Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ulkopinnat / Vs: Vahaus
« Uusin viesti kirjoittanut ConD tänään kello 08:00 »
Mitä ihmettä on muuten lentoruoste?

Piti ihan pari minuuttia käyttää ajatuksentasolla kysymykseesi. Lentoruosteen lähteet minulle on selvillä jokseenkin hyvin mutta miten tuon tiivistäisi...

Ehkä tämän linkin takaa varsinaisen sanan "lentoruoste" kuvauksen lähtisin muodostamaan päähäni: http://www.glasurit.org/fi/kipinoeinti-ja-teollisuuspoely-lentoruoste

Eli minun käsityksen mukaan lentoruoste on teollisuudesta, liikenteestä, teräksen työstöstä ym. syntyvää hienojakoista (epäpuhdasta) teräspölyä, mikä sitten ilman mukana kulkeutuu ja lasketutuu tai muuten pääsee asettumaan pinnalle alkaen ruostumaan itse ja syövyttäen jopa alla olevaa pintaa, esim. autoissa lakka- ja maalipintaa. Poisto olisi jopa erittäin suositeltavaa ennen kuin suojaavat lakka- ja maalikerrokset syöpyvät puhki.
2
Leon 5F (12–) / Vs: Leon 1,0 ST ehkä järkevin auto hinta-laatusuhteeltaan
« Uusin viesti kirjoittanut JJambs tänään kello 07:20 »
Minullakin oli sama auto 140hv 1.4:sella aiemmin ja sillä pääsi samoihin lukemiin, kun mitä nyt tuolla litraisella. Nyt range on viimeisen ~100km näyttänyt hievahtamatta 800km. Ajetaan pari tankillista ja katsellaan.
3
A4 B8 (07–) / Vs: Apr - Onko hintansa väärtti?
« Uusin viesti kirjoittanut Jultsu tänään kello 05:11 »
Taitaa olla vähän liian uusi auto tuohon diy-kötöstelyyn kengännauhabudjetilla, ellet sitten halua sijoittaa sitä paria tonnia aitoon fläshäystyökaluun niiden 20e kiinapiraattien sijasta.
4
Transporter T5 (03-) / Vs: t5 esp merkkivalo palaa
« Uusin viesti kirjoittanut Hervo12 tänään kello 02:34 »
Sulakkeet tarkistettu. Ei ollut palaneita. Mistäs sitten voisi etsiä vikaa?
5
Ulkopinnat / Vs: Vahaus
« Uusin viesti kirjoittanut sambolo tänään kello 00:53 »
Ihan kunnollisilla pesuaineillakin lähtee piet ym. Ite esim just vedin pikiseen autoo valetpro foamit ja kinnastelu dodon born to be mild pesuaineella, muuta ei vaatinu. Voi tosin olla että irtoo helppommin kun alla muu kuin turtlen värivaha ::) Itellä oli colliniten vaha ja nyt vedin pesun jälkee fusso coatin. https://www.dropbox.com/s/isxodajj0jq7ep5/2017-06-22%2013.00.41.jpg?dl=0
6
A4 B8 (07–) / Vs: Apr - Onko hintansa väärtti?
« Uusin viesti kirjoittanut sambolo tänään kello 00:44 »
Mulla oli apr 1.8t ibizassa, erittäin tyytyväinen olin, luonne muuttui täysin ja sellaiseksi kun ois pitäny jo vakiona olla. Ite maksoin noin 500e muistaakseni, tarjouksia yleensä syksyllä/keväällä. Ja oli kyllä hintansa arvoinen, en lähtis ite ronkkimaan ellei todellakin tiedä mitä tekee mut isoil firmoil kokemusta resursseja ym. Nykyisessä autossa BSR softa eikä siinäkään moittimista. Muita on esim MTM joka myös erikoitunu vageihin ja monet tykkää myös revon softista.
8
Passat 3C (05–10) / Vs: Passat -06, sisä- ja lukuvalot ajaessakin päällä
« Uusin viesti kirjoittanut avene eilen kello 23:32 »
Avaas se paneeli sieltä auki (eka takimmainen ritilä pois, ja sieltä alta pari torxia auki). Katkaisimen takana on pari helposti likaantuvaa/hapettuvaa metallipinniä, mitkä ohjailee niitä valoja katkaisimen asennon mukaan.

Vähän taivuttelet niitä ja putsaat kosketinpintoja kossulla ja pumpulipuikolla niin johan alkaa toimia. Itsellä oli ihan sama homma, plus että piti ajoittain kivaa stroboefektiä.
9
Leon 5F (12–) / Vs: Leon 1,0 ST ehkä järkevin auto hinta-laatusuhteeltaan
« Uusin viesti kirjoittanut sakal83 eilen kello 23:21 »
1.4 ACT moottorilla ecoilin myös yhden tankillisen siihen nippanappa 5 pintaan (olikohan 5.1 keskikulutus ja himpun vajaa 900km tankillisella) ja tämä siis eco-modella. Sport-modessa ei puhettakaan että alle 5.5l. Pääosin tulee ajeltua tosin individualilla. Renkaina 225/40r18 ja tankissa 98E, joten kyllä tuo 1.0 mylly nyt luulisi hieman parempaan pystyvän kuin 790km rangeen?
10
A4 B8 (07–) / Apr - Onko hintansa väärtti?
« Uusin viesti kirjoittanut Maxwelll eilen kello 23:12 »
Tere.

Kokemuksia softan kanssa kikkailusta?
Kiinnostaisi upgradettaa mutta 800-900e investointi ei kiinnosta.

Suositellaan vag-autoihin apr:ää mutta löytyykö muita kilpailijoita? Entä onko DIY mahdollista (softan lataus ja asennus obd:n kautta)

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi