Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Isallaolijokupla

#1
Muistatko mikä oli vialla? Autoon sai ostettaessa kunnossapitosopimuksen, jonka piiriin tuo voisi mennä. Ratin vaihtaminen maksaa varmaan muuten ihan kunnolla.
#2
Ostin juuri Sportvanin ja olen ollut tyytyväinen autoon. Onko muilla kokemuksia, että melko alhaisilla nopeuksilla n.40-50km/h ratin sisältä alkaa kuulua ärsyttävää räpinää, aivan kuin joku osa olisi irti. Vai onko joku resonanssiääni? Pitääkö olla huolissaan vai antaa vaan räpistä?
#3
VW / Vs: Käyttöohjekirja mistä?
22.05.23 - klo:13:57
Joo, molemmista saiteista etsin. Vesiperä. Vähän ihmetyttää ettei löydy volkkarin sivuilta. Tietysti jos haluaa rahaa tehdä ei ehkä kannata laittaa kirjaa nettiin.
#4
VW / Käyttöohjekirja mistä?
22.05.23 - klo:13:37
Ostin Sportsvanin vm. 2016. Tuntuu hyvältä, mutta käyttöohjekirja on ruotsiksi, koska ostin ruotsinkieliseltä alueelta. En jaksaisi alkaa sitä tavaamaan ja painettu kirja maksaa 80e, ei saa sähköisenä maahantuojalta. Ideoita? Mahtaako olla jossain netissä?


Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy
Auton omistaminen on helpompaa autopecasonline24.pt: n avulla
Hifitalo.fi