Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ttppii

Sivuja: [1]
1
Polo MK6 (17-) / Ongelmat
« : 05.10.18 - klo:08:35 »
Vähän tainnut olla ongelmia, kun pitää oikein uusi threadi aloittaa.

Mutta mikähän tuli poloiseen, kun yhtäkkiä ajaessa alkoi kuulua kova kimeä vinkuna? Kaupunkiajossa sateella jotain kaivinkonetta ohittaessa (täällä Tampereen keskustassa on mahdoton ajaa, ilman että koko ajan EI ohittaisi jotain rakennuskonetta) alkoi kova vinkuna. Ensin ajattelin, että se tulee ulkoa siitä koneesta, sitten ajattelin että hajosiko radio jotenkin kummasti, mutta kun pysähtyi suojatien eteen tajusi, että se kuuluu autosta. Hyvin kimeä terävä vinkuva ääni, joka kuului vain ajaessa. Äkkijarrutuksia ei aamuruuhkassa oikein voinut kokeilla, tavanomaisella jarrutuksella ei ollut vaikutusta. Päältäpäin nopealla kiertämisellä ei nähnyt mitään, en huomannut kädellä lämpöjä jarrujen seudusta kokeilla. Mikä ihme...

2
Polo MK6 (17-) / Vs: Tilaukset
« : 12.09.18 - klo:06:03 »
Miksei saisi karttaa Androidin kautta? Ihan hyvin toimii.

3
Polo MK6 (17-) / Vs: Polo 1.0 TSI kulutus
« : 18.08.18 - klo:13:25 »
Itsellä kulutus on ollut varmistetusti, tankkauksista laskettuna (yhden kerran tytär tankkasi eikä ottanut kilometrejä eikä litroja talteen, joten kahta tankkausta koskevat tiedot puuttuvat): 5.82, 5.84, 4.59 (pelkkää maantieajoa), 5.87.

4
Polo MK6 (17-) / Vs: Tilaukset
« : 31.05.18 - klo:18:32 »
Saman totesin itsekin, ensin luulin, että jotain on jäänyt pois, mutta taitaa olla "ominaisuus" eikä vika.  Jos jaksaisi, niin eipä tuo nyt ylettömän iso vaiva olis askarrella jostain sopivasta levystä tuohon sopiva pohja. Tietysti, jos jossain olisi myynnissä, niin säästäisi vaivaa. Ei taida olla tiedossa?

PS. Kuka sadisti nuo varmistuskuvat tänne laatii?

5
Polo MK6 (17-) / Vs: Tilaukset
« : 15.05.18 - klo:12:31 »
Äkillisen autotarpeen realisoiduttua (vaimo "varasti" auton töidensä takia päivittäiseen käyttöön) tilasin Polon. Hiusten noustua pystyyn toimitusaika-arviosta piti selailla varastossa olevien valikoimaa koko maasta, ja löytyi ihan kiva highline DSG 95 hv juurikin tuolla energetic orange värillä. Mukana ei ehkä ihan kaikki namut, mitä olisi itse valinnut, muttta LED-paketti kumminkin. Myyjän mukaan about viimeisiä varastoautoja mitä maasta löytyy, ainakin tuolla highline/DSG yhdistelmällä.  Tuli ostettua auto jopa ilman koeajoa, mutta eiköhän se ihan hyvä ole, toivotaan ainakin. Ensi viikolla alkupuolella pitäisi olla auto alla.

6
Itse käytän spritmonitoria. Kännykkäsovellutuksella on helppo laittaa tankatessa tiedot sisään.

http://www.spritmonitor.de/en/detail/758954.html

7
Passat B8 (14-) / Vs: Passat GTE
« : 06.03.16 - klo:18:24 »
Onko joku jo saanut?
Ja minkälaisia tarjouksia olette saneet kotilatauslaitteista. Tonnin pinnassa tuntuvat olevan mitä itse on löytänyt. Vahvassa harkinnassa on tämmöinen. 

8
Ajoprofiilin valinta ilmeiseti kuuluu Travel-pakettiin. Onko tuosta profiilivalinnasta jotain käytännön hyötyä?

Sivuja: [1]


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy