Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - puanpe

Sivuja: [1]
1
Superb III (15-) / Vs: Superb iV (PHEV)
« : 14.02.20 - klo:11:50 »
Latauspiuhasta on ollut monenlaista kirjoitusta. Tottahan se on että kaupasta saa hienoja toimivia piuhoja ja latausasemia, Mutta se ei poista faktaa että auton mukana tuleva väliaikaispiuha on paska. Uuden GTE-passatin mukana tulee samanlainen kaapeli ja ongelmia tuntuu olevan myös heillä.

Olin maahantuojaan yhteydessä ja asia on tiedossa sekä selvityksessä. Kuulemma ovat huoltoverkostoon yhteydessä heti kun selviää lisää. Odottelen vastausta siihen, ennen kuin lähden kauppaan ostamaan vaikkapa charge ampsia. Latausasema on sitten asia erikseen.

 

2
Superb III (15-) / Vs: Superb iV (PHEV)
« : 10.02.20 - klo:18:32 »
Sain oman superb iV combi L&K:n ja sama ongelma schukokaapelin kanssa, eli ei lataa kuin rajoitettuna. Passatin ja BMW:n kaapeleilla latasi ihan iloisesti. Ilmoitin myyjälle ja lisäksi laitoin maahantuojalle viestiä, joten katsotaan miten asia etenee. Muuten auto vaikuttaa ihan hyvälle. Kontin alla saa tosin jalkaa heiluttaa Macarenan tahtiin että se aukeaa tai sulkeutuu, joten helpommalla selviää nappia painamalla.

Sivuja: [1]
Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy