Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kun tuuli tyyntyy, hiilellä esim. 900g/kWh => 148,5g CO2/km + akkujen CO2. Kunnon pihistelijähän voi jo päästä tuon alle fossiilisella polttoaineella, toki sähkölläkin voi ajella vähemmällä kuin 15kWh.
Todellisuudessahan Saksassa tuulettomina aikoina puolet sähköstä tehdään muusta kuin hiilestä, eikä fossiilisella ajavalla silloinkaan ole mitään jakoa tässä kisassa. Sähköä tehdään esimerkiksi vesivoimalla, uraanista, biomassasta ja kaasusta. Jos sattuu tuulettomana hetkenä vielä paistamaan aurinko, niin hiili jää selvästi vähemmistöön.
2
Moottori ja voimansiirto / Vs: 1.5 TSI
« Uusin viesti kirjoittanut VerttiPertti tänään kello 22:25 »
Manuaali peli meillä. Oli pakko tänään käydä myyjän pakeilla ja hän hyppäsi rattiin myös. Hän meinasi myös, että tehoja puuttuu. Ei lähtenyt niin kuin ajattelisi lähtevän. Vertasi sitä enemmänkin 1-litraiseen. Huoltoon aika ja katsotaan onko jokin pielessä vai vai..
3
Tuossa yllä tulikin jo vastausta takaisinmaksuaikaan. Suurimman hyödyn saa jos käyttää sähkön itse ettei tarvisi myydessä maksaa sähköverkon siirtomaksuja.
Kesällä se ongelma ettei sähköautolla pysty kaikkea sähköä kuluttamaan lataamalla, varsinkin jos käy päivät töissä ja auto on muualla, mutta kesä-heinäkuu yleensä ollaan lomilla.

EI järjen hiventäkään myydä sähköä senteillä takaisin verkkoon; tämän totesi jo tarjouksen tekijäkin.  :(
Mutta pmaan suureen lämpövaraajaan energian tallentaminen, siinä voi olla olla ideaa.  ;)

OT: Maalämpö on min. 20k€ hankinta, itse pidän ILP + varaava takka + (sopivan hintaiset) halot paljon edullisempana ja toimintavarmempana.
4
Passat 3C (05–10) / Vs: Passat 3c lukitus ei avaudu avaimella
« Uusin viesti kirjoittanut Matts tänään kello 22:13 »
Juuri viime viikolla irroitin kuskin oven lukkopesän voitelua varten, samalla testasin, että lukko aukeaa mekaanisella avaimella mutta ei avaa muita ovia. Lukkopesä oli jähmeä eikä alkuu meinannut kääntyä tarpeeksi jotta itse mekaaninen lukkokin olisi avautunut.
5
Superb III (15-) / Vs: Millä bensalla ajatte?
« Uusin viesti kirjoittanut tapanixxx tänään kello 22:10 »
Ajan dieselillä 😀😀
6
Golf VI (08–13) / Vs: ESP-off
« Uusin viesti kirjoittanut pekii tänään kello 21:57 »
Ei ole tullut, mutta mikä ABS-yksikkö Passatissa?
7
Leon 5F (12–) / Vs: Seat Leon 5F Facelift
« Uusin viesti kirjoittanut jukkanen tänään kello 21:45 »
Minäkin arvostaisin farkussa suurempaa tavaratilaa. Onhan se myös vähän outoa että saman kokoluokan vanhanajan viistoperissäkin saattoi olla enemmän tilaa.
8
Passat 3C (05–10) / Vs: Pakuksi rekisteröinti
« Uusin viesti kirjoittanut Matts tänään kello 21:40 »
Pari viikkoa sitten oman 2008:n katsastin pakuksi. Otin penkit pois ja laitoin pultinreikiin silikonikalvot, hyvin kelpasi katsastajalle. Teen selkänojan paikalle vanerilevyn jonka voi käätää pystyyn tai alas miten haluaa, lattia tulee tasaiseksi.
Äänieristin samalla kaikki paikat lattiasta kattoon. Lämmityslaitteen läppämoottorit vaihdon samalla kun oli penkit poissa niin sai makailla lattialla.
9
Golf VI (08–13) / Vs: ESP-off
« Uusin viesti kirjoittanut Porttimies tänään kello 21:01 »
Onko tähän mitään selvyyksiä tullut, 2011vm b7 passatti pitäis kans saada talveksi ohjelmoitua siihenmalliin että saa kaikki kytkettyä pois päältä :o
10
Leon 5F (12–) / Vs: Seat Leon 5F Facelift
« Uusin viesti kirjoittanut Ukko tänään kello 21:01 »
Yhdelle henkilölle Seat Leon ST on ihan sopivan kokoinen, golfbagi mahtuu tavaratilaan poikittain. Toki naisia tulee joskus kyyditettyä, mutta siinäpä se. ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 10Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi