Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Moottori ja voimansiirto / Vs: 1,9 tdi golfin moottorihäiriövalo syttyy toistuvasti
« Uusin viesti kirjoittanut Sepittäjä tänään kello 06:00 »
Eikös se olis somaa, jos ne siellä merkkihuollossa vaihtaisivat vain sen osan, joka on rikki,eikä puolta autoa ????? Ei se taida aina kovin paljon enempää osata ( eikä viitsiä) se merkkihuolto kuin tarkka harrastelija ?????

Taas tässä mun tapauksessa ei ole " ekana" kyse kustannuksista, vaan vikatilanteen hallitsemisesta ja oikean tiedon saamisesta. Kun itse työt tekee, niin eipä siitä juuri työstä laskua taida tulla.
Olispa mulla huono tuuri jos uusi alkuperäislaatuinen ahdin olis 10000 km ajossa jo hajonnut ja pitäis alkaa uutta hommaileen........ Mutta eihän näistä näköjään tiedä........ Alipaineletkuthan ei ole kustannuserä eikä 75 maltaita maksa......... Kun vaan tietäs,että missä se vikapaikka piilee ??????
Mutta toisaalta, mikäs tässä ,ajellaan menemään,kun mitään ylimääräisiä valoja ei näy ja autolla tuntuu olevan kovat menohalut jopa traileri perässä..........
2
Q5 8R (10-) / Q5 TFSI e quattro
« Uusin viesti kirjoittanut Tonttu66 tänään kello 05:38 »
Plug-n hybridiä melko järkihintaan (67 t€)  tarjolla, onko kukaan kysellyt toimitusaikaa?

https://www.audi.fi/fi/web/fi/models/q5/q5-tfsi-e.html
3
Octavia II (04-13) / Vs: Olisiko lainata kampiakselin stefan työkalua T10134?
« Uusin viesti kirjoittanut Oktaavi tänään kello 02:00 »
Minä käyn huomenillalla tuon tutun korjaajan luona, niin voin kysäistä tuota työkalua. Varmasti lainaa korvausta ja panttia vastaan, minähän tuon työkalun sille hommasin. Mutta ei kerkeä kyllä millään perjantaiksi sinne, ellet tule itse hakemaan Siilinjärvi-Kuopio akselilta.
4
Yleinen VAG-keskustelu / Polo nykii ja ei kiihdy
« Uusin viesti kirjoittanut Polo07 tänään kello 00:45 »
Mikä voisi olla vikana 07 vuoden 1.4 poolossa. Moottorin vikavalo alkoi palaa pari viikkoa sitten. Auto nykii ja hytkyi. Vikakoodin lukia antoi ensin syyksi kolmannen puolan. Puola vaihdettiin, nykiminen jatkui jonka jälkeen lukija antoi viaksi lambda anturin. Lambda-anturin. No lambda vaihdettiin ja nykiminen jatkui. Sen jälkeen vaihtoon meni sytytystulpat joista kolmannen puolan alta oleva tulppa musta ja nokinen. Puolan vaihto auttoi 20km jonka jälkeen nykiminen jatkui ajaessa ja pienen ajon jälkeen auto ei enää kiihdy. Ilmansuodatin vaihtoon ja tankkiin puhdistusaineet. Edelleen sama vika vikavalo palaa. Moottorin käynnistäessä pientä nykimistä ja hetken ajon jälkeen auto ei enää kiihdy. Huomenna puristuspaineiden mittaus. Muilla vastaavia kokemuksia? Missä voisi olla vika? Mikä mahdollisesti nokesi kolmannen tulpan? Sen alla vika?
5
Octavia II (04-13) / Vs: Olisiko lainata kampiakselin stefan työkalua T10134?
« Uusin viesti kirjoittanut stpelton eilen kello 23:10 »
Harmi homma, ehjänä olisin palauttanut. Mutta kun tarve olisi niin nopeasti..

Joka jätkältähän tuollainen löytyy ;D

Ongelma on vaan se, että nyt se on 200km päässä kotona Kauniaisissa ja sinne on tarkoitus mennä käymään vasta viikon päästä.

Satasen pantti, josta palautan 80€ miinus mahdolliset postituskulut kun työkalu on palautettu ehjänä takaisin.
[/quote]
6
Skoda / Vs: uusi skoda scala
« Uusin viesti kirjoittanut Popo eilen kello 22:56 »
Autokeskuksen myyjän mukaan näitä on tilailtu jo näkemättä, mikä lienee vakiintunut "maan tapa". Kyseiset autoilijat eivät liene vagarenan kohderyhmää? Oma topic olisi toki kiva kovasti hehkutetulle mallille paikallaan, kun kesän aikana ensimmäisiä luovutetaan.

Itseltä jää kyllä ainakin seuraavassa autonvaihdossa Scala väliin. Tavaratila ei ihan kuitenkaan muodoltaan vastaa tarpeita (tilava takapenkki ei niin ratkaiseva) ja vaihtohyvitys kohta poistuvaan III Octaviaan on parempi...

7
Octavia II (04-13) / Vs: Olisiko lainata kampiakselin stefan työkalua T10134?
« Uusin viesti kirjoittanut stpelton eilen kello 22:43 »
Ok, no eipä sille sitten mitään voi.
8
Octavia II (04-13) / Vs: Olisiko lainata kampiakselin stefan työkalua T10134?
« Uusin viesti kirjoittanut Larmatin eilen kello 22:39 »
En pysty lähettämään kun on työpaikan omaisuutta mutta jos oisit ollut tässä maisemissa niin olisin tuonut sen iltasella.
9
Karoq (17-) / Vs: Vikoja Karoqissa?
« Uusin viesti kirjoittanut Kaltsu75 eilen kello 22:05 »
en tiennytkään että autoon sai pelkän navigaattorin vai tuleeko sun tom tomin mukana kaiutin setti ja subbarit.

tolla 50EUR TomTomilla ei kyllä tee yhtään mitään parempi käyttää käynnykkää vähän ladukkaat navit sitten maksaakisen siinä 500EUR kieppeillä... sen 50EUR navin aukkukin kestää noin 30min navigoiti moodissa ennenkuin sitä pitää ladata ja se kuumentuu tulikuumaksi

Itsellä 100e TomTom, eihän se mikään huippu ole, mutta hintaansa nähden ihan ok. Ei tullut mieleenkään maksaa 600e lisähintaa Amundsenista ja Skodan navista. Kyllä se akku sen pari tuntia kestää, jos sulla on joku kestänyt vain 30min niin siinä on jotain vikaa. Ja piuhan päässähän toi navi on koko ajan, eli virtaa tulee koko ajan. Eli sinänsä ihan sama vaikka ei akku paljoa kestäisikään.
10
Octavia II (04-13) / Vs: Olisiko lainata kampiakselin stefan työkalua T10134?
« Uusin viesti kirjoittanut stpelton eilen kello 22:04 »
Terve!

Olisipa hieno homma! Jyväskylässä tarvitaan. Voisitko laittaa Matkahuoltoon niin tulisi mahdollisimman pian? Maksan kyllä lähetyskulut. Mitä sovitaan vuokraksi, auto on kaverin tallissa levällään, se pitäisi saada sieltä pian liikkeelle. Jos se olisi perjantaina täällä, niin olisi todella hieno homma!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy