Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Juzu84

Sivuja: [1]
1
Ylivieskassa on kuluneen vuoden aikana aloittanut MPL-Autopalvelu niminen yhden miehen monimerkkikorjaamo, VAG-asiantuntemuksella. Kyseinen yrittäjä on Audi-VW-Seat merkkikorjaamon entinen työntekijä joka on perustanut oman yrityksen. Haluankin nyt tuoda oman erittäin positiivisen asiakaskokemukseni kautta tämän uuden yrittäjän olemassaolon mahdollisimman monen tietoon, että rautaista VAG-konsernin asiantuntemusta on saatavilla varsin kilpailukykyiseen hintaan. Toki työskentelee myös muidenkin ajoneuvojen parissa mutta VAG-konserniin löytyy erikoisosaaminen. Korjaamo sijaitsee Pilaritiellä kävelymatkan päässä kauppakeskus Kärkkäisestä.

https://www.facebook.com/mplautopalveluoy/
https://mpl-autopalvelu-oy.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral


2
Myydään / eFlexFuel E85 päivitys (Nippon) 1-8 syl
« : 03.05.20 - klo:14:55 »
Vajaan vuoden käytössä ollut eFlexFuel ohjain valmiiksi kytketyllä Nippon johtosarjalla. Mukaan kuuluu ohjainlaite, johtosatsi 1-8 syl sekä etanolianturi ja alkuperäinen pakkaus. Menee myyntiin koska auto vaihtuu dieseliin. Takuuta vielä reilu kuukausi jäljellä. Kuitti löytyy.

Ostajan halutessa voin purkaa johtosatsin suutinkytkennät tarvittaessa.

Hinta 150€

Kaupat mielellään Face to face mutta kulkeutuu omien menojen mukana lähipaikkakunnille. Postit 5,90. Tuote paikkakunnalla Sievi

Yhteyttä voi ottaa privalla tai 044-9718478


3
Yeti / Etukallistuksen vakaajan helat
« : 16.04.20 - klo:17:07 »
Tuli tuossa käytettyä isäukon Yeti katsastuksessa ja kuukauden päivät kolinaa keulasta ihmeteltyäni mainitsin asiasta inssille niin ainuttakaan väljää nuppia/niveltä kun ei löytynyt niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nuo runkohelat. Marmorin filosofian mukaan korjauksena on koko vakaajan vaihto mutta tarvikkeena saa puslia kympillä pari.

Onkohan ne kuin vittumaiset vaihtaa? Kellään kokemusta?

-2014 2.0 TDI 4X4

4
Tee-Se-Itse / Bilteman pyöränlaakerityökalut
« : 04.11.19 - klo:19:18 »
Minkälaisia kokemuksia porukalla on näistä Bilteman pyöränlaakerityökaluista? Ite oon sitä koulukuntaa että prässin kans on tullu etupyöränlaakerit vaihdettua mutta voisko tuo olla vaihtoehto?

https://www.biltema.fi/autoilu---mp/autotyokalut/alustatyokalut/pyoranlaakerityokalut/tyokalusarja-etupyorien-laakereita-varten-2000021491

5
BCB-koneiseen -03 Boraan tarvis vaihtaa katti ja pakoputken etuosa. Meneekö tuo uus pakoputken etuosa paikalleen apurunkoa irroittamatta vai pitääkö apurunkoa tiputtaa alas päin että putken saa menemään keskitunneliin? Orkkis putki on yhestä palasta ja uus katti tulee laippaliitoksilla kiinni niin tarvii tuo etuputki siksi vaihtaa.

6
Hiekkalaatikko / testing
« : 17.10.17 - klo:18:48 »
...

7
Ostin muijalle "uuden" käyttiksen suhteellisen siistin ATD koneisen Golffin vuosimallia -03. Ainut vika autossa on että kojelaudan ja mittariston taustavalot ei toimi. Valot ovat pimeänä myös lasinnostimien kytkimistä ovissa. Vikakoodit on luettu, ja ainoat vikakoodit molemmat lasinnostin moottorit takaovista sekä kuljettajan oven lukkolaite epäuskottava signaali ajoittaisena. Measuring blockseista tarkastelin niin dashboard illumination taso on 0 % säätimen asennosta riippumatta. Toisesta Golffista vaihdoin tuon ajovalokytkimen sekä kirkkaudensäätö/tasonsäätö katkasijan ristiin ja ei toivottua lopputulosta eli toimivia taustavaloja. Taas nämä ristiin vaihetut osat toimivat moitteettomasti toisessa ajoneuvossa. Sulakkeet on tarkistettu mittaamalla ja kaikki ehjiä. Missä vika?

Sivuja: [1]Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy