Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Autodoc

Sivuja: [1]
1
Autodoc.fi / Beru Sytytystulpat Arvostelu
« : 12.08.19 - klo:11:42 »
Jotta voisit käynnistää bensiinimoottorin, tulet tarvitsemaan polttoainetta, ilmaa ja kaikista tärkeimmän: sytytystulpan.
Sytytystulpat ovat kriittisiä osia, sillä se on osa, joka sytyttää polttoainesekoituksen ja ilman, joka taas päätyy tuottamaan tarvitun palamisen autosi moottorin käynnistämiseen. Kuitenkin kun ne vanhenevat, on huomattu, että sytytystulpat menettävät terävät reunansa. Maan materiaalilla ja keskielektrodeilla on tapana alkaa kulumaan tietyn ajan jälkeen. Kun tämä tapahtuu, se johtaa jännitteeseen, joka vaaditaan kahden eri pisteen välisen välin sulkemiseen, jonka päätavoite on suhteellisesti kasvaminen. Kun tätä tapahtuu hyvin pitkän aikaa, tulee vastaan piste jossain vaiheessa, jossa autosi sytytysjärjestelmä rasittuu vakavasti. Jos huomaat, että polttoaine ei pala normaalissa määrin, on korkea aika miettiä
sytytystulppien vaihtamista. Beru Sytytystulpat ovat loistava vaihtoehto tähän. Kun vaihdat sytytystulpat, se tarkoittaa, että
autosi tehokkuus palautuu. Muita hyötyjä tämän kanssa ovat auton käytön taloudellisuuden lisääntyminen huomattavasti, sen tehon palautuminen, epäonnistumisten väheneminen ja päästöjen väheneminen.

Toinen plussa, joka tulee Beru Sytytystulppien kanssa on OEM laatu. Tiivistysprosessi on kolmitiivisteinen. Niiden koko suorituskyky on myös todettu erittäin johdonmukaisesti ja monet ihmiset ympäri maailmaa suosivat sen käyttöä. Kun ostat tätä osaa, on tärkeää katsoa aina niiden numeroita, sillä ne osoittavat selkeästi lämmön, johon sytytystulppa on tarkoitettu.

Lisätietoja Autonosat24.fi

2
Autodoc.fi / VW Lämmönvaihdin Arvostelu
« : 05.08.19 - klo:17:20 »
Autosi lämmönvaihdin on toinen erittäin kriittinen osa. Sillä on suuri tehtävä etenkin autosi lämpödynamiikan huolehtimisen suhteen, ja samaan aikaan moottorisi suojaamiseen miltä tahansa ylikuumenemiselta.

Siihen viitataan joskus termillä jäähdytin, ja sen päätoiminto on jäähdyttää kaikki moottorisi välttämättömät nesteet. Se tekee tämän pääasiassa keräämällä lämpöä putkijärjestelmästä ja sitten varovaisesti jakamalla lämmön tuulettimien avulla. Kun menet markkinoille nyt, tulet huomaamaan, että lämmönvaihtimet ovat pääasiassa saatavilla öljyjäähdyttiminä, välijäähdyttiminä ja jäähdyttiminä. Yksi yleinen brändi on VW Lämmönvaihdin, joka on erityisesti suunniteltu siten, että se varmistaa koko vaihteistossa olevan nesteen lämpötilan huolellisen seuraamisen, jotta sen tasot voidaan pitää optimaalisina oikeanlaista toimintaa varten. Sillä on myös öljyjäähdyttimen ominaisuus, joka on myös siinä.

Loistava asia VW Lämmönvaihtimessa on se fakta, että se on hyvin yhteensopiva eri VW mallien kanssa. Tämä osa on erittäin tärkeä, sillä se on suunniteltu siten, että se takaa aina korkean suorituskyvyn, ja että voidaan vähentää vaihteiston ongelman ilmestymisen mahdollisuutta. Toinen plussa on se, että tämä brändi tulee myös säätöruuvin kanssa jäähdytintä varten, ja niitä on myös saatavilla ajoneuvoille, joita tunnetaan trans Auto nimellä. Toinen plussa valmistajalta on se, että ne tulevat yleensä yksivuotisella takuulla. Kuitenkin kun ostelet osia verkossa, on suositeltavaa, että varmistat ostavasi vain aidolta myyjältä, jolla on kaikki relevantti kokemus markkinoilta, ja joka on luonut hyvän maineen itsellensä.

Artikkelin tarjoaa Autodoc

3
Autodoc.fi / Bosch Masters Lambda-Anturit Arvostelu
« : 03.07.19 - klo:15:51 »
Koska Bosch oli ensimmäinen yhtiö, joka keksi Lambda-anturit, Bosch Masters Lambda-Anturit on yksi ensimmäisistä valinnoista useimmille ihmisille. Tämän brändin lambda-antureilla on erinomainen käyttöjärjestelmä, ne ovat erittäin kestäviä ja sen moottorin yhteensopivuus on optimaalinen. Jos sinulla on täydellisesti toimiva lambda-anturi, se tarkoittaa, että moottorisi tulee myös toimimaan täydellisesti ilman ongelmia. Se on myös tapa varmistaa, että autosi päästämät päästöt ovat hyvin alhaiset. Useimmat valmistajat ympäri maailmaa suosivat Bosch Masters Lambda-Anturien käyttämistä.

Brändi tulee laajalla valikoimalla lambda-antureita, jotka toimivat kokonaisuudessaan 85% ajoneuvoista. Vuosittain he kykenevät tuottamaan keskimäärin 45 miljoonaa yksikköä. Hyvä asia on, että he kehittävät jatkuvasti antureitaan, jotta he voivat taata niiden suorituskyvyn parantamisen lisäksi myös niiden teknologisten standardien päivittämisen, joita käytetään tällä hetkellä. Toinen etu tämän brändin käytössä tulee näkyväksi siinä, että he toimittavat varaosan sinulle valmiina asennettavaksi, joka tulee taas säästämään paljon aikaa ja rahaa. Kun sinulla on ne asennettuna, valmistajat suosittelevat niiden tarkastamisen jatkuvasti jokaisella kerralla, kun viet autosi rutiinihuoltoon.

Bosch Masters Lambda-Anturit toimivat käsi kädessä ajoneuvosi ohjausmoottorin kanssa varmistaakseen, että sekoituksen koostumus on optimaalinen. Tämä tehdään, jotta voidaan taata moottorisi tehokas, voimakas ja puhdas toiminta.

Lisätietoja Topautoosat

Täältä löydät vinkkejä auton korjaamiseen.

4
Autodoc.fi / Volvo XC 60 D5 AWD: valkoinen luu
« : 11.07.16 - klo:13:00 »
Viisitoista vuotta sitten, kukaan ei epäillyt, että autoteollisuus valitsee oudon ”tien”. Sillä kaupunkia varten oli yksi auto ja lähiössä toinen. Ja yhtäkkiä kaikki muuttui. Kansalaiset halusivat jostain universaalia autoa.

Volvoa ei oikein onnistanut 2000 luvun alussa: yhtiöllä ei mennyt hyvin taloudellisesti, jonka seurauksena elettiin kädestä suuhun. Joka tapauksessa Volvo onnistui paremmin kuin maanmiehensä Saab. Saab oli mielenkiintoinen brändi, sääli! Volvo kuten myös Land Rover olivat Fordin suojeluksessa, joten Freelander sai saman alustan. Tästä huolimatta Land Rover ja Volvo tekivät täysin erilaisen auton. Opi korjata autosi tämä video

Auton sisustaa hallitsee skandinaavinen tyyli. Kun pääsee sisälle autoon XC60:tä, ymmärtää välittömästi alitajunnassa että kuinka paljon tämä auto maksaa. Nahkaiset kuviolliset istuimet, muoviset osat, todella hienot ja viimeistellyt. Tässä tapauksessa kaikki näyttää todella hillityltä, ei ole räikeitä yksityiskohtia. Volvo malleissa on ominaisuus että jos on jotain esteitä tiellä, jarruttaa auto automaattisesti, poikkeuksena tästä on XC90. Mutta Volvon edustaja sanoi että tämä puute tullaan korjaamaan ja XC90 saa kanssa varusteen nimeltään City Safety.

Kun meidän valokuvaaja tarjosi että lähdetään ottamaan valokuva aukealle ja puiden väliin, ajatus tuotti minulle suurta iloa. Mutta taide vaatii uhrauksia – minun oli pakko tehdä se. Neliveto neliveto, mutta koska se on kytketty elektroniikkaan, se ei toimi aina kunnolla. XC60 on erittäin iloisesti yllättänyt. Luistonesto toimii täydellisesti. Ulkonäkö on petollinen, XC60 ei ole Puolustaja, mutta hyvin henkilökohtainen. Ongelmat AWD:llä esiintyy niin paljon kuin pitäisikin.

Varaosat auton voi ostaa Auton-Osat.fi

5
Autodoc.fi / Tomei:n polttoaineen paineen säädin
« : 04.07.16 - klo:13:23 »
Mikäli sinun autollasi on ongelmia polttoaineen paineen säätelyssä, on myös todennäköistä, että autosi kojelaudalla ilmenee useita eri merkkejä ja ilmoituksia. Onko autosi polttoaineen paineen säädin uusittu luotettavilla osilla, kuten esimerkiksi Tomei:n polttoaineen paineen säätimellä, tai muiden laatu valmistajien vastaavilla, jos olet täysin varma että juuri tämä osa on rikkoutunut.

Ehkä mietit itseksesi, "Mitkä ovat merkkejä siitä että polttoaineen paineen säädin tulisi vaihtaa?" Tarkista autosi näiden merkkien varalta:

Tummuneet sytytystulpat

Selvittääksesi ovatko sytytystulpat tummuneet, irrotat ne vain yksi kerrallaan ja tarkastat niiden päät huolellisesti. Jos niiden päät ovat nokiset, se voi olla merkki siitä että polttoaineen paineen säädin on huonossa kunnossa.  Mikäli löydät yhden tai useampia tummuneita sytytystullpia, se tarkoittaa että moottori öljyä on palanut nokisessa päässä. Opi korjata autosi tämä video.

Jos sinun täytyy uusia polttoaineen paineen säädin, on suositeltavaa vaihtaa myös sytytysystulpat samalla.

Jos et kuitenkaan koe tätä tarpeelliseksi, sinun pitää silti irrottaa ne, ja putsata ne huolella ennen kuin asetat ne takaisin paikoileen. Jos autosi moottori käy silti huonosti, silloin on kannattavinta hankkia vain uudet.

Autosi moottori ei käy tasaisesti

Jos autosi moottori ei käy tasaisesti kun kierroksia ei lasketa tai nosteta,  ja sanotaanpa että se puhkii ja pihisee ihan kuin se olisi tukehtumassa, autosi paineensäädin ei todennäköisesti toimi niin kuin sen pitäisi-Ongelmia käynnistyksessä.

Toinen ongelma joka on merkki polttoaineen paineen säätimen viallisesta toiminnasta ovat moottorin käynnistymisen ongelmat. Joissakin tapauksissa paineen säädin saattaa käynnistyä vasta moottorin käynnistymisen jälkeen

Polttoainetta putkissa

Jos olet  huomannut minkä tahansa edellä mainituista merkeistä autossasi, ja et ole vieläkään vakuuttunut että polttoaineen paineen säädin on huonossa kunnossa, irrota alipaineletku paineen säätimestä silloin kun moottori käy vielä. Jos putkessa näkyy polttoainetta, paineen säädin on rikki.

Voit uusia sen Tomei:n polttoaineen paineen säätimellä, jonka mukana tulee alkuperäis mittari, tai sitten vain ostaa muun merkkisen säätimen joka sopii autoosi.

Osto polttoainetta putkissa auton päälle Autonosatkauppa.fi

6
Autodoc.fi / Rancho:n iskunvaimentimet
« : 20.06.16 - klo:13:07 »
Useimmat nykyaikaisten autojen kuljettavat ovat tyytyväisiä autojensa toimintaan.

Heidän autonsa kulkevat tasaisesti tien tyypistä riippumatta, ja myös matkustajat ovat melko tyytyväisiä kyytiin. Mutta ymmärtävätkö he että kyyti ei tule jatkossa olemaan tätä luokkaa jos iskunvaimentimia ei huolleta?

Tästä syystä kaikkien autoilijoiden, huolimatta siitä käyttävätkö he Rancho:n iskunvaimentimia tulisi ymmärtää ajoneuvojensaiskunvaimentimien rajat.

Iskunvaimentimien tehtävä

Iskunvaimentimet, kuten niiden nimestäkin jo voi päätellä, ovat atuon osia joiden tehtävänä on autoon epätasaisesta tiestä kohdistuvien iskujen vaimentaminen.

Patentit ja ainutlaatuinen ponnahdusventtiili mekanismi

Hyvien iskunvaimentimien tulisi olla varustettu patentilla, ainutlaatuisilla ponnahdusventtiili mekanismilla, ja niiden tulisi painua hyvin kasaan.

Tälläiset laatu ominaisuudet nostavat autosi kokonais suoritus kykyä ja hallittavuutta niin tien päällä kuin maastossa ajettaessa. Mikäli olet ostamassa Rancho iskun vaimentimia, tai minkä tahansa muun merkin iskunvaimentimia autollesi, on suositeltavaa tarkistaa että uusista osista löytyvät aiemmin mainitut ominaisuudet.

Iskunvaimentimien kestävyys.

Valitettavasti useimmiten markkinoilla tarjolla olevat iskunvaimentimet ovat melko alttiita vauroille.
Tämä pätee erityisesti silloin kun ajoneuvon jousitusjärjestelmä altistuu rasitukselle äärimmäisissä lämpötiloissa.

Opi korjata autosi itse täällä

Tämä on varminta silloin kun autolla ajetaan epätasaisella tiellä useista töyssyistä ja kuopista

Regular shock

On tärkeää muistaa että iskunvaimentimista tuleva öljyn vuoto on merkki siitä että ne tulisi vaihtaa,
 sillä kulumaa ja vaurioita esiijntyy myös ilman öljyvuotoja.  On siis todella tärkeää, että kuljettaja kiinnittää huomiota päällysteiden repaleisiin, pieniin reikiin männän varsissa, lommoihin iskunvaimentimissa, kuten myös renkaiden muutuneeseen kuntoon. Rancho:n iskunvaimentimien kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti, jotta auto kulkisi jatkossakin tasaisesti ja miellyttävästi kaikenlaisilla tienpinnoilla.

Osta iskunvaimentimet on Autonvaraosatpro.fi

Sivuja: [1]www.autodoc.fi
www.euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla