Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vanteet ja renkaat / Vs: 1001 Renkaat
« Uusin viesti kirjoittanut Flat tänään kello 07:02 »
. Ja nykyään Viro on se paikka mistä kandee tilata. Usein ilman kuluja, tai halvemmalla kuin suomesta.

Mitäs paikkaa suosittelette ? Pitäisi jotkin talvigummit hommata. 1001:sta on renkaita ongelmitta tullut tilattua useita settejä, mutta valikoima kunnon kitkarenkaissa siellä on hieman kapoinen.

Mulla menee tilaamiseen 2 minuuttia ja en jaksa pyöriä kivijaloissa kyselemässä yhtään mitään.
 Kumit, tai koko setti tulee ovelle ilman perseen nostamista sohvalta, tai suoraan asennuspisteeseen, niin halutessaan.

Tästä minäkin pidän, miksi asioita pitäisi tehdä vaikeata jos sen voi helpollakin hoitaa.  Harmi sinänsä että nettikaupoilla vain päätyy aina jonnekin muualle kuin suomeen, hintaerot alkavat olemaan sen verran isoja 18"/19" koossa , että ei oma kantti kestä tilata suomesta.Mutta jos hintaero siedettävä, ilman muuta suomesta.
2
Ibiza Mk5 (17-) / Vs: Seat Ibiza MK5 chat
« Uusin viesti kirjoittanut b1mpo tänään kello 06:56 »
3
A4 B9 (14-) / Vs: A4 B9
« Uusin viesti kirjoittanut Flat tänään kello 06:49 »
näköjään hinnastoon on ilmestynyt myös uutena etuvetodiesel  30 TDI 100 kW S tronic

https://www.audi.fi/fi/web/fi/models/layer/hinnat/a4.html
4
A4 B9 (14-) / Vs: A4 B9
« Uusin viesti kirjoittanut Flat tänään kello 06:35 »
5
Passat B7 (11-14) / Vs: Jäykkä kytkinpoljin.
« Uusin viesti kirjoittanut Sokka tänään kello 01:27 »
Jos jotain positiivista pitäisi tästä 1.6tdi:stä sanoa, se olisi kytkin. Kevyt käyttää ja toimii hyvin.
6
Alusta, vanteet ja renkaat / Vs: Madallukset ja säädettävät alustat
« Uusin viesti kirjoittanut JKK tänään kello 01:14 »
Millaset iskarit toho olis käypäset että ajettavuus vähän paranisi? Ei nyt mitään rataominaisuuksia haeta vaan vähän pehmeempää menoa nykyiseen :)

Voi olla että ei ole enää kysyjälleen ajankohtainen, mutta Koni FSD, eli nykyään tunnetaan nimellä Koni Special Active. Parasta mitä rahalla saa jos haluaa suomen teille sopivat iskarit jotka ovat mukavat ja samalla jämäkät. Kymmenkunta settiä olen asennellut noita ja koskaan ei ole tuottanut pettymystä. Enkä ole mistään vielä lukenut yhtään negatiivista kommenttia noista.
7
Audi / Vs: Audi Airport Center teki asiakkaan Audi Q7 E-tronilla 200 kilometrin testiajon!
« Uusin viesti kirjoittanut ile tänään kello 00:22 »
K-Auton toiminta on käynyt yhä härskimmäksi. Huoltojen hinnat ovat nousseet todella rajusti viime vuosina. Onneksi tuon Iltasanomien (Suomen suurin media) jutun on lukenut sadat tuhannet ihmiset ja pyrkivät jatkossa välttämään Audi Centerin palveluita.
https://www.is.fi/autot/art-2000006210037.html

Olisiko mitään parempaa dataa huoltojen hintojen rajusta noususta? Ainut mikä ottanut silmään on öljyn litrahinnan tasainen nousu. En kyllä sitäkään rajuna pitänyt ja aikalailla sama hintalappu on ollut normihuolloissa pitkään.

Suomenojan AC taisi tulla 15v sitten ja siitä asti ollut marmorin asiakkaana. Itse en kyllä tämän tapauksen vuoksi vaihda huoltoa ja käytän jatkossakin AC Airportia. Ainut ryppy suhteeseen tuli 2010 VWn puolella naapuritalon korikorjaamossa, kun kuukauden ikäiseen, punaiseen B8iin tuli paku perään ja vaikka kuinka väänsin niin eivät suostuneet uutta puskuria pistämään vaan vanha maalattiin. Kovin yritin etsiä sanottavaa korjauksen jälkeen, mutta ei niin ei. Silti ärsytti.
8
Näyttää noita K-auton takatukkia nyt täällä kirjoittelevan, puolustelemassa moraalitonta toimintaansa. Vituttaako, kuuntelen?:)


Oikei eli nyt mielikuvituksesi rajat tulivat vastaan ja jouduit turvautumaan tähän. Tämähän oli vain ajan kysymys. Ainahan ne, joiden argumentit eivät kanna, ovat alkaneet hokemaan jotain yhtä hölmöä automyyjistä. Se tässä nyt on vähän hämmentävää, että sinä kirjoitat tuollaista, mutta toinen rutinoitunut salaliittoteoreetikko kertoo, että automyyjillä ei ole varaa ostaa edes jotain Seatia. Kumpaako teistä pitäisi nyt uskoa?
9
Ibiza Mk5 (17-) / Vs: Seat Ibiza MK5 chat
« Uusin viesti kirjoittanut Seatisti84 tänään kello 00:13 »
Tuohon viestiin tuolla sivulla 12 viitaten. Soittelin tänään Käyttöautoon ja kyselin mitä tuo perusmallin takahelma maksaa takapuskuriin ja sain hinnan 112,5€ ja kuulemma Ruotsista löytyy varastosta sitä.

Kovasti himottais tommonen Ragazzon tuplaulostulo takapönttö ja sit etuänkkärin poistoputki. Ei varmaan tuo hiilikuitu putkenpäillä kuitenkaan mutta se ei pyöristetyillä putkenpään reunoilla oleva  8) Löysin paikan mistä sen sais postien kans n. 620€:llä pelkän takapöntön.

https://shop.bastuck2.de/index.php?cat=500000&hg=500170&hg2=500170100 löysin tommoisen putkiston ibizaan mut mistään ei näy miten saa tilattua 🧐🤔
10
Ibiza Mk5 (17-) / Vs: Seat Ibiza MK5 chat
« Uusin viesti kirjoittanut Seatisti84 tänään kello 00:11 »
Seatisti84:Mitkä vanteet hommasit? Minkä näköinen setti?
Satuitko punnitsemaan vanhan 17" setin tai uutta 16"
Mitä meinaat tehdä 17" setillä? Voisin olla kiinnostunut😁

Otan huomenna kuvaa niistä 😎💪 painoa en mitannut mut luulen että noi 16 on kevyemmät 🤔 17 tuumaset meni vaihdossa ku tuli noi 16 tuumaset :D sori :D
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy