Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - AAKUUS

Sivuja: [1]
1
Hyvä huomio! Lisään videoon tai sen yhteyteen aiheesta infoa. Tosiaan ennen silikooneja yms. maalasin reiän reunat, sitä en videossa muistanut mainita, kannattaa se kuitenkin tehdä. Käyttämäni silikooni oli non-corrosive DC3145, lentsikkahuollosta tuttua kamaa (tässä tapauksessa jo hylättyä materiaalia eli expire date ummessa), on erinomainen valumaton silikooni jota tosin ei kannata vain tätä varten ostaa, joten laitan vain tuon non-corrisiven yleiseksi vaatimukseksi. Defan ohjeessa sanotaan että suojaa reiän reunat hyvin ruosteensuoja-aineella ja maalaa tarvittaessa (järjestys?), tiivistä läpivienti tarvittaessa erillisellä tiivistysmassalla.

2
Linkki vaihtui, alla toimiva, ellei toimi jatkossa niin hae video youtubesta esim. hakusanoilla "audi a6 defa"

https://www.youtube.com/watch?v=PbwexNs8DZ0

3
Tein asennusduunistani asennusvideon (slideshow+ohjetekstiä) youtubeen nimellä "How to install the Defa Interior Heater cable to Audi A6 (C7) 2011..." tässä vielä linkki https://www.youtube.com/watch?v=S1fEMJkXxpU

Toivottavasti jollekin on hyötyä siitä!

4
Kiitos Infosta! Etenen neuvosi mukaan, jospa vielä ennen joulua ehtisi, täytyy samalla ottaa vähän työvaihefotoja jos joku toinen DIY-mies niitä joskus kaipaa.

5
A6 C7 (11-) / Audi A6 C7 sisätilalämppärin johdon veto
« : 05.12.14 - klo:21:48 »
Onko kokemusta sisätilanlämmittiminen sisähaaran asentamisesta A6C7:aan? Kuvia tms. ohjetta/vinkkiä tämän työn tehneeltä olisi hieno saada, eli mihin kohtaan läpivienti kannattaa laittaa jne.

Asensin pari viikkoa sitten Defan säteilylämmittimen ja se asentui helposti kun ei paljon ollut purettavaa, mutta sisähaara näytti työläältä joten päätin asentaa sen vähän myöhemmin. Ohjeet olisivat kova apu kun ulkoilmassa ja pukkien päällä duuni on tehtävä!

Sivuja: [1]


Autodoc.FI
www.Euvaraosat.fi
Custom-Garage.fi
www.autotahti.fi
Lakiasiaintoimisto Lehtonen Oy