Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Candywhite

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Sulake F23 7.5 A, vaihdettu ja pissapoika toimii taas.

2
Moottori ja voimansiirto / Vs: ADBLUE mitä niistä?
« : 28.12.18 - klo:09:38 »
Itse olen tankannut pari kertaa Suomenojan Shell asemalla. Oli yllättävän helppoa, pistoolilla suoraan säiliöön juuri sen verran kuin tankkiin mahtui. Pumpussa oli oma automaattikin, joten montaa metriä ei tarvinnut kävellä.

3
Kyseessä Polo vm2015 ja pissapoika ei toimi (ei mitään elon merkkiä). Voi hyvinkin olla sulake, mutta käsikirja ei kerro mikä sulake liittyy pissapoikaan ja VW huolto ei osaa/halua kertoa, mutta ohjaa pikahuoltoon.

Osaisiko joku kertoa mikä sulake 'vastaa' pissapojasta?

4
Kodiaq (16-) / Vs: Kattoikkuna
« : 18.09.18 - klo:20:09 »
40tkm ja 15 kk, olen nauttinut, hyvin käytetty raha. (Automaattia en halunnut mutta oli pakko ottaa, sen mielelläni antaisin pois)

5
Kodiaq (16-) / Vs: Kulutus
« : 12.09.18 - klo:22:29 »
Nyt on 40t km ajettu 190hv dieselillä. Auto on ilmeisesti sisään ajettu, kun kulutus on laskenut selvästi viime kesästä.  Vakio reitteä ajan jotrn hyvin vertailukelpoisia. Tänä kesänä olen päässyt useasti alle 5.5l kulutuksiin, kun viime kesänä päässyt juuri koskaan 5 alkavaan kulutukseen.

6
Huoltaminen / Metro-Auton toiminta/toimimattomuus
« : 24.08.18 - klo:16:17 »
Olen muutaman kerran käyttänyt Espoon Metro-Auton korjauspalvelua, ja haluaisin keskustella muiden uhrien kanssa kokemuksista. Lähinnä siitä miten kuvailisitte heidän arvoja. Alla muutama oma ajatus, korjatkaa jos on parempaa tietoa.

1. Ihmiset eivät osta autoja käytettäviksi, ja ovat käyttämättömiä koko päivän.
2. Autoja ei tarvita, ne ovat koristeita ja niitä omistetaan koska niin on aina tehty.
3. ihmisillä ei ole muuta tekemistä kun tuoda ja noutaa autoja valohoitoon.
4. kun Metro-Auto pyytää korjaukseen kolme viikkoa etukäteen, sen jälkeen kun ovat itse arvioineet korjauksen vaatimat osat, se ei tarkoita että he korjaavat auton.
5. kun tuodaan auto sovittuun aikaan, 2 tunnin työtä varten, soitetaan kuuden tunnin kuluttua ja kerrotaan, että ei korjata koska ei meillä ole osia.
6. kerrotaan asiakasta järjestämään toinen päivä vapaaksi jotta tuo auton toistamiseen, varmaankin saamaan valohoitoa.

7
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 06.08.18 - klo:10:48 »
Lainaus
Karhu tilattu, mutta väri vielä vahvistamatta. Quartz Grey ykkösvaihtoehto, sillä sopii mielestäni tummana värinä isolle autolle. Taittuuko tuo väri vihreään, niin kuin monessa kuvassa vaikuttaa?
]

Varmasti makua-asia, Quartz Grey on hyvässä valossa upea väri. Liian usein se kuitenkin näyttää haalealta levältä, ja siksi itse en sitä valinnut....

8
Kodiaq (16-) / Vs: Tarkastushuolto
« : 04.06.18 - klo:15:55 »
Onko kokemuksia Kodiaq huolloista, 1 v vanha ja 29000km ajettu? 

Yritin varata huoltoajan Veholta, mutta eivät tienneet mitä autolle pitäisi tehdä ja paljon maksaa, lupasivat palata asiaan....

Metro auto sanoin 280-300€, mutta ei osannut kertoa mitä autolle tehdään...

9
Kodiaq (16-) / Vs: Uuden auton maalipinnan käsittely?
« : 03.06.18 - klo:09:27 »
laitoin vuosi sitten ceramic pro 9h uuteen kodiaqiin, sita ennen pinnoitus oli ockaatiavassa.

Pinnoitus tulee myos seuraavaan autooni.

auto pysyy puhtaana pidempaan

helppo ja nopea puhdistaa

10
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 21.03.18 - klo:10:36 »
kertoisitko lisää tuosta teippaamisesta, onko teipit pysyneet siistinä ilman repsottamista? ja missä teetit ja paljon maksoi?

11
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 21.03.18 - klo:08:00 »
Tänään näin liikenteessä ensimmäisen Kodiaqin sen näköisenä kuin se olisi pitänyt olla tarjolla heti alusta. Ilmeisesti oli sportsline ja punainen.

Kyllä oli hienon näköinen kuin Kiinan kromit  oli korvattu mustilla osilla. Ymmärrän että on makuasia, mutta kyllä ostajille pitäisi antaa mahdollisuus ostaa hyvän näköinen auto, olihan octaviassakin mahdollisuus ostaa Black pack edullisesti.

12
Kodiaq (16-) / Vs: Uusi Kodiaq tilattu
« : 12.03.18 - klo:19:46 »
Hieno auto sinulle tulossa megaboy. Oliko jokin varuste mitä et tilannut?

13
Kodiaq (16-) / Vs: Kodiaqin viat ja ongelmat
« : 07.03.18 - klo:13:30 »
keltainen valo paloi ajaessa. Useampi käynnistys ja sammutus kahden päivän aikana. Tänä aamuna valo ei enää palanut. Ei mainintoja avoneuvon tilassa keskinäytöllä.

Onko ehdotuksia mistä johtuu?

14
Kodiaq (16-) / Vs: Kodiaqin viat ja ongelmat
« : 06.03.18 - klo:16:21 »
aika erikoista, oma Kodiaq toimitettiin kesäkuussa 2017, joten aika ensimmäisiä dieseleitä joita Suomeen tuli. Auto seisoo ulkona ja vielä ei ole ollut ongelmia jäätymisen takia. Onkohan ollut hyvää tuuria, vai onko eri valmistuserissä olleet erilaisia osia?

 (ovien suoja muovit ovat irronneet niin että takaisin niitä ei saa, yksi on vielä kiinni autossa, aika rimpuloita olivat).

Mulla palaa keltainen moottorin huomiovalo näytössä, mutta kun tarkistan ajoneuvon tilaa, niin siinä ei ole mitään huomioitavaa. Onko ehdotuksia miten pitäisi toimia?

15
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 19.01.18 - klo:16:27 »
Hienosti Skoda on hoitanut hommansa, monet jotka tilasi ennakkoon sai auton joka valmistettiin viikolla 20. kaksi viikkoa ennen kuin webastoon tuli kännykkä ohjaus, se olisi ok, mutta kun tämä uusi webaston kaukosäädin on susi surkea, kantomatka on todella rajallinen verrattuna vanhaan. Ymmärrän että tulee parannuksia, mutta en ymmärrä että huononnetaan ominaisuuksia. Vanha kaukosäädin kantoi Suomenlinnasta kauppatorille, nykyinen hädin tuskin sisältä ulos. Muutenkin webaston toiminta tuntuu alitehoiselta, ja tuleetin huudahtaa liian kovalla kun webasto on päällä.

Harmittaa myös kun skodan omat kattotelineet eivät sovi kodiaqin katolle. kiskot ovat riittävä leveät/pitkät mutta lukitus osan liike on rajoitettu että eivät mahdu. On varsin tyhmää sunnitella tuotteita vain sen hetkisille tuotteille kun hyvin voisivat huomioida tulevan kehityksen. Eniten pelottaa mitä muita tyhmiä suunnittelu mokia insinöörit ovat kehittäneet.  =Skodan kattoteline tarjolla halvalla, ei palautus oikeutta.

16
Kodiaq (16-) / Vs: Uusi Kodiaq tilattu
« : 18.01.18 - klo:17:28 »
Mikä on Karhun väri?

17
Kiitos.

18
Kuulemma keltsinen varoitus kolmio ja viesti lidää öljyä. 15 tkm ja vuofen vanha

19
Pitäisi ostaa öljyä bensa fabiaan, osaako joku neuvoa mikä öljy käy?

(Vaimon auto ja hän on lähössä reissuun ja mun pitäisi hakea öljyä, nyt)

20
VCDS (VAGCOM) / Vs: VAG-COM/VCDS kysymyksiä
« : 30.12.17 - klo:16:41 »
Olen  yrittänyt selata ja löytää  ohjeita  kuinka koodauksia tehdään, mutta en ole löytänyt. Voisiko joku tietävä lähettää linkin kuinka koodauksia tehdään, esimerkiksi kuinka lamppujen pesu aktivoituisi viiveellä.

Oma piuha on mutta tarvitsen vähän apua jotta pääsen alkuun, Kiitos etukäteen.

Auto on 2017 Kodiaq.

21
Kodiaq (16-) / Vs: Kodiaqin koodauksia/muokkauksia
« : 29.12.17 - klo:11:35 »
Vihdoinkin sain piuhan toimimaan ja pääsin kokeilemaan koodausta. Ei ihan auennut tälle tumpelille. Onko kukaan tehnyt koodauksia kodiakille ja malttaisi auttaa minua alkuun. Ideana siis tehdä ihan perus säätöjä, kuten valon pesimet pois (niin että sottaa auton vasta kun on vetänyt viiksestä 10 sek,) muistaisi penkin lämmittimen jne..

22
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 21.12.17 - klo:16:55 »
Nyt tuli valittamisen aiheesta. Eilen takarengas oli tyhjentynyt parkissa. Kun rupesin ajamaan niin mitään en huomannut, paitsi hyvin pienen sivuäänen, tarkistin auton tilan näytöstä, ei mitään herjoja. Kun nostin nopeutta 60 kmh niin auto ei tuntunut hyvältä ja pysähdyin. Takarengas oli ihan tyhjä.

Laitoin kesärengaan alle ja näyttö oli kuin joulukuusi. Luiston esto valo paloi ja tietenkin rengaspaine varoitti itsestään. HALOO, auto siis varoittaa jos on hieman vääränlainen rengas alla, mutta jos on ihan tyhjä niin siitä ei ilmoiteta! ihan turhia ja harhaanjohtavia puolet näistä vempaimista.

Olis luullut että tyhjän rengaan olisi tunnistanut heti, mutta neliveto ja sohjoinen tie peitti sen täysin. Vanne säilyi mutta uusi rengas piti ostaa, kun ensin löytyi liike jolla sellainen oli.

Oli muuten eroa kahdessa vianor liilkeessä. Toisessa ei edes rengasmiestä paikalla, joten olisi pitänyt jättää tutkittavaksi... ja toinen tarkisti rengaan ja kun ei voinut paikata sitä koska reuna oli pettänyt niin ei veloittanut mitään.

23
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 18.12.17 - klo:10:49 »
Nyt on puoli vuotta ajeltu ja paljon hyvää autossa on, mutta nyt keskityn harmittaviin seikkoihin. Ovissa olevat suojamuovit rupee pikkuhiljaa ärsyttämään, ne takertuu lasten vaatteisiin kun he avaavat ja sulkevat ovia ja siksi irtoilevat, vähän väliä saa nostella niitä maasta. Toisen takaoven mekanismi on rikki ja pitäisi viedä auta korjaamoon jotta saavat oven purettua ja mekanismin korjattua, ei kauheasti kiinnostaisi ylimääräinen rumba 'turhan' takia.

Toinen harmituksen aihe on se että ulkolämpötilaa ei näy kun tuulilasin lämmitys on päällä. Tai näkyisi jos sama vaihde olisi kokoajan päällä, mutta sellaisia teitä on harvemmassa. (vaihteen näyttö peittää lämpötilan päänäytöllä ja tuulilasin lämmitin merkkivalo peittää lämpötilan keskinäytöllä).

Kyllä auto on hyvä kun viitsii tälläisista valittaa  :-) 

24
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 02.11.17 - klo:20:56 »
Oma kodiaq on lähes aina eco asetuksella ja kun sen on kerran valinnut niin kodiaq muistaa sen. Rullaus on ihan ehdoton ominaisuus, ja ratin läpyttimillä moottori jarrutus onnistuu tarvittaessa.

Liikenne ympyröissä usein käytän sport asetusta, kahvasta nykäsemällä, ja uudelleen nykäsy palauttaa eco asetuksen.

25
Kodiaq (16-) / Vs: Vanteet
« : 30.10.17 - klo:15:34 »17" Vanne on aika pieni Kodiaqissa, mutta hinta ero 18" vanteeseen on niin iso että kestän häpeän. Mielestäni tuo harmaa vanne sopii erittäin hyvin Kodiaqiin.

26
Kodiaq (16-) / Vs: Kulutus
« : 25.10.17 - klo:17:06 »
Kaikilla varmaan erilainen elämäntilanne, itselläni on kohtuu haastava työ, jossa aikataulut sanelevat asiakkaat. Kun heidän tarpeet on täytetty niin on useampi lapsi jotka harrastavat joukkuelajeja, joissa ei itse sanella aikatauluja. Kun näistä ruuhka vuosista selviän, niin veikkaan että oma kiire vähenee, mutta sitä odetellessa nautin elämästä ja hyväksyn kiireen välttämättömänä pahana.

PS V-O, oletko ajatellut kuinka helppoa sinun olisi lahjoittaa 15% sinun nettotuloista hyväntekeväisyyteen, tulisi hyvä mieli ja ei tuntuisi missään.

27
Kodiaq (16-) / Vs: Vanteet
« : 25.10.17 - klo:16:57 »
Juuri laitoin alle kitkarenkaat jotka on grafiitin harmailla vanteilla. Pitää vaan ihmetellä miksi harmaat vanteet eivät olleet tarjolla ensi asennus renkaiksi, on sen verran hyvän näköiset että tulee vaikeata laittaa kesävanteet keväällä.

28
Kodiaq (16-) / Vs: Kulutus
« : 22.10.17 - klo:08:41 »
Vaikea argumentoida TM testituloksia vastaan, mutta olen kesänaikana ajanut paljon moottoriteillä, mittarin mukaan 125-130 kmh ja kulutus (ajotietokoneen) on aina ollut selväsi alle 8l/100km.

Kylmä startit ja lyhyet matkat poislukien, en millään pääse 8 alkaviin kulutus lukemiin. En stadissa tai moottoriteillä.

Ajossa siis 190 hv ja kuusihenkinen perhe.

29
Kodiaq (16-) / Vs: Yleistä Kodiaqista
« : 22.10.17 - klo:08:27 »
Minulla on aina ollut nastarengaat, mutta edelliseen räsään (4x4) ostin kitkat. Kokemusta kertyi vain yhdeltä talvelta, mutta sen verran tykkäsin että kodiakiin ostin kitkat, joista ei vielä kokemuksia.

Kitkojen äänimaailma on niin ihanan hiljainen että nastoihin ihan heti en mene.

Mutta vaimon autossa edelleen nastat 😊

30
Kodiaq (16-) / Vs: Kulutus
« : 20.09.17 - klo:09:08 »
Onko kukaan vielä joutunut lisäämään AdBlue ainetta ja jos on niin kuinka monen kilometrin jälkeen? uutena auto ilmoitti että pitää lisäta 8500 km kohdalla, nyt on ajettu 8500 km ja auto ilmoittaa että 4500 km ajoa ennen lisäystä.

kuluutuksesta sen verran että minulla yleensä syttyy tyhjän tankin valo 800-830 km ajon jälkeen. Kilsat tulevat enimmäkseen kehäteiden sisäpuolella. Hyvin harvoin kulutus näyttää alle 6l/100km.

Sivuja: [1] 2 3 ... 11

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy