Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Guuga

Sivuja: [1]
1
Kysellään löytyykö kohtalotovereita.

Jouluaattona klo 23 käynnistyksessä syttyi CC:n Airbag varoitusvalo. Se mitä googlettelin ilmeisesti liittimet ovat olleet Passatin ongelmakohta eli ensimmäinen huoltotoimenpide olisi Airbag liittimien avaus puhdistus CRC:llä ja uudelleenkytkentä. Mutta onko jollakin tullut samaa ongelmaa vastaan ja millä ongelma korjaantui? Jotenkin toivoin, että tuo ongelma liittyy aaton kovaan pakkaseen ja mitään todellista vikaa ei olisi.

Ilmeisesti Airbag varoitusvalo ei poistu vaikka itse ongelma olisi poistunut. Laitoin Ebay:stä tilaukseen Momoscan U600 Vag laitteen eli kun saapuu, pääsen lukemaan koodit ja nollaamaan ne pois. Tuo U600 siinä mielessä Vag-Com:n sukulainen, että sillä pystyy pelkän lukemisen ja nollauksen lisäksi muuttamaan noiden VAG konsenituotteiden valo ym. järjestelminen arvoja.

2
Passat CC / Passat CC Xenon polttimon vaihto
« : 03.09.10 - klo:00:05 »
Ohjekirjaa lainaten huoltoon pitäisi ajaa jos Xenon-polttimoita haluaa vaihtaa.

Mielenkiintoista olisi kuulla operaatiosta jos joku on itse vaihtanut CC:n Xenoneita tai jos jollakin olisi käytettävissä räjäytykuva siitä miten tuo polttimo pitäisi vaihtaa. Koko umpio irti vai…?

Lampun tyyppi ilmeisesti on D2S.

3
Passat CC / Passat CC ja lohkolämmitin
« : 15.08.10 - klo:19:49 »
Edellisessä autossa ei ollut lohkolämmitintä / sisätilapistoketta, mutta kun nyt tolppapaikka on tarjolla, pitää asentaa / asennuttaa lohkolämmitin ja sisätilapistoke.

Hieman noita hintoja olen kysellyt ja haarukka lohkolämmittimellä ja sisätilapistokkeella tuntuu olevan noin 350-500 €. Kallein tarjous sisälsi vielä johdon tolpan ja auton välille.

Minkämerkkisiä lämmittimiä olette asentaneet/asennuttaneet? Vinkkiä otetaan mielellään vastaan kun oma kokemus noista on pyöreä 0. Passattiin on tarjottu Defalta 707 mallia (600W) ja Calix:lta RE480 (550W) -mallia. Edullisin tarjous oli tuosta Calix:sta ja Defa sen 80 € kalliimpi. Mutta mikä sitten on hyvä... Viiteen paikkaan lähetin kyselyä ja näistä 4 jaksoi vastata.


4
Volkswagen / VW CC 1.8TSI
« : 03.08.10 - klo:00:48 »
Vuoden 2008 Volkswagen CC 1.8TSi

Tehtaalta
-Metallic Light Brown
-Kääntyvät kaksoisksenonit, kulma- ja päiväajovaloilla
-Monitoimi-nahkaohjauspyörä
-Nappanahkaverhoilu, beige/musta + Verona jalopuusomiste
-18" Daytona
-RNS510 (musiikki, DVD, Navigointi) + Media-In USB
-Dynaudio Soundsystem 600W
-Park Assist + Line Assist + Park Pilot
-Premium Bluetooth, näppäimistöllä
-Varashälytin
-Tupakointivarustus :)

Itse lisäiltyä/poistettua
Tekstit pois perästä
Pakoputkenpäät, kromi
Parkkivalot, led
Rekisterikilven tausta eteen, teräs (ei näy kuvissa)

Tulossa
Sumuvalot
Rekisterikilven valot, led
Päivänvalot, MTEC Xenon Super White bulbs
Parkkivalot, MTEC Xenon Super White bulbs

Kuvia

Industrial hengessä... valitettavasti kamera (ja kuvaaja) ei ole yhtä laadukas kuin niissä "teollisuushallikuvissa", joita näissä kuvissa kopioin.

Sivuja: [1]


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy