjoittanut vsakinpera eilen kello 22:54 »
Turbon ahtopuolen ja imusarjan välillä vuoto ???

Katsele kumiputkista palkeenkieliä tai halkeamia. Välijäähdytin noissa myös usein vuotaa. Se vika tosin tulee esiin pikkuhiljaa.

kiitos, pitää tutkia.
8
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: Esp ja abs syttyy 2500rpm, tehot hukassa
« Uusin viesti kirjoittanut vsakinpera eilen kello 22:53 »
Ei ne näy halpiksilla, pitää olla rosstech tai vcds. Moneen kertaa areenalla todettu asia.  :o

juu, eka viesti tänne ja eka vw ja ehkä vika myös
9
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: Esp ja abs syttyy 2500rpm, tehot hukassa
« Uusin viesti kirjoittanut vsakinpera eilen kello 22:51 »
http://www.vagarena.fi/index.php?board=54.0
Tuolta pääset alkuun. Joko huhuilet apua taikka etsit jonkun joka asuu lähimpänä kyseisen laitteen kanssa.


Kiitos
10
Hieno asenne Karpalla muita kohtaan. Minä minä minä asenne  on toki tullut seväksi. Mitä jos naapurit käy urakalla paskantamassa pihallesi ja naapurit sanoo että muuta Karppa Lappiin, siellä ei ole naapureita?

--
Nastarenkaiden perustelu turvallisuudella ontuu nykyään todella pahasti.
1) Nastarenkailla varustetuilla autoille sattuu moninkertaisesti enenemmän ajosuoritetta kohden onnettomuuksia
2) nastarenkaat nopeuttavat teiden urautumista vaarallisiksi.
3) nastarenkaat lisäävät liikenteen aiheuttamia terveydelle haitallisia pölyhaittoja.

Stadissa yrittävät kieltää, jopa lämmittämisen puulla. Onko vika infrassa vai käyttäjissä?

JA kyllä asun siten ettei mua pöly haittaa. Ei kotona eikä mökillä eikä tartte edes asua Lapissa (Myös Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa on paljon rauhallista seutua, jos Suomi on tuntematon paikka). Elämä on täynnä valintoja! Kuten se, että ajan talvet nastoilla ja välikelit kitkoilla!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy