Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Mii / Vs: Mii electric
« Uusin viesti kirjoittanut Zarhan tänään kello 09:16 »
No, eipä enää klonksahtanut kun tuossa liikkeelle lähti. Eli kaipa putsaus auttoi. Pitää seurata tilannetta.
2
Elektroniikka / Vs: Obdeleven
« Uusin viesti kirjoittanut Mikey tänään kello 08:51 »
Mulla on tuossa Golf 7 dieselillä. Autohan on long life -versio, mutta se kuitenkin vuosittain tammikuussa naukuu öljynvaihtoa. Ilmeisesti siis auto on koodattu kiinteälle huoltovälille.

Miten sen saa koodattua joustavalle LL -huoltovälille?
3
Octavia II (04-13) / Vs: Moottorin lämpötila ei pysy mittarin mukaan 90 asteessa
« Uusin viesti kirjoittanut TDiih tänään kello 08:50 »
DSG:n termari on tietääkseni vain 6-vaihteisessa automaattilootassa (märkäkytkin). Huollossa ovat usein autuaan tietämättömiä koko termarin olemassaolosta ::)

1K0121113A saattaisi olla osan numero.

Eikä tätäkään ole kaikissa, mm. omassa -07 BKD:ssä ei ollut.
4
Niin Eloapinatkin jättävät. Toteavat vain "Ei heidän tehtävä ole keksiä noita ratkaisuita, vaan tiede on sitä varten".
Ei eloapinoiden motiivi ole ympäristö, se on vaan sopiva keppihevonen...
5
Jännä vaan, että Carlos jätti taas keinot mainitsematta.
Ei tee hyvää sekään vaihtoehto tuolle firmalle, siis että autolla ajamista vähennetään tarvittava määrä päästövähennysten saavuttamiseksi. Se taitaa kuitenkin olla se todellinen toinen vaihtoehto.
6
Elektroniikka / Vs: Obdeleven
« Uusin viesti kirjoittanut Daatta tänään kello 08:20 »
^Pro version/lisenssin tarvitsee koodailuun. Lisenssit aktivoituivat minulla tunnuksen luomisen yhteydessä, en tiedä miten nuo on siirrettävissä kolmannelle osapuolelle. Eli jos myynnissä on pelkkä dongle niin sillä ei vielä hirveästi tee. Donglestakin on kahta versiota, uutta ja sitä vanhaa liikkeellä.
7
Octavia II (04-13) / Vs: Moottorin lämpötila ei pysy mittarin mukaan 90 asteessa
« Uusin viesti kirjoittanut M_M tänään kello 08:13 »
Samanlaista ongelmaa 2012 scout dsg6 tdi:ssä. ... Onkohan tässäkin autossa siis dsg termari?

Mun tietämyksen mukaan jokaisessa DSG6-lootassa on öljynjäähdytin ja sen linjassa on termostaatti. Tuntuu kyllä olevan kovin salainen, ei sitä tahdo löytyä mistään manuaaleista eikä merkkihuollossakaan aina tiedetä sen olemassaolosta. Ohessa liitteenä kuva 2.0TDI EA189 Gen II jäähdytyskierrosta, johon kyseinen kikkare on muistettu piirtää (nro 7).


8
A6 C6 (05-) / Vs: A6 vm 2004 pyyhkimet sekoilee
« Uusin viesti kirjoittanut Tony.s tänään kello 07:40 »
Joo pitää kokeilla relettä . Mutta nyt muutama päivä sitten kuskin puolen kartanlukuvalo sytty omia aikojaan mutta sammui kun painoi napista . No eilen kokeilin sitä valoa sytyttää mutta ei syttynyt. No tänä aamuna kunhan vaan töihin ajaessa remppasin pyyhkjöiden viikseä ja annoin olla noin vartin tihkuasennossa niin pyyhkijät kävivät siinä tihkuasennossa omia aikojaan ihan kaikki nopeudet  läpi jopa 2 ja 1 asennon plus nämä tihkunopeudet. Kaiken lisäksi se sama kartanlukuvalo katossa alkoi palamaan omia aikojaan ja sammui taas napista .

Mietin vain kun naapurilla oli tuossa syksyllä -01 A4 jossa ajovalot ja pyyhkijät sekoilivat ihan täysillä . Yhtenä aamuna ei toiminu pyyhkijät seuraavana aamuna ehkä valot ei toimineet .  Syyksi paljastui joku boxi en koskaan kuullut mikä sen boxin oikea nimi oli mutta naspuri kutsui sitä mukavuusboxiksi ja oli jostai purkaamolta hommannu vissii satasella sen ja ongelmat oli loppunu.

Mietin vain että onko a6:ssa samanlainen boxi ja jos on niin mikäköhän se oikealla nimellä on ja missä se sijaitsee ?
9
Octavia II (04-13) / Vs: Moottorin lämpötila ei pysy mittarin mukaan 90 asteessa
« Uusin viesti kirjoittanut E-mies tänään kello 07:23 »
Samanlaista ongelmaa 2012 scout dsg6 tdi:ssä. 20 pakkasta, ylä- ja alamaski suojattu. Lämmöt nousee hitaasti ja heiluu viisarin mukaan 60-80 välillä. Webasto on ja toimii, lämmittää automaattisesti kylmää konetta. VCDS vahvistaa havainnon. Kyllä kai näin lämpimällä pitäisi pysyä normaalissa käyntilämmössä. Olikohan ohje niin että jos moottorin termari jumittaa ja vuotaa jäähdyttimelle liian kylmänä niin jäähdyttimelle menevä letku lämpiää ennen aikojaan. Onkohan tässäkin autossa siis dsg termari? Vikakoodeja ei ole.
10
Elektroniikka / Vs: Obdeleven
« Uusin viesti kirjoittanut MikHei tänään kello 07:09 »
Moro poijjaat!
En tiedä juuri mitään OBDelevenistä saatika itse en ole koskaan itse autoja muillakaan systeemeillä koodannut, niin vähän apuja kaipaan. Olisin tilaamassa Androidille yksityishenkilöltä Suomesta 56€ hintaan avaamatonta OBDeleven pakettia. Pitääkö mun ottaa jotain huomioon ennen kuin ostan? Erillaisia lisenssejä ym? Uusi auto tulee kohta ja Seat Leon 2022 pirssin koodailuun tuo tulisi. Onko turvallista tilata ja pystyyhän sillä koodaan tuota autoa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla