Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Passat B7 (11-14) / Vs: Missä vika Hehkun valo vilkkuu?
« Uusin viesti kirjoittanut Joker-1979 tänään kello 17:40 »
Marmorin vastaus: EGR:ään viittaava vika. (kertokaa jotain uutta..)

Eivät ehtineet sen kummemmin muuta tehdä kuin katsoa vikakoodit. Ensi viikolle varattu aika "EGR-testiin", jossa sitten selvitellään onko vika todellakin siinä.

Pisteet kuitenkin huoltoneuvojalle joka asiallisesti kertoi että tekevät asiasta tehtaalle tiketin, ja katotaan sitten tulevatko (mahdollisesti) vastaan.

Hieman tuota epäilen. Ostin auton samalta marmorilta keväällä käytettynä, ja huollettu ties missä ennen sitä. EGR:ä vaihdettu kertaalleen jo kolme vuotta sitten (100tkm) Autoasi liikkeessä.

Aikaa tässä nyt menee, eikä siis takuuta että kukaan korvaa mitään. Pikkasen sellainen kutina että jos kuitenkin tilaisi Saksasta tuon osan, ja teettäisi vaihdon jossain muualla..?

Ajallisesti, paljonko menee aikaa tuon EGR:än vaidossa?
2
Passat B7 (11-14) / Vs: Passat B7 polttimotyypit
« Uusin viesti kirjoittanut Marko1478 tänään kello 17:31 »
Pitäisi vaihtaa xenonpolttimot uusiin 2.0TDI passatissa mutta jeesatkaas nyt kokeneemmat. Kuinka olette saaneet nuo vaihdettua ilman umpion liikuttamista? Umpion takakannessa on nuo rautaklipsit jotka pitää ensin avata mutta se ulommainen klipsi on aivan järkyttävän tiukalla ettei se sormivoimin edes irronnut enkä sitä varmaan saisi edes vedettyä takaisin. Muutenkin nuo kansien paikat ovat niin ahtaissa väleissä että onnistuuko edes koko homma?
3
Hifi ja multimedia / Vs: RNS-315 factory EQ pois?
« Uusin viesti kirjoittanut Tos® tänään kello 17:20 »
Kiinan piuhaa käytetty?
Kai otit auto scan tiedot talteen ennen muutoksia?

Varmaankin faderi katoaa, jos koodaa takaämyrit pois

Omassa ainakin auttoi heti.
4
Leon 5F (12–) / Vs: Leon 5F Madallusjouset (H&R, Eibach...)
« Uusin viesti kirjoittanut sambolo tänään kello 16:54 »
Tossa mun vanhassa leonissa oli sportlinet ja vakioiskarit vielä karvan alle 200tkm ajettuna kunnossa. Jos hajoaa niin uutta tilalle. En sitten tiedä oliko vanhan liiton äfärrässä joteki paremmat iskarit kun vakiona sport alusta. Nykyne madallus ois tulossa comforttiin.
5
A4 B9 (14-) / Vs: Rengasmelu
« Uusin viesti kirjoittanut Sulkanek tänään kello 16:49 »
Onkos porukalla kokemusta keski-Euroopan kitkoista Suomen kesässä?
6
Leon 5F (12–) / Vs: Leon 5F Madallusjouset (H&R, Eibach...)
« Uusin viesti kirjoittanut sakal83 tänään kello 16:43 »
Täällä puhuttiin että ei ole sportlineä jäykälle akselille mutta autodocci tarjoaa semmoista! Sehän se pitäis sit olla, madallus 45-40.
HB:hen näemmä saa, ST mallin ei ollut tarjolla ainakaan tuossa viime keväänä.
Se, että kuinka kannattavaa on ne laittaa vakio iskareiden rinnalle, on asia erikseen  ;)
7
Octavia II (04-13) / Vs: Kaksoismassavp oireet ja kestävyys
« Uusin viesti kirjoittanut rawpower tänään kello 16:41 »
Moi,

Kilometrit unohtui mainita. Ne ovat siis 235tkm. Eli siis tuo jumputus mikä alkaa kun kytkintä painaa ja kytkinpohjassa on normaalia? Mitään kalinaa rahinaa tai kolinaahan tuosta ei kuulu. Ainut oire on siis "tutina" tyhjäkäynnillä joka tuntuu takapuolessa kun istuu.Kestää noin 2-3min kun kone lämpiää jolloin häviää. Lämpimällä koneella ei tutise. NYt tuossa videolla rouva sanoi, ettei tuntunut mitään..

Kytkin ei luista millään vaihteella ja isolla vaihteella kiihdyttäessä ei täristä.
8
Octavia II (04-13) / Vs: Kaksoismassavp oireet ja kestävyys
« Uusin viesti kirjoittanut Ipe96 tänään kello 16:38 »
Morjens,

Tuli ostettua 2 viikkoa sitten tuommoinen Skoda RS 2.0 tdi 2010 manuaalilla. Auto toiminut hyvin. Nyt huomasin, että kylmänä kun käynnistää niin auto hieman hytkyy/vatkaa. Välillä häviää sit taas muutaman kerran hytkyy ja häviää. Moottori käy tasaisesti kuten lämpimänäkin. Kuitenkin tuo hytkyminen tuntuu kun istuu kuskin penkillä.

Aloin epäilemään kaksoismassaa. Käytin autoo pajalla ja lämpimänä ei oikein huomanneet mitään kommentti oli, että ehkä mahdollinen alkava kaksoismassa ääni. No vein sitten vielä yön yli auton pajalle ja kylmäkäynnistivät ja totesivat, että kaksoismassahan siellä ääntää.

Mitään kolinaa eikä kilinää siis kuulu. Kun kytkintä painaa niin keskivaiheilla ääni muuttuu jak un kytkin pohjassa niin alkaa semmoinen "jumputus" Laitan tähän nyt videon tyhjäkäynnistä niin voitte antaa kommenttia kannattaako nyt laittaa kaksoismassa ja kytkinpaketti vaihtoon vai onko vielä lievät oireet?

https://www.youtube.com/watch?v=5vG1VPxCBiE

Oma -09 rs tdi dsg hytkyy kylmänä myös mutta mulla on vaihettu kaksoismassa, kytkin ja mekatroniikka..en tiedä mistä tuo hytkyminen johtuu sitten :-\ 2.11 tulee uus vaihteisto mut tuskin tuohon hytkymiseen vaikuttaa mitenkään.
9
VCDS (VAGCOM) / Vs: Superbin koodailua
« Uusin viesti kirjoittanut tuomora tänään kello 16:33 »

Anyway, minulle riittää Low Line kun näkee taakse maiseman ja vetokoukun kun ottaa peräkärryn perään  :).

Tässä on 2016- > Superb ohjekirja suomeksi .
https://carmanuals2.com/get/skoda-superb-2016-omistajan-kasikirja-83662  :)
10
Leon 5F (12–) / Vs: Leon 5F Madallusjouset (H&R, Eibach...)
« Uusin viesti kirjoittanut sambolo tänään kello 16:27 »
Täällä puhuttiin että ei ole sportlineä jäykälle akselille mutta autodocci tarjoaa semmoista! Sehän se pitäis sit olla, madallus 45-40.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi