Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - japa

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Polo MK6 (17-) / Vs: 1.0 TSI virittäminen?
« : 15.02.19 - klo:11:14 »
Ei järjen häivää alkaa mopokonetta lastuttamaan josta saa ehkä normaalin 1.4 koneen tehot. Samalla riski kasvaa että kone porsii ennenaikojaan.

2
Octavia III (13-) / Vs: Kytkinpoljin narisee
« : 11.02.19 - klo:22:21 »
Sama vika täälläkin. Toisinaan narisi toisinaan ei. Vika on nyttemin korjaantunut kokonaan kun auto vaihtui automaattiin ;D

3
Octavia III (13-) / Vs: Uuden Octavian viat/murheet.
« : 31.01.19 - klo:11:31 »
Mulla on harvapuolaiset denentcin vanteet. Ei kerää lunta pahemmin eikä tärrää. Mutta aikanaan oli peltivanteet jotka oli pahat täryyttämään. Talvivanteiksi kannattaa valita mahdollisimman ilmavat niin ongelmia ei ole

4
Fabia III (14-) / Vs: Vaihdelaattikko paskana
« : 26.01.19 - klo:21:33 »
Kuulostaa provolle  :D kerrohan lisää miten maahantuoja reagoi tilanteeseen ? Jouduitko itse maksamaan?

5
Octavia III (13-) / Vs: Uuden Octavian viat/murheet.
« : 18.01.19 - klo:12:34 »
Sama nykiminen on myös uudessa 1.5 koneessa.  Päästöjen takia varmaan liian laihalla pyörii ja sitä ei voi sitten korjata kun autolle on annettu viralliset päästöarvot.  Mutta yllensä ottaen kaikki mahdollinen vika takuuaikaan olipa mikä vaan kannattaa kirjauttaa huollossa ylös niin on jatkossa helpompi palata aiheeseen ja vaatia takuuseen jos oireet pahenee.

6
Olipa hyvä kun olit hereillä nimittäin just ajattelin että vähintään yksi näsäviinas ei ole sammunut vielä siinä toivossa että akka huutaisi sängystä että voit tulla jo kohta et saa.  Mulla ei ole enää puutetta kun äsken sain

7
Olette vitun tyhmää porukkaa. Jotka joutasitta hevon vittuun täältä. Eikö lie selvää että molemmat renkaat on suomessa sallittu ja minä ajan aina kitkoilla ja saatana jos nastat on paremmat niin olkoon se ei haittaa vittu pätkääkään ajakaa niillä vaikka maailman tappiin niin saatte hyvän mielen  piste.

8
Sehän voi olla niin että tehdashinta ei nouse vaan välikädet nostaa katteitaan. Esim, octavian veroton hinta on noussut yli viisisataa kesästä ja luulempa että hinnannousun takana on maahantuoja ja jällenmyyjät.

9
Kaverin audia eivät ottaneet merkkiliikkeessä vaihdossa ollenkaan kun ei ollut moottoriremonttia tehty vaikka öljynkulutus oli normaalin rajoissa.  No siinä jäi yksi uusi Audi sitten ostamatta ja hän teki viisaan päätöksen ja ajaa nyt luotettavalla autolla ja pitkällä takuulla.

10
Mielenkiintoista seurata miten wltp hinoittelu vaikuttaa autojen hintaan . Esim sdoda 1,5 dsg style oli ennen wltp hintoja autoverottomana 24910e ja nykyisin 25485. Joten sinne se suurin hyöty taas meni. Sen tietää miten käy jos autovero poistetaan kokonaan. Johan pomppaa verottomat hinnat sillä kertaa taivaisiin.

11
Onpa mielenkiintoista settiä taas luettavana täällä ;D Pitääpä kahtoo mitä ne on laittaneet octavian pellin alle kun luovutus on 2/1-19

12
Autoilu, liikenne ja ajotavat / Vs: Autovero
« : 05.12.18 - klo:10:23 »
Toisaalta isotkin autot muuttuu käyttämään korvaavia polttoaineita jä myös sähköistyy. Valtio pitää huolen että käyttömaksut on suuret tulevaisuudessa autoille jotka saastuttaa. Ja toisaalta tulevat hallitukset voi tehdä kieltoja jonkun päästörajan ylittäville autoille.

13
A4 B8 (07–) / Vs: Viimasuoja onko turha kapistus
« : 01.12.18 - klo:19:42 »
Sekin hyöty että suolapaska ei lennä syyläria vasten ja ala syövyttämään sitä

14
Octavia III (13-) / Vs: Uuden Octavian viat/murheet.
« : 30.11.18 - klo:16:09 »
Nyt ilmeni ärsyttävä resonointi -18 mallin Octaviassa. Hankala paikantaa, apparin oven tai penkin kohdalta. Onko näissä jotain vakiopaikkaa mikä alkaa rämisemään? Kierroksilla 1750-2000
Minäkin ihmettelin räminää ja pitkään yritin paikallistaa samoilta seuduilta. Mutta usko pois. Räminän lähde oli aurinkolasit siinä kattokotelossa. Suosittelen tarkastamaan sen ensin. ;)

15
Vuotokohtaa kannattaa katella päältä ja alta kirkkaalla valolla lähinnä liitoksia. Toinen voisi olla kansipahvin vuoto. Tuleeko kuplia tai painetta auton pyöriessä paisuntasäiliöön, se olisi merkki siitä. Katso öljytikkuun näyttääkö öljyt tummalta vai onko harmaata seassa.

16

Kuuluu samaan sarjaan kuin autovero ja ajoneuvovero, eli demaripropagandaa, jonka mukaan jonkun asian omistamista pitäisi verottaa enemmän.
[/quote]

Kysehän on siitä, että jos kulutat teitä niin olet myös valmis maksamaan. Minusta korkeampi vero ohjais veroituksellisesti miettimään henkilökohtaisesti onko nastarenkaat todella välttämättömät. Vuotuinen ajoneuvoverokin on päästöjen mukaan. Mitä enemmän saastutat sen enemmän maksat.

17
Nastarenkaille pitäisi säätää tienkulutvero ehkä 200 euroo per rengassarja ostettaessa uudet renkaat. Olen omalla autolla ajanut jäätiellä ja oikeen yrittänyt saada autoa sivuluisuun kitkarenkailla onnistumatta siinä. Auto ei vaan kertakaikkiaan laske sivuluisuun kun ajohallinta puuttuu heti väliin. Ja koskaan en ole kiinni jäänyt mihinkään vaikka ollut kuinka liukasta.  Kyllä vituttaa taas keväällä ajaa karkeilla ja uraisilla teillä kun ropisevat renkaat tuo ihmisille turvallisuudentunnetta eikä mitään muuta. Rengastestit on tehty äärirajoja käyttäen ja se ei demostroi normaalia liikenteessä ajamista. Mutta jos autosta ei löydy ajonhallintajärjestelmää niin sitten voin suositella nastarenkaita etenkin niille jolle ajaminen on muutenkin epävarmaa.

18
Mutta jos sen akun vaihtaa niin AGM akku lienee paras kun se kestää paremmin purkauksia ja latauksia. Ja uusi akkuhan pitää myös koodata auton järjestelmään.

19
Leon 5F (12–) / Vs: 2019 Seat Leon 1.5 ja DSG
« : 14.10.18 - klo:21:17 »
Ei taida nykyään olla laatikossa enää pahemmin lastentauteja. Autobildin testissä oli golf 1,4 dsg ja lootasta eivät löytäneet mitään vikaa 150 000km matkalla.

20
Mitä enemmän käytetty auto, sitä halutummaksi manuaali tulee. Eli vanhemmiten automaateista muodostuu ongelmajätettä  ;D
Kai sen DSG:n voisi takuun alaiseen autoon huolia..
Hyvä esimerkki kun joku käsitys on jäänyt päähän niin sitä ei voi muuttaa. Käy lukemassa uusin autobild ja golfin 150000km testi niin palataan asiaan.

21
Uudessa autobildissä golf 1,4 dsg 150 000km testi. Dsg lootassa ja moottorissa ei mitään moitittavaa teknisesti. Joten taitaa olla tosiaan ongelmat ratkottu vaihteiston ja jakopään osalta volkkarin leirissä . Ei kyllä muutakaan vikaa löytynyt autosta. :)

22
Yleinen VAG-keskustelu / Vs: Autokaupan purku
« : 22.09.18 - klo:09:45 »
Myyjäliike on laskenut että ne sillä kaupanpurkuhinnalla 1900  saavat omakustannehintaan sen rempan tehtyä. Eli maksumieheksi yrittävät sinua laittaa. Ei ole suomessa oikeutta jos virheellisen tuotteen maksumieheksi joutuu ostaja.Toisekseen auto myytäisiin sitten eteenpäin mainostamalla juuri remontoitu ja siitä saisi paremman hinnan.

23
Testit tehdään viemällä renkaanominaisuudet äärirajoille ja arvostellaan sen perusteella. Normikäytössä ei riskirajoilla ajeta joten ei kannata liian tarkkaan tulkita kaikkia ominaisuuksia. Mulle on tärkeintä että rengas kohtuullisen pitävä,hiljainen ja polttoainetaloudellinen. Joten ostan uuteen autooni jonkun tunnetun rengasvalmistajan kitkarenkaat joilla olen pärjännyt mainiosti tähänkin saakka jo viimeiset 10 vuotta.

24
Kodiaq (16-) / Vs: Uusi Kodiaq tilattu
« : 09.09.18 - klo:12:12 »
Mikähän siinä on kun nykypäivänä ei voi itse seurata auton tilauksen etenemistä itse tuotannosta liikkeeseen asti. Kun se onnistuu muunkun tavaran osalta. Itse olisi hyvä muokata tilausta ja katsella muutenkin prossesin etenemistä omalta kännykältä.

25
Meinaako tämä wltp pelkistettynä sitä että auto kannattaa ottaa mahdollisimman vähillä varusteilla ja laittaa koukku ja leveemmät kumit sun muut vermeet vasta kun auto on kilvissä koska kaikki paino vaikuttaa päästöihin vai miten se on? :-\

26
Moottori ja voimansiirto / Vs: 1.5 TSI
« : 25.08.18 - klo:10:32 »
Nyt tässä alkaa jo miettimään pitäiskö muokata vielä tilausta kun voi. Eli 1.5 dsg octavia tulossa vuodenvaihteessa. Onko se dsg ominaisuuksiltaan jyristelijä ja nykijä?

27
Abs anturi tunnistaa pyörimisnopeuden ja antaa ilmoituksen jos jossain pyörässä pyörimiskehä muuttuu.Noin puolen kilon heitto paineissa saa aikaan ilmoituksen. Car valikosta voi kuitata alipaineesta johtuvan ilmoituksen. Renkaanvaihdon yhteydessä ilmoitusta ei tule jos renkaissa on tasaiset paineet.

28
Kori ja valot / Vs: Paikka uuden auton lokasuojassa?
« : 25.07.18 - klo:11:46 »
Siis tuossahan on kolo ja maalia ollut tuossa alla. Mikähän tuossa on homman nimi? Menepä nyt ensitöikseen kysymään liikkeestä asiaa ja pohditaan lisää sitten.

29
Octavia III (13-) / Vs: Uuden Octavian viat/murheet.
« : 12.07.18 - klo:20:31 »
Päivänselvää että perän kestoikä on pidempi. Joten kyseessä on materiaali virhe ja osan kustannuksista maksaa valmistaja/maahantuoja.

30
Moottori ja voimansiirto / Vs: DSG-vaihteistojen viat
« : 11.07.18 - klo:22:45 »
Menkää sinne suoli 24 jauhamaan shittiä. Mutta asiasta puheenollen taitaa olla jo harvassa ne laatikkoviat näissä uusimmanpolven malleissa koska on laantumaanpäin tämän topicin jutut. 8)

Sivuja: [1] 2 3 ... 17

Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy