Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Markokk

Sivuja: [1]
1
VW / Vs: Passat -07 127kw käryttää
« : 22.10.17 - klo:11:07 »
Tuosta öljynkulutuksesta sen verran että pistin viime lisäyksen jälkeen Kilometrilukeman ylös. Tuollaista litraa alle 7,5 tuhatta kohdalla pidän itsekin normaalina. Jotenkin semmoinen tuntuma että ei menny paljon kolmea tuhatta enempää kuin litran viimeksi pistin. Katotaan nyt sitten koska seuraavaksi täytyy lisätä. Oon antanut mennä niille nurkille että ajotietokone ilmoittaa että olisi hyvä lisätä, tuo muovinen tikku on jotenkin kauhean epäselvä. Onko näissä passateissa kaikissa tuo muovinen vai löytyykö sitä parempää peltitikkua jostain versiosta? Nyt on muuten sen verran katottu, että ei pitäisi vuotaa kyllä mistään valimaastosta pakokaasut pois.. Tulee ihan loppupäästä sauhut+hajut.

2
VW / Vs: Passat -07 127kw käryttää
« : 12.10.17 - klo:20:57 »
Joo haisi muistaakseni ihan samalta, ehkä ei ihan niin voimakkaalle. Täytyypä tota jousto-osaa katsoa kans. On tämä vehje vähän turhan hyvin öljyäkin syönyt ja silloin vähän senkin varjolla tota turboa veikkasin..

3
VW / Vs: Passat -07 127kw käryttää
« : 12.10.17 - klo:18:46 »
Mullakin tää on nyt viides diesel-auto ja vastaava tälläistä voimakkaan hajuista kärytystä ei ole muissa ollut. En pitäisi tuota pakosarjan vuotoakaan mahdottomana. Täytyy nyt pimeän tullen laittaa auto tulille ja kattoo lampun kanssa näkyisikö tulevan mistään välistä. Toisaalta kun vaimo lähtee pihasta sillä ajamaan, niin jää kyllä se sama voimakas käry leijumaan pihaan..

Niin tosiaan siis vaihdatin turbon. En itse päässyt kurkistamaan, enkä huomannut ehdottaa vaihtajalle että olisi vilkaissut miltä näytti. Ei ollut kuulemma mikään läpihuutojuttu tuo turbonvaihtol, siinä on aika paljon roipetta edessä kun alhaaltapäin purkaa. Olisin saattanut itsekin mutta turbotukku antaa täyden takuun vain, jos se on vaihdettu y-tunnuksellisessa paikassa. Näin ainakin luki papereissa.

Niin ja siis näin persdynolla katottuna tehot on tallella ja käynnistyy moitteetta.. Mutta voisiko se silti tuohon DPF:ään/kattiin liittyä kun pakoputkesta tulee sellainen vaimea kolina.. Ihan kuin jotain olisi irti siellä?

4
VW / Vs: Passat -07 127kw käryttää
« : 12.10.17 - klo:17:11 »
Nonni tästä korjauskampanjasta en tiennytkään. Tämäkin paja oli erikoistunut nimen omaan boschin suuttimiin. Täytyypi selvitellä tuota.. ja samalla kattoa ehkä mitä se katti on syöny. Toi vois selittää kans sitä hajua! Mullakaan ei oo tosta hiukkassuodattimesta tietoa, onko sellaista (enään). Täytyy vilkaista. Ja tosiaan itseasiassa vanhassa turbossa oli sellaista klapin "alkua" harmi kun ei ollut vastaus sen vaihto. Kiitos vastauksista!

5
VW / Passat -07 127kw käryttää
« : 12.10.17 - klo:16:27 »
Noniin tästä aiheesta varmaan paljon puhuttu mutta jos vielä kyselis.. Eli ollu itellä kesästä asti tuommoinen passatti  ja alusta asti tupannut pihalle oikein kitkerää dieselin (tai öljyn?) Hajuista savua, joka tunkeutuu sisätilaan saaden aikaan muistoja inttivuosien pasihommista. Luulin ensin että turbo on menossa kun väri tuollaista sinistä. Vaihdoin tilalle uuden  (tai tehdaskorjatun) turbon, sama sininen kitkerä savu edelleen.. sitten lueskelin että näissä aika vihaisia nuo pumppusuuttimet vissiin. Vein Tampereelle asiansa  (toivottavasti) osaavaan dieselkotjaamoon kun en tuommoista itse kyllä osaa ei vissii  pystykään katsomaan. Totesivat että perhana täällä on Siemensin pumpparit.. Ilmeisesti Tampereella ei kenelläkään ole tähän suutin malliin testilaitteistoa.. Tehtiin sitten sellainen päätös että katsotaan obd:n kautta arvoja. Kolmas pumppusuutin oli yli tupla syöttö arvoilla ja siitä sitten iskettiin toivon kipinään kiinni. Suutin vaihtoon ja 500€/suutin sinne Heissan! Edelleen käryttää!!! Moottorissa ei vikakoodeja, tehot tallella yms..  Ainut vaan että käryt/hajut samat kun vuoden -62 Valmet 361 traktorissani. Muilla vastaavia kokemuksia? Tietääkö kukaan näistä oikeasti?

Sivuja: [1]


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi