Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sonic

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Juu näistä samoista asioista on kyse, eli ikkunan alapinnasta valuva vesi osuu sopivaan kohtaan oven alumiinisen välipellin pintaan joka johtaa sen omasta kiinnityskohdastaan oven kynnyskumin uraan ja siitä matoille,kun aikoinaan Fabiaa tiivistelin niin vuoto lakkasi hetkeksi ja alkoi uudestaan, no mistä se tuli sisään ;kaiuttimen reunasta, olinhan parantanut äänestoistolaitteitani samalla, ja korjasin vanhaan tapaan, purin kaiken ja asetin tuplamuovit tuon alumiinivälipellin taakse, eikä muuten enää tullut vesi sisään, mut kaikki ei parantunut, eli äänentoisto loppui koska olin verhonnut kaiuttimen taistan muovilla................

2
Yleinen VAG-keskustelu / Avainten lähettimen hankinta
« : 28.11.17 - klo:22:39 »
oliko vinkkejä mistä lähteä hakemaan lähetintä avaimeen ,ohjelmointi onnistuu, auto 200 audi tt elikkä lienee helponpaa?

3
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: Alipainepumppu 1.9TDI
« : 19.06.17 - klo:13:09 »
Paikat ahtaat mutta muutoin perustyö mutteria auki ja kiinni,imin tuon täyteen jarrunesteen vaihto
Pumpulla ei tarvii sahata niin pitkään käyntiin

4
Fabia / Fabian ovet lukittuvat
« : 12.05.17 - klo:00:14 »
Auto käynnissä ja nousin pois ovi kiinni ja lukittui, oliko tähän joku vakio vika ,koodeja en vielä lukenut temppuili muutaman päivän ja nyt lukittui, fabia  rs  -04

5
Yeti / Yeti Inspection nollaus Vag comilla
« : 15.12.16 - klo:14:04 »
Oliko jollain yritys erehdys menetelmän korvaajaa tuolle nollaukselle, noita vaihtoehtoja on aika monta, näyttäs että pysyy muutaman starttauksen poissa ja ilmestyy uudelleen auto vm2013 nollataan instruments 17 jne....mutta ne vaihtoehdot...

6
Vaihda vaan rikkinäinen,hommassa muutama riski,hehkun pään mureneminen ja tippuminen sylinteriin sekä kierteet kannessa muutoin helppo homma muista momentti

7
Jos satulan mukana tuli uusi mäntä niin pitäs toimia, jos vanha mäntä on laitettu satulaan,niin männän pohjassa siis ylhäällä olevassa pesässä kiinni oleva sisäkierre jonka tulee pyöriä on jumissa eikä säätöä näin tapahdu.

8
No lukee neu ,eli oisko uusi,ei vaadi päivitystä vaan sopeutumisen eli joku jolla on vcds,taitaa olla työläs purkaa,mutta tehtävissä.

9
Superb II (08-15) / Vs: Superb tehostajan säiliö?
« : 29.10.16 - klo:22:17 »
Hmm oisko ihan noin,sähköhydraulinen tarkoittanee sähkömoottorin pyörittämää hydrauliikkapumppua joka tuottaa  tuon tarvittavan työpaineen  eli löytyy säiliö jossa öljyä ja sen alapuolella pumppuyksikkö ohjausmoduuleineen, pumppu käy kun rattia käännetään.

10
Levy keskitetään vaihdelaatikon asennuksen helpottamiseksi keskittyy lopullisesti kun kytkin painetaan pohjaan,onko ääni ikäänkuin kahinaa?

11
Tilasin  kennolämmittimen tsekeistä oisko eskoda tai vastaava Asensin octaviaan ja koodasin käyttöön hinta oli 147e

12
Fabia / Vs: Fabian vesivuodot
« : 28.08.16 - klo:22:52 »
Vastaten vaikka itselleni kun tuo veden johtumisreitti selvisi,nuo omat alumiinipellin tiivistykset olivat pitäneet hyvin mutta vesi oli tullut ovikaiutinaukkojen kautta,kun kaiuttimen otti pois ja kaveri suihkutteli vettä,niin vettähän tulee aika lailla tuohon pellin sisäpintaan.tää johtuu siitä että oven sivulinja tavallaan kaartuu ulospäin suhteessa ylhäällä olevan ikkunan alapintaan,jolloin ikkunan alapinnasta tippuvat vesi osuu pellin keskiosaan. kuinka kirjasin, poiston nuo vaihteiden rissapyörärungot ja  Asensin pellin takapuolelle lastiikan joka johtaa vedet pintaansa pitkin oven pohjalle,luonnollisesti nuo reunat alhaalta taas tiivistäen,työvoitto!

13
Fabia / Fabian vesivuodot
« : 21.08.16 - klo:16:11 »
Vaihteeksi Fabian matot märkänä nuo ovet tiivistetty muutama vuosi sitten ja yhden avannut näkyviin josta vettä ainakin oven tiivisteen päälle tulee,massatiivistys näyttää edelleen hyvältä,onko joku availlut tuota alumiinipeltiä mikä on tuo veden johtumisreitti?

14
Hieman myöhäinen vastaus, mutta siinä mulla se vika sittenkin oli,omalta kohdallani jäi tuon vaihdon jälkeen tunne että,siinä välttämättä ei ollut vikaa,täytin tuon linjan huolellisesti paluulinjasta imemällä ja laakista käyntiin,vanhan pumpun avasin eikä mitään näkyvää löytynyt  tää auto oli seisonut sen reilun vuoden. tuo tandempumppu tekee slipa myös jarruille josta nimitys on nokka akselin käyttämä mekaaninen pumppu jos commonrail koneissa sitä ei ole

15
Instruments 17,adaptation ja aukeavasta valikosta millä vaihtoehdoilla nollautuu,muutamia kokeiltu ja päivämääriä kun muuteltu,muta jököttää tiukasti Inspection jos,käyttä uds protokollaa ,vcds käytössä.

16
Passat 3B/3BG (96 - 05) / Vs: Jarrujen ilmaus ei onnistu
« : 31.07.16 - klo:10:22 »
Näissä kaksiosainen jarrunestesäiliö huomioi että nestettä niin paljon että kaataa yli tonne toiselle puolelle,muutoin abs pumppu saa ilmaa näin kävi mulle,sen jälkeen se hoituu vainvcds avulla

17
Octavia II (04-13) / Vs: octavia ei lähde taas käyntiin
« : 27.07.16 - klo:20:32 »
Homma sulkeutunut,auto käynnissä,erinäisten vianhakujen kautta päädyin tuohon tandempumppuun jonka vaihdoin,täytin pumppulinjan huolella ja laakista käyntiin,k kuitenkin  jäi semmoinen maku,että vanhassa pumpussa ei ollut vikaa,tuo linjan täyttäminen olisi pitänyt tehdä siihenkin...

18
Polo 9N/9N3 (02-09) / Vs: Jakohihnan vaihtoväli
« : 24.07.16 - klo:13:20 »
Yleensä näissä tuo aikaraja tulee ensin vastaan, oliko 6 vuotta , taisin itse vaihtaa Ocuun  7 vuoden jälkeen,tässä asiassa vaikea olla liian säästäväinen.

19
Fabia / Vs: Fabia 1.4MPI öljynpaineet
« : 23.07.16 - klo:17:48 »
Mistä muuten mittasit?

20
Fabia / Vs: Fabia 1.4mpi venttiIlien välykset
« : 22.07.16 - klo:16:21 »
Periaatteessa ovat jossain vaiheessa yhtä aikaa auki, mutta et sitä silmällä näe,säätö kun ko. venan nokka ylhäällä.

21
Fabia / Vs: Fabia 1.4MPI öljynpaineet
« : 22.07.16 - klo:16:18 »
Tietämättä ko. moottorin speksejä, perustietämyksellä paineet hyvät, sinällään paine joutokäynnillä yleensä alle 1 bar riittää.

22
Jos vcds käytössä niin noita voi nollata tai asettaa aktiiviseksi miten haluaa, autosi varmaan alkaa kuitenkin kilometrien mukaan ilmoittaa sitä 30 tkm huoltoa jo aiemmin riippuen ajosykleistä, silloinkin sen voi nollata ja asettaa taas aktiiviseksi kun haluaa huollattaa liikkeessä.

23
Moottori ja voimansiirto / Tandempumpun viat
« : 12.07.16 - klo:21:52 »
Onko kukaan purkanut noita ns.hajonneita pumppuja ja jos on niin mitä löytyy,tänään purin omani kun olevan siinä olevan vikaa,juurikaan mitään näkyvää pumppulohkossa ei ollut,ehkä pientä kiillottaa?

24
Octavia II (04-13) / tandempumpun numerointi
« : 11.07.16 - klo:01:15 »
03G145209 on tuo vanhan pumpun numerosarja , oliko noilla kirjaimilla A,B,C ym minkälainen ,mistä ootte hommaileet noita pumppuja?

25
tapaus mielenkiintoinen kun sivuaa omaani BKD -06 ei käynnisty,huomenna tarkistan ton tankkipumpun pumppausmäärän, ja suuttimien pulssit oskilloskoopilla,vika varmaan löytyy tandempumpusta tai jos äskeiset ok, niin sehän siinä pitänee vaihtaa..

26
Mulla tuo vastaava manuaalina vie tankkauksesta laskettuna lähes aina 5,6 l joten liikaa menee,nokka ja-kampiakselin ajoitus on aika tarkka hieroa jos haluaa hyvän se on paikka missä voi oikaista,mutta vaikuttaisko noin paljon?

27
Octavia II (04-13) / Vs: octavia ei lähde taas käyntiin
« : 05.07.16 - klo:10:14 »
Tuo sulake 12 katsottu,veikkaan että tandem ei työnnä polttoainetta suuttimille asti vaan imee ja palauttaa sen takaisin,en tunne rakennetta sen tarkemmin voiko tuo olla mahdollista,täytys tarkistaa meneekö suuttimille pulssia mutta vaatisi oskilloskoopin ja sen jälkeen tandemin kimppuun...

28
Octavia II (04-13) / Vs: octavia ei lähde taas käyntiin
« : 04.07.16 - klo:11:58 »
Jep ei vikakoodia ajonestosta ja vcds näyttää myös yhteyden olevan ok. Startasin autoa niin että tandemille annettiin polttoainetta astiasta läpinäkyvistä letjuista näki että Tandem imee ja paluukierto palauttaa oliko e Boxin alla releitä? Auto nimittäin hörähti kun Eka kertaa kokeili ja sitten alkoi hiljaiseloa.

29
Octavia II (04-13) / Vs: octavia ei lähde taas käyntiin
« : 04.07.16 - klo:11:41 »
Ei mitään vikakoodia minkä vois liittää tähän,koodeja asioista joista pitääkin tulla eli lisälämmitin,varkaudenesto varkaudenestossa asentotunnistinvika ja lisälämppärissä Sulake pois,ohjauspuörän asentotunnistimen vikakoodia tulee kun akunkenkä ollut irti.mittaa tulevaa ilmamäärää,mittaa pyörintänopeutta, Antaa suuttimille starttausruiskutusohjetta, siirtopumppu pyörii,jos pa syöttää suoraan tandempumpulle niin liikkuu kyllä ja palaa takaisin ,releet myös käyty läpi samoin sulakkeet,mielestäni pa painetta järjestelmä ei mittaa eikä siitä ole lukitusta suuttimille,lämpötilaa mitataan. Ajonesto osalta ei vikakoodia ja näyttäs lukevan avainta vcds mukaan,jos siirtopumppu siipipyörä olisi irti,niin pitäs lähteä tuolla polttoaine tandemille konstilla???

30
Octavia II (04-13) / Vs: octavia ei lähde taas käyntiin
« : 04.07.16 - klo:10:47 »
Tää toinen Lappeenrannassa,älä ota paineita,neuvoja otetaan vastaan ja jonkinlaista ymmärtämystä löytyy vagcom myös,  joku päivä tuo homma ratkee, voiko Diesel vanheta niin että ei syty

Sivuja: [1] 2 3 ... 5Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi